فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

گزارش کامل کارآموزی رشته صنایع غذایی فراورده های لبنی

اختصاصی از فی لوو گزارش کامل کارآموزی رشته صنایع غذایی فراورده های لبنی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

گزارش کامل کارآموزی رشته صنایع غذایی فراورده های لبنی


گزارش کامل کارآموزی رشته صنایع غذایی فراورده های لبنی

دانلودگزارش کامل کارآموزی رشته صنایع غذایی فراورده های لبنی بافرمت ورد وقابل ویرایش تعدادصفحات40

گزارش کارآموزی آماده,دانلود کارآموزی,گزارش کارورزی,گزارش کارآموزی


این پروژه کارآموزی بسیار دقیق و کامل طراحی شده وقابل ارائه جهت واحد درسی کارآموزی

مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود نصف استانداردهای مطلوب می باشد. کلیات در رابطه با شرکت : کارخانه فرآورده های لبنی کلات( لبنوش) سهامی خاص یکی از مراکز تولید         مهم ترین مواد غذایی در کشور می باشد. این کارخانه و سایر کارخانجات تولید کننده محصولات لبنی در استان خراسان زیر نظر مستقیم شرکت تعاونی تولید کنندگان فرآورده های لبنی پاستوریزه خراسان قرار دارد. شرکت تعاونی تولید کنندگان محصولات لبنی در سال 71 با همکاری جهاد کشاورزی و اداره کل تعاون استان خراسان جهت ارائه خدمت به واحد های فرآوری لبنیات پاستوریزه و تامین نیاز آن ها و فروش تولیداتشان تشکیل گردید و هم  اکنون 45 کارخانه را در استان خراسان تحت پوشش خود دارد.

فهرست
عنوان                                 صفحه
مقدمه                                           1
کلیات دررابطه باشرکت                             1
1- نحوه جمع آوری اطلاعات کارکرد ماهانه
     1-1 حسابهای ترازنامه ای                      2
    2-1 فهرست حسابهای سود وزیانی                  4
    3-1 بهای تمام شده کالای فروخته شده             5
    4-1 سیستم حسابداری صنعتی کارخانه             7
    5-1 حساب کسر واضافات مواد                 10
2- سیستم حقوق ودستمزد شرکت                   17
3- چگونگی محاسبه حقوق ونحوه پرداخت آن         18
1-3 دستمزد اوقات تلف شده                      20
2-3 ذخیره دستمزد ایام مرخصی                   21
3-3 پرداخت مساعده                          25
4- کنترل های لازم برای کارکردها وپرداخت حقوق         26
    


دانلود با لینک مستقیم


گزارش کامل کارآموزی رشته صنایع غذایی فراورده های لبنی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.