فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پروژه نظریه شخصیت آیزنک در روان شناسی. doc

اختصاصی از فی لوو پروژه نظریه شخصیت آیزنک در روان شناسی. doc دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه نظریه شخصیت آیزنک در روان شناسی. doc


پروژه نظریه شخصیت آیزنک در روان شناسی. doc

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل: word

قابل ویرایش 22 صفحه

 

مقدمه:

مفهوم شخصیت در روان شناسی مفهومی است بسیار اساسی . اما تعریف آن مسئله ی واقعاً بغرنجی است. چیزی که تا حدودی پذیرفته شده این است که شخصیت هر فرد گرایش های دیر پای سرشتی وی و آن واقعیت بنیادینی است که زمینه ساز تفاوت های فردی مهم در رفتار محسوب میشود.

اما اینکه ماهیت دقیق آن چیست ، چگونه به وجود آمده وچگونه می توان آن را تعریف واندازه گیری نمود، مسائلی است که روان شناسان بر سر پاسخ آنها اختلاف نظر شدید دارند.

درک لزوم مطالعه روانشناسی شخصیت چندان دشوار نیست . شناخت شخصیت،ویژگیها ، چگونگی شکل گیری ، عوامل موثر در ایجاد شخصیت و مسائلی از این قبیل ، از یک جنبه ارضای حس کنجکاوی ومیل به حقیقت جویی را در انسان بدنبال دارد . زیرا این شناخت نوعی خود شناسی است وشخص هنگام مطالعه مو ضوع های ذکر شده غالباً آن دانسته ها را با خود مقایسه کرده و با خود تطبیق می دهد واحتمالاً با این شناخت نوعی طبقه بندی انجام میدهد. یعنی خود را در یکیاز تیپهای شخصیتی قرار میدهد . یا دارای ویژگی های شخصیتی خاص می بیند از سوی دیگر این شناختها واطلاعات به شخص  امکان می دهد که در ارتباط متقابل با دیگران موضع گیریهای مناسب وآگاهانه داشته باشد . به عنوان مثال اگر مادری بداند که کودکان در حدود سنین 2تا 4 سالگی بیشترین میزان حسادت را نشان می دهند، چنانچه کودک خود را در این سنین حسود ببیند دچار نگرانی واضطراب نخواهد شد، زیرا می داند که این ویژگی یک حالت طبیعی در سن خاص کودک اوست . اگر از جنبه دیگر هم به این شناخت بنگریم می بینیم که این دانش در پیش گیری یا اقدام احتمالی در مورد بروز اختلالات ونابسامانیهای شخصیتی نیز می تواند به کمک خود بیاید به عنوان مثال وقتی والدین می دانند که شیوه تربیتی خشن سبب ضد اجتماعی شدن و پرخاشگرشدن کودکان می شود، خواهند توانست شیوه تربیتی خود را برای پیشگیری از چنین نتایج ناگوار تنظیم کنند و در عین حال چنان چه اختلالاتی از این لحاظ بروز کند، می توانند با دانش خود از روانشناسی شخصیت به چاره جویی برخیزند و از وخیم تر شدن اوضاع جلوگیری کنند.

 

فهرست مطالب:

مقدمه

زندگی نامه

مطالعه جنبه های توصیفی شخصیت

روان رنجوری خویی

روان پرشی خویی

جنبه علمی شخصیت

سنخ ارثی

منابع

 

منابع و مآخذ:

1- دوان شولتز و سیدنی الن شولتز/ نظریه های شخصیت/ ترجمه ی یحیی سید محمدی/ نشر ویرایش

2- آیزنک / واقعیت و خیال


دانلود با لینک مستقیم


پروژه نظریه شخصیت آیزنک در روان شناسی. doc
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.