پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر ، 37 صفحه اسلاید
قسمتهایی از متن :
تعریف:
§عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شیر و جلوگیری از فساد و زمانی برای تبدیل شیر فاسد و خراب به شیری که دارای ظاهر معمولی باشد, اضافه میگردند.
§حالت اول طبیعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود.
جستجو و اندازه گیری بیکرمات دوپتاس:
بیکرمات دوپتاس معمولاً برای نگهداری نمونه های شیر اضافه می گردد, بدین جهت اینگونه شیرها زرد رنگ میباشند. برای تشخیص بیکرمات دوپتاس در شیر میتوان از نیترات نقره استفاده نمود که با آن رسوب کرمات نقره قرمز نارنجی میدهد.
معرفهای لازم برای آزمایش:
2- جستجوی فرمل:
§شیری که به آن فرمالین اضافه شده باشد در موقع سنجش نسبت درصد چربی بروش ژربر علاوه بر بوی مخصوص برنگ بنفش نیز در می آید.
3-جستجوی آب اکسیژنه:
4- جستجوی اسیدبوریک(وبوراتها):
5-جستجوی اسیدسالیسیلیک(وسالیسیلاتها):
6- اندازه گیری کربناتها و بیکربناتهای قلیایی:
7-جستجوی هیپوکلریت ها:
پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر