گزارش کارآموزی کارخانه فرآوردههای گوشتی میکائیلیان، رشته تکنولوژی مواد غذایی
فرمت فایل: ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات:120
فهرست:
فصل اول : مقدمه و کلیات
بخش اول : گوشت
بخش دوم : تاریخچه پیدایش صنعت سوسیس و کالباس در ایران و جهان
بخش سوم : سوسیس و کالباس – ویژگیها و روشهای آزمون
بخش چهارم : تاریخچة تأسیس و بهره برداری کارخانة فرآوردههای گوشتی
میکائیلیان
بخش پنجم : آئین کار و شرایط بهداشتی تولید در کارگاهها و کارخانههای
فرآوردههای گوشتی
فصل دوم : خط تولید فرآوردههای گوشتی
بخش اول : دستگاهها و تجهیزات مورد نیاز
بخش دوم : مواد تشکیل دهنده اصلی فرآوردههای گوشتی
بخش سوم : پروسه تولید
بخش چهارم : مراحل خط تولید کارخانه فرآوردههای گوشتی میکائیلیان
فصل سوم : آزمایشات شیمیایی و میکروبی
بخش اول : گوشت قرمز و فرآوردههای آن – روش نمونه برداری
بخش دوم : آزمایش های شیمیایی
بخش سوم : آزمایشهای میکروبی
فصل چهارم : نتیجه گیری – انتقادات و پیشنهادات
ضمایم
منابع
گزارش کارآموزی کارخانه فرآوردههای گوشتی میکائیلیان، رشته تکنولوژی مواد غذایی