مشخصات این فایل
عنوان: اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی وهموژنیزاسیون شیر
فرمت فایل: word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 45
این مقاله در مورد اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی وهموژنیزاسیون شیر می باشد .
بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی وهموژنیزاسیون شیر
آلتراسوند سازی گرمائی
برای چند سال اکنون مقدار زیاد توجه در استفاده و بهره برداری از مجموعه های دستگاه های نگهداری، شامل عوامل فیزیکی، شیمیائی و زیستی بوده است. روی عوامل خودشان، دستگاه ها ممکن است برای اطمینان از تولید امنیت و پایداری کافی نباشند، به هر حال، هنگام جمع شدن آنها می توانستند امنیت و پایداری محصولات را ایجاد و از آن نگهداری کنند. این اثر همکاری با مجموعه های فن آوری های مختلف توانائی بالقوه برای نزدیک شدن به......(ادامه دارد)
خلاصه
اثرات آلتراسوند روی هموژنیزه کردن شیر و تخمیر ماست را مطالعه کردیم. عکس ها میکروسکوپی مورد استفاده برای بررسی اندازه توزیع گلبولهای چربی به ارزیابی اترهموژنیزه کردن استفاده شدند. تغییر PH در طول تخمیر ماست، ظرفیت نگهداری آب، ناروانی و سینرسیز (syneresis) (همگرفتی) برای پایان کار ماست ارزیابی می شود. دریافتند که میدان نوسانی بالای آلتراسوند اثر هموژنیزه کردن بسیار خوبی در مقایسه با هموژنیزه کردن ......(ادامه دارد)
هموژنیزه کردن آلتراسونیک
مولد آلتراسوند (قدرت جزئی w500 در kHz 20) با ضخامت mm13 (مدل CP 502) شرکت اسباب آلات کل-پارمر Cole-Parmer، ایالات متحده آمریکا USA برای هموژنیزه کردن mL150 شیر برای هر آزمایش برای تحقیق استفاده شد. آلتراسوند تحقیقی را در تقریباً cm5/2 نمونه شیر فرو بردند. سطح قدرت انتخاب شده 20، 50 و 100 بود. سطح قدرت 100 تقریباً برای با w 450 بود، و سطوح قدرت 20 و 50 تقریباً به طور نسبی برای .......(ادامه دارد)
آماده سازی نمونه شیر
کنترل
شیر خام تازه را همانگونه که قبلاً توضیح داده شد پاستوریزه و هموژنیزه کردند. بعد از هموژنیزه کردن، شیر تقریباً در 95 گرم می شود، آن را به آرامی تکان می دهند و برای 10 دقیقه دیگر نگه می دارند، سپس شیر را به سرعت با آب سرد تا 20 سرد می کنند بنابراین این شیر همان شرایط شروع را خواهد داشت. همانگونه که نمونه های رفتاری آلتراسوند داشتند. شیر (g150) در شیشه ماست سالتون تمیز قرار می گیرد، و g30 اس .......(ادامه دارد)
تاثیرات فراصوت بر روی تخمیر
1-2-3-تغییر PH: نمودارهای کاهنده PH (تصویر 2) نشاندهنده تفاوت هائی بین برخوردهای صوتی شده بعد از شروع گرمای اضافی یا مازاد کشت میکروب است (8/40 M، 8/60 M، 8/100 M) و به طور قراردادی کنترل همگن شده ای را دارد. همه برخوردهای صوتی شده قبل از شروع کنده های مازاد کشت (6/20، 6/50، 6/100) و گروه کنترل در یکدیگر همپوشی کرده که در میان برخورد اول h5/3 در خصوص تخمیر است. فقدان تفاوت های برجسته در این زمان یافت می گردد. در طی اواخر ساعات تخمیر یک سری .......(ادامه دارد)
مکانیسم های غیرفعال سازی
به طور کلی حداقل میزان نسبی مطالعات غیرفعال سازی فراصوت میکروبی را اعمال می کند همانطور که در بالا در بخش 3-1 بیان شد، مکانیسم غیرفعال سازی باکتری سبزی به نظر می رسد حفره سازی درون سلولی را ایجاد می کند حداکثر تاثیرات موثر در غشاء سلولی نتیجه بخش است، در هاگ ها این مکانیسم ها آشکار نیست. این حفره سازی باید نقشی را ایفا کند اما یک حرکت تعیین کننده ای است که در آن فراصوتی منحصر در آن دارای فقدان تاثیرات بر روی هاگ هاست. تداخل همزمان دارای تاثیر عمده در هر فقدان فعال سازی هاگ می باشد. مکانیسم .......(ادامه دارد)
فهرست مطالب مقاله اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی وهموژنیزاسیون شیر
موضوع
فن آوری های جدید در آماده سازی و نگهداری غذا: قسمت II
خلاصه
مقاله مفهومی
کلمات مهم:
آلتراسوند (ultra sound) به عنوان یک فرایند جانبی
آلتراسوند سازی گرمائی
منابع
خلاصه
طراح کلی مقاله
ارتباط صنعتی
معرفی
مواد و روشها
تجربه هموژنیزه کردن
طرح تجربی
هموژنیزه کردن آلتراسونیک
نمونه برداری
مواد
هموژنیزه کردن با هموژنیزه کننده های سنتی
تجربیات تخمیر
طرح تجربی
عکسبرداری میکروسکوپی
آماده سازی نمونه شیر
کنترل
مواد
گروه هموژنیزه شده با آلتراسوند
آزمایش PH
ظرفیت نگهداری آب
شیر تلقیحی با هموژنیزه کردن آلتراسونیک
تحلیل آماری
آزمایش ناروانی
آزمایش سینز سیز
هموژنیزه کردن آلتراسونیک
تاثیرات فراصوت بر روی تخمیر
ظرفیت نگهداری آب
تعریف، توصیف، کاربردها:
خلاصه بررسی سینتیک غیرفعالسازی میکروبی
مکانیسم های غیرفعال سازی
دانلود مقاله اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی وهموژنیزاسیون شیر