فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله طراحی و ساخت مداری جهت کنترل دما

اختصاصی از فی لوو دانلود مقاله طراحی و ساخت مداری جهت کنترل دما دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله طراحی و ساخت مداری جهت کنترل دما


دانلود مقاله طراحی و ساخت مداری جهت کنترل دما

 

مشخصات این فایل
عنوان: طراحی و ساخت مداری جهت کنترل دما
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 51

این مقاله درمورد طراحی و ساخت مداری جهت کنترل دما می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقالهطراحی و ساخت مداری جهت کنترل دما

مشخصات مدار
مشخصات این دماسنج کنترلی بصورت زیر است
1- قابلیت اندازه گیری دما تا 100 درجه سانتی گراد
2- قابلیت تنظیم هشدار دهنده ، دمای بیش از حد
3- قابل استفاده در دو حالت winner , summer
4-دارای نمایشگر LCD
این مدار شامل یک آی سی از خانواده میکروکنترلر (8051 ) که این آی سی  AT89C51    می باشد و با برنامه میکروکنترلر 8051 پروگرم می شود و داری یک مبدل آنالوگ به دیجتال (ADC0804) که دمایی که LM 35 اندازه گیری می کند را تبدیل به ولت می کند و به میکروکنترلر می دهد که میکروکنترلر آن را برای نمایش دادن به LCD می دهد.
  این مدار طوری طراحی شده است که می توان دما برای آن تعریف کرد که با رسیدن دما به اندازه  تعریف شده رله وصل یا قطع می شود.
LM35 یکی از محصولات National که در این پروژه استفاده شده یک سنسور دقیق بر حسب  سا نتی گراد است . رنج این سنسور   بین55 - تا 150+  با  ضریب  خطای      -/+ 0.5c و خروجی ولتاژ این سنسور توسط مبدل A/D یک میکرو کنترلر 8051 تبدیل می شود .این نمونه یک دماسنج با دقت 2 درجه سانتیگراد است.
در این پروژه همچنین برای تنظیمات از 4×4 Keypad استفاده شده است و زیر روال آن توسط وقفه صورت می گیرد حسن این کار در این است که وقت میکروکنترلر صرف اسکن Keypad نمی شود و می تواند به کنترل دما مشغول باشد هرچند آی سی .....(ادامه دارد)

شرح کار مدار
ابتدا دما بر روی نمایشگر ظاهر می شود و برای تنظیمات باید دکمه Meno از صفحه کلید را فشار دهیم تا وارد بخش تنظیمات شود حال عدد مورد نظر را با صفحه کلید وارد کرده و با دکمه های Up و Down حالت فعال شدن (winner , summer) را تنظیم می کنیم و دکمه Set را فشار می دهیم تا کلمه ok بر روی نمایشگر ظاهر شود حال تنظیمات شما انجام گرفته است اگر دما بیش از حد کم یا زیاد شود علاوه بر عکس ا لعمل رله خروجی یک عدد LED به عنوان خطا روشن و خاموش میشود و بر روی نمایشگر جمله error high temp یا error cold temp ظاهر می شود.
بطور مثال : می خواهیم دما بیش از 28 درجه سانتی گراد  به بالا  کولر روشن شود و زیر دمای 23 درجه سانتی گراد کولر خاموش شود.
ابتدا با زدن دکمه Meno وارد بخش تنظیمات شده و دما را با صفحه کلید بر روی 28 و با دکمه Down نوع فعال شدن خروجی را بر روی Summer می گذاریم. به این ترتیب وقتی که از دما 28 درجه به بالا رود کولر روشن می شود و سبب پایین آمدن درجه حرارت محیط می شود تا اینکه دما به زیر 23 درجه می رسد و کولر خاموش می شود. .....(ادامه دارد)

نتیجه گیری
دماسنج با قابلیت کنترل امروزه استفاده زیادی دارد. زیر این دماسنج قادر به این است که دو دما را می توان برای آن تعریف کرد که یکی از دماهای تعریف شده برای روشن کردن سیستمی (به فرض مثال سیستم گرمازا ) می باشد ودیگری برای خاموش کردن آن سیستم تعریف شده است.
پس استفاده از این دماسنج در اماکن های عمومی وسالن ها بیشتر مورد استفاده می شود زیا بااستفاده از این   دماسنج  در مصرف انرژی صرفه جویی می شود.همچنین این دماسنج علاوه بر صرفه جویی دارای دقت بالایی است و همچنین تا محدوده 100 درجه سانتی گراد قابل استفاده می باشد .
این دماسنج از نظر ساخت ونصب آسان می باشد. همچین هزینه آن هم کم می باشد . هدف این دما سنج در کل برای صرفه جویی انرژی می باشد. 

فهرست مطالب مقاله طراحی و ساخت مداری جهت کنترل دما

مقدمه
آشنایی با مدار
مشخصات مدار
شرح کار مدار
تشریح مدار
شماتیک
پشت فیبر
قطعات مورد نیاز
برنامه نرم افزاری
ضمائم


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله طراحی و ساخت مداری جهت کنترل دما
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.