فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره اندازه گیری داراییها و ثروت دانایی محور

اختصاصی از فی لوو تحقیق درباره اندازه گیری داراییها و ثروت دانایی محور دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره اندازه گیری داراییها و ثروت دانایی محور


تحقیق درباره اندازه گیری داراییها و ثروت دانایی محور

فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 33 صفحه

 

 

 

 

 

 

 

 

چکیده :

اهمیت یافتن و ارتقای جایگاه دانش و اطلاعات ، موجبات تبدیل این مفاهیم به نهادهای سرمایه و در نتیجه ابزاری جهت خلق ثروت گردیده است . این امر منجر به افزایش علاقه جهت دستیابی به روشهای نوینی برای اندازه گیری میزان ثروت ایجاد شده است . افزایش میزان اختلاف میان ارزش واقعی کالاها و خدمات تا حد زیادی بدلیل استفاده از سرمایه های دانش مدار است که به ششکل نامحسوسی موجبات رشد و توسعه زیر بنایی را فراهم می سازد . این مهم در  کنار مداقه در این مطلب اساسی که اصولا برای سرمایه های دانش مدار بایستی طیف گسترده ای از مفاهیم غیر فیزیکی نظیر برخورداری از نام های تجاری بین المللی (Brands) ، برقراری ارتباطات همیشگی با مشتریان ، حق ثبت و اختراع، نامها و مارکهای تجاری و البته دانش و نو آوری را لحاظ نمود ، بر لزوم و اهمیت یافتن روشهای کاربردی و عملیاتی اندازه گیری میزان ثروت دانش محور ایجاد شده تاکید می نماید .

از سوی دیگر روشهای سنتی محاسبه نیز به دلیل اینکه با نگاه به گذشته و تمرکز بر سرمایه های فیزیکی صورت می پذیرد ، با کاستیها و انتقادات بسیار جدی مواجه است .

این مقاله سعی دارد نسبت به تبیین مفاهیم پایه ای دارایی دانش مدار و معرفی و بررسی تحلیلی روشهای متفاوت اندازه گیری میزان این نوع دارایی و بویژه مدلهای غیر خطی نوین اقدام نماید.

 

1- مقدمه

با نگاهی اجمالی به روند تغییرات اقتصاد جهان در طی سالهای اخیر و بررسی و مطالعة نظرات دانشمندان و محققان پیرامون این تغییرات، به این واقعیت مهم و کلیدی دست می یابیم که؛ جهان امروز به هیچ وجه تابع قواعد سنتی علوم بیش از خود نمی باشد و توابع پیچیده و نوینی را خلق نموده که عموما دوره عمر نامشخصی دارند و مدام در حال تکوین و تغییر می باشند .مهمترین عامل پیدایش چنین وضعیتی در حوزه صنعت و اقتصاد ، علاوه بر عدم کار کرد روش های سنتی موجود در عصر صنعت  و افزایش تعداد بنگاهای اقتصادی و صنعتی و کاهش فاصله رقابتی میان آنها ، این واقعیت بسیار مهم است که جوامع بشری در راستای تحقق خواسته های آرمانگرایانه قرن گذشته به حدی از بلوغ فکری و فناوری دست یافته‌اند که دیگر قرار گرفتن در مرزهای شناخته شده علم و تکنولوژی نه موجبات پیشرفت اقتصادی و برتری رقابتی آنان را تامین می کند و نه پاسخگوی نیازهای پیچیده  و فراوان بنگاههای اقتصادی و تولیدی در ایجاد بسترهای مورد نیاز برای دستیابی به اهداف ها و برنامه های بلند مدت در روند تحولات جهان خواهد بود . بنابراین ورود به دنیای ناشناخته ها برای کسب سهم بیشتری از جهان فوق مدرن آینده نیازمند صرف سرمایه‌های مالی[1] و فکری[2] بیشتری است که می باید به صورتی کاملاهوشمندانه و بر اساس روشهای علمی و نوین، مدیریت شده و مورد بهره برداری قرار گیرند .

طی دو دهه گذشته ، نتایج بررسی ها و مطالعات دانشمندان پیرامون تحولات اقتصادی کشورهای صنعتی در قرن گذشته و دست آورهایی که حاصل نموده اند ، به صورت نظریات و تئوری های مختلفی تدوین و عرضه شده است . همگی این مطالعات بر این اصل اتفاق نظر دارند که ، اقتصاد سرمایه داری که مبتنی بر انحصار منابع مالی و اطلاعاتی در دست تعداد کمی از شرکت ها و موسسات بزرگ بوده و ابزار قدرت برای دستیابی به سود کلان ناشی از این انحصار گرایی به شمار رفته است ، در حال حاضر به الگوی غیر قابل قبول و زیاندهی تبدیل شده که کارکردهای پیشین خود را از دست داده است.




دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره اندازه گیری داراییها و ثروت دانایی محور
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.