![تحقیق میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی](../prod-images/424690.jpg)
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:19
فهرست:
میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی
گرفتن پیام خانگی
تکرار های مداوم و زیاد می تواند مواد زائد را کاهش دهد و مصرف نیتروژن را در لبنیات سازی گسترش دهد.مشارکت تغذیه و مدیریت در کاهش مواد زائد نیتروژن دار در حین نگهداری همه فرآورده های ملی شیر می تواند روی یک یا چند تا از 5 راه زیر متمرکز شود:
- بواسطه یک تعریف بهتر و هدف گیری تخصیص بهینه ورودی ها(به معنی عملکرد بهینه)
- بواسطه افزایش قابلیت تولید حیوانی ( کاهش 8% مواد زائد نیتروژن N از یک افزایش 25 درصدی تولید شیر گاو)
- بواسطه توسعه علم زیست شناسی ( کاهش 8% در مواد زائد N نیتروژن)
تحقیق میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی