
اعضای سندیکای آهن و فولاد ایران
تعداد اطلاعات: 120
سال گردآوری: 1395
فرمت فایل: pdf
اعضای سندیکا آهن و فولاد ایران
اعضای سندیکای آهن و فولاد ایران
تعداد اطلاعات: 120
سال گردآوری: 1395
فرمت فایل: pdf
بررسی و تحقیق عدم استقبال سوادآموزان از کلاسهای نهضت سوادآموزی در شهرستان نیشابور به صورت word
چکیده تحقیق
بی سوادی یکی از مسائل عمده اکثر کشورهای جهان سوم است که ریشه و اساس بسیاری از مسائل اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی را تشکیل می دهد.
بررسی های اخیر سازمان یونسکو و بسیاری از سازمانهایی که در ارتباط با سوادآموزی یا آموزش بزرگسالان در کشورهای مختلف فعالیت می کنند نشان می دهد که این مسئله مشکلی همگانی است و محدود به کشورهای جهان سوم نیز نمی شود. این بررسی ها بیانگر این واقعیت تلخ هستند که بی سوادی و کم سوادی گرچه مسئله حاد و لاینحل اکثر کشورهای جهان سوم است ولی مشکل جدید کشورهای پیشرفته صنعتی نیز هست. اما مسئله بی سوادی به دلیل افزایش بی سوادان روز به روز اهمیت بیشتری می یابد.
با توجه به اینکه کسب مهارتهای سواد اولیه پله های نردبان دانش و آگاهی است، بی سواد ماندن درصد بالایی از افراد جامعه وسیله ای برای عدم آگاهی و فقدان تخصص و مهارتهای لازم برای ایجاد جامعه ای مستقل، آگاه و تواناست.
با وجود اینکه ی سالهای متمادی، برنامه های مبارزه با بی سوادی به صور مختلف در اغلب کشورهای جهان سوم رونق داشته ولی به دلیل رشد جمعیت بر تعدد بی سوادان جهان افزوده شده است. بدین وسیله لازم است از افرادی که در تهیه این پروژه من را یاری نموده اند قدردانی شود. ابتدا از ریاست محترم نهضت سوادآموزی شهرستان نیشابور و راهنمایان تعلیماتی و کادر اداری نهضت قدردانی می شود و و پس از آن از آموزشیارانی که صادقانه پاسخ دادند و سوادآموزان و نوسوادان که همکاری کردند سپاسگذاری می شود.
مقدمه
معمولاً برای پدیده هایی چون عقب ماندگی اقتصادی، فقر، جهل و وابستگی دلایلی متفاوت بیان می شود. این پدیده ها در دایره بسته ای فرض می شوند که هر کدام تشدید کننده دیگری است. نقطه آغاز همه این پدیده ها بیسوادی و جهل است که از بزرگترین معضلات هر جامعه محسوب می شود.
با اندکی تعمق و تفحص در سرنوشت جوامع بشری از ادوار دور تا کنون، می توان به این نتیجه رسید که قسمت اعظم مسائل بشری که تنها بخشی از آن در این جا عنوان گردید، نه تنها از بی سوادی که از سواد نیز هست، چرا که مسائل و مشکلات جوامع به اصطلاح عقب افتاده و کشورهای جهان سوم حتی فقر و جهل آنها نیز معلول عواملی است که در اثر سیاست گذاریها، مدیریت ها و برنامه ریزی ها جوامع پیشرفته که غنی و باسواد نیز هستند به وجود آمده است.
پس آنچه در این ماجرا حائز اهمیت است، تعهد اخلاقی و وجدان آگاه سیاسی حکومتها و دولتها و اتخاذ خط مشی های بشردوستانه، اصولی، واقع بینانه بر اساس شرایط موجود در هر جامعه است.
همچنان که شاهدیم در محافل و جوامع مختلف از هر طریق وسائل ارتباط جمعی و رسانه های گروهی به طور مداوم از انسانیت، بشردوستی، آزادی دموکراسی، زدودن فقر و جهل و بی سوادی داد سخن به میان می آید که در اصل هدف جز نقض حقوق بشر، از میان برداشتن و دموکراسی، استثمار و در نتیجه فقر و نادانی، بردگی، جنگ و مسائل گوناگون دیگر نیست. به همین دلیل ملتهایی که با تلاش و از خودگذشتگی بسیار و پس از مبارزات طولانی، خود را از زیر سلطه استعمار و استثمار رها می سازند در اولین مرحله پس از کسب آزادی و استقلال، به ایجاد دگرگونی های اساسی در روابط اقتصادی و اجتماعی جامعه می پردازند و به عنوان اساسی ترین رکن این تغییر به اجرای برنامه های سوادآموز و آموزش بزرگسالان می پردازند. زیرا این حقیقت را نمی توان نادیده گرفت که جهل و نادانی خود عاملی است که به بازگرداندن دست جنایتکاران و استثمارگران جهانی کمک می کند. در واقع هرگونه تحول و تغییر سازنده بدون توجه کافی به برنامه های سوادآموزی و آموزشی بزرگسالان مخصوصاً در کشورهای جهان سوم که دارای درصد بالای بی سوادی هستند، غیرممکن است.
مشخصات این فایل
عنوان: پتانسیل بیوتکنولوژیکی تراستوکسیتدها
فرمت فایل: word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 82
این مقاله در مورد پتانسیل بیوتکنولوژیکی تراستوکسیتدها می باشد .
تولید pufa توسط ترانستوک تیریدها:
اهمیت DHA در تغذیة حیوانات و انسان در طی دهة گذشته مورد توجه خاص در تحقیقات بوده است. ( سیموپولزر 1989 ، تا کاها تا و دیگران 1998 ). این نوع اهمیت باعث انجام تحقیقات زیادی در مورد منابع ممکن pufa جهت تأکید بر این اسید چرب خاص شده است. بیشتر گزارشات در مورد تولید pufa توسط تراستوکیتریدها منحصراً با تولید DHA پرداختهاند ( جدول1) زیرا این ترکیب در اغلب .......(ادامه دارد)
بازار pufa:
پیش بینی میشود که بازاری که در آن روغنهای تراستوکستریدی بیشترین اثر را دارند در حال حاضر جای خود را به روغنهای غنی از pufa بدهد. که از ماهیهای دریایی بدست میآیند. با این شرایط نکاتی در این بازار مورد توجه هستند.
دادههای بازاری که در این بخش گنجانده شدهاند از مقالات منتشر شده بدست آمدهاند و همچنین از .......(ادامه دارد)
عوامل درون گونهای
برخلاف بافتهای عضلانی سفید، عضلانی سیاه دارای پروتئین سارکوپلاسمی کمتر و NPN بیشتری هستند. در مواد پیچیده تر، کمیت، خواص فیزیوشیمیایی و خواص کاتالیزی آنزیمها و دیگر مواد تشکیل دهنده میتوانند با سن بیولوژیکی، رژیم ، نوع رفتار، دمای محیط زندگی، عمق آب و دیگر عوامل محیطی و آنژنی تغییر کند. برای مثال، یک آنزیم پروتئناز از بوربوت (ماهی ریشدار) زمستانی و بهاری در ........(ادامه دارد)
تغییرات فصلی و شرایط رشد و پرورش
اگر چه حجم ماهیچه در اوقات مختلف سال در حد زیادی تغییر میکند. با این حال حجم کلی پروتئین عموماً با فصل ماهیگری، دچار تغییرات زیادی نمیشود. در ماهی آیو نوعی ( قزل آلای آبهای شیرین) ، حجم پروتئین ماهیچة سفید از تابستان تا پائیز بدون هیچ تفاوت محسوسی بین نوع پرورشی و وحشی آن، کمی کاهش مییابد. البته تفاوتهایی در حجم پروتئین ماهیچه سفید بین ماهی وحشی و پرورشی گزارش شدهاند. از 23 گونه آزمایش شده، حجم ........(ادامه دارد)
اکسیدور اکتازها
اکسیدورداکتازهای شناخته شدة فعال در بافتهای ماهیها در جدول 5-3 آورده شدهاند. اکسیدازهای پلیفنل به ویژه در سختپوستان حائض اهمیت هستند چرا که توانند باعث بیرنگ سازی ( تغییر رنگ) پس از صید شوند. لیپوکسیژنازها در پوست، آبشش و بافتهای ماهیچهای شناسایی شدهاند. این آنزیمها با بیرنگ کنندههای کارتنوئید ( نوعی رنگدانه) پوست و بوی ماهی تازه به نوعی در ارتباط .......(ادامه دارد)
ارزش غذایی
همانند بیشتر غذاهای حیوانی، غذاهای دریایی نیز محتوی پروتئین هستند که دارای ارزش غذایی بسیار زیادی میباشد. پروتئین ماهی عامل تمامی
اسیدهایآمینه ضروری است و کاملاً قابل هضم میباشد و نسبت بازدة پروتئین بین 7/2 تا 2/3 میباشد. میزان هضم پروتئین ماهی خارج از بدن تحت تأثیر انباشتگی و تخریب پروتئین در زمان ذخیره و نگهداری آنها قرار نمیگیرد. INQ (شاخص کیفیت غذایی) پروتئین ماهی به خوبی با پروتئین دیگر موادغذایی قابل مقایسه میباشد گرچه ماهی محتوی .......(ادامه دارد)
چکیده:
تولید pufa توسط ترانستوک تیریدها:
بازار pufa:
پتانسیل تراستوکیلیتریدها:
ترکیب و ارزش غذایی پروتئینها و دیگر ترکیبات نیتروژندار ماهی
عوامل میانگونهای
عوامل درون گونهای
حجم کلی پروتئین
تغییرات فصلی و شرایط رشد و پرورش
نوع ماهیچه
گروههای پروتئین
پروتئینهای سارکوپلاسمی
تقلیل ( نقصان ) پروتئین
حجم
شناسایی ، گونهها
لخته شدن ( انعقاد) در برابر گرما
آنزیمها
هیدرولازها
اکسیدور اکتازها
آنزیمهای دیگر
پروتئینهای هم (haem )
رنگدانهها
تحقیق کمرویی در 36 صفحه با فرمت ورد شامل بخش های زیر می باشد:
کمرویی چیست؟
کمرو کیست؟
کمرویی چگونه بر افراد تأثیر می گذارد؟
جنبه ی مثبت کمرویی
زمانی که سکوت طلایی نیست
علایم جسمانی کمرویی
دست پاچگی
خودآگاهی
افرادی که از نظر خصوصی کمرو هستند
کمک به دیگران در غلبه برکمرویی خویش
والدین و معلمین
ندای درونی شما: مثبت یا منفی؟
بخشی از تحقیق:
هیچ کس خالی از نقص نیست و کمرویی یکی از نواقص آدمی است . در عین حال هر نقصی تا حدودی قابل جبران است . برای تغییر دادن خویش هیچ گاه دیر نیست ، فقط کافیست بخواهیم و عمل کنیم .
کمرویی چیست؟
کمرویی مقوله ای نا روشن است، هر چه نزدیکتر به آن بنگریم، تنوع بیشتری در آن مشاهده می کنیم. بنابراین قبل از آنکه حتی بتوانیم درباره ی نحوه ی مقابله با آن فکر کنیم، می باید از مضمون کمرویی شناخت بیشتری داشته باشیم. فرهنگ لغت انگلیسی آکسفورد می گوید که اولین استفاده ی ثبت شده از این لغت در یک شعر آنگلوساکسون بوده است که حدود هزار سال بعد از میلاد مسیح سروده شده است، که در آن شعر معنی این لغت به سهولت ترسانده شده بوده است.
« کمرو بودن» نشانگر صفت فردی است که « به خاطر ترسویی، احتیاط کاری و بی اطمینانی نزدیک شدن به او مشکل است.» فرد کمرو « هشیارانه از مواجهه با افراد یا چیزهایی مشخص یا انجام کاری همراه آنان بیزار » است. « وجود بیزار است, به طور محسوسی ترسو است. »
ممکن است فرد کمرو « کناره گیر یا بی اعتماد باشد.» یا از خمیر مایه ی دیگری باشد « شخصیتی پرسش انگیز ، بی اعتماد و مشکوک.» فرهنگ لغت و بستر کمرویی را به عنوان « ناراحت بودن در حضور دیگران» تعریف می کند.
اما به نظر نمی رسد که این تعاریف مطلب زیادی به آنچه عموماً درباره ی کمرویی می دانیم بیفزاید. هیچ تعریف واحدی کفایت نمی کند، زیرا کمرویی برای افراد مختلف دارای معانی متفاوت است. شرایط پیچیده ای است که آثار مختلفی برجای می گذارد- از ناراحتی مختصر تا ترس بی مورد از مردم تا روان رنجوری حاد. برای درک بهتر این پدیده پرسشنامه تحقیقی استانفورد در زمینه کمرویی را به حدود 5000 ارائه کردیم.
آیا شما در حال حاضر خود را فردی کمرو ملاحظه می کنید؟
بله – خیر-
اگر پاسخ شما منفی است آیا در هیچ دوره ای از زندگی ، خود را به عنوان فردی کمرو ملاحظه کرده اید؟
بله – خیر-
در این پرسشنامه تعریف مشخصی از کمرویی ارائه نکرده ایم. به جای آن به هر فردی اجازه داده ایم که تعریف خودش را به کار گیرد. اول از افراد درخواست کردیم که بر چسب کمرو بودن را بپذیرند یا رد کنند. سپس می خواستیم بدانیم چه چیز موجب اتخاذ چنان تصمیمی شده است . ما پرسیدیم چه افراد یا موقعیتهایی موجب بروز احساس کمرویی در آنان می گردد و چه افکار ، احساسات ، اعمال و آثار جسمانی ای به دلیل احساس کمرویی پدید می آیند. همان گونه که در نمونه ی پرسشنامه که در صفحات بعد چاپ شده است ملاحظه می کنید سعی کردیم به شناخت برخی جوانب کمرویی نیز دست پیدا کنیم.
کمرویی پدیده ای جهانی است...
دانلود گزارش تخصصی معلمان استثنایی شناخت آموزش و پرورش استثنایی با فرمت ورد قابل ویرایش در 69 صفحه این گزارش تخصصی به صورت کامل و آماده میباشد و تمتمی قسمتهای مورد نیاز گزارش تخصصی را دارا می باشد با هم بخشی از آن را می بینیم
توجه به شناخت و آموزش و پرورش کودکان و دانش آموزان استثنایی و عقب مانده ی ذهنی یعنی افرادی که به دلایل خاص جسمانی و ذهنی – روانی – عاطفی نمی توانند از برنامه های عادی آموزشی به نحو مطلوب بهره مند گردد .
از نشانه های پیشرفت و اصالت و قوت و غنای فرهنگ و نظام آموزش و پرورش هر جامعه است .
کوشش در جهت شناسایی و برنامه ریزی و ایجاد تسهیلات آموزشی هر چه بیشتر برای کودکان و دانش آموزان عقب مانده ذهنی که عمدتاً به دلیل نیاز فوق العاده از اولویت خاصی برخوردارند ،گامی در تحقق اهداف مقدس انقلاب فرهنگی است .
مطابق ارقام و آمار بین المللی حدود 10 الی 15 درصد از کل دانش آموزان سنین مدرسه رو در هر جامعه ای به نحوی از انحاء نیاز به کل برنامه های آموزشی ویژه و خاص دارند ،در این رهگذر از جمله مسائل و مشکلات و موانع عمده کمبود قابل ملاحظه نیروی انسانی متعهد و متخصص و آشنا به اصول و روش های آموزش و پرورش استثنایی است ،در این میان نقش مدیران به عنوان الگو برای اولیا و مربیان از اهمیت ویژه ای برخوردار است