مقاله ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی و تاثیرات آنها
26 صفحه
چکیده
مقدمه
تاثیرات مثبت عوامل ضد تغذیهای در تغذیه انسان
اثرات منفی عوامل ضد تغذیهای در تغذیه انسان
انواع عوامل ضد تغذیهای
بازدارندههای پروتئاز و آمیلاز
تانینها
هماگلوتونین
ساپونینها
فیتاتها
الیگوساکاریدها و ایزوفلاونوئیدها
گلیکوسایدهای سیانوژنیک
لوپین آلکالوئید
اکسالات
اسیدهای آمینه غیر پروتئینی
ترکیبات فنولیک
گالاکتوسایدهای آلفا
عوامل ضد ویتامینی
روشهای گوناگون کاهش عوامل ضد تغذیهای در خوارک
پیشینه تحقیق
نتیجهگیری
فهرست منابع
مقاله ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی و تاثیرات آنها