فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پایان نامه ارشد رشته کشاورزی بررسی تغییرات مواد مغذی وتجزیه پذیری گیاهان مرتعی شبدر کوهی – علف گوسفندی ودم روباهی..

اختصاصی از فی لوو پایان نامه ارشد رشته کشاورزی بررسی تغییرات مواد مغذی وتجزیه پذیری گیاهان مرتعی شبدر کوهی – علف گوسفندی ودم روباهی.. دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پایان نامه ارشد رشته کشاورزی بررسی تغییرات مواد مغذی وتجزیه پذیری گیاهان مرتعی شبدر کوهی – علف گوسفندی ودم روباهی..


پایان نامه ارشد رشته کشاورزی بررسی تغییرات مواد مغذی وتجزیه پذیری گیاهان مرتعی شبدر کوهی – علف گوسفندی ودم روباهی..

دانلود پایان نامه ارشد رشته کشاورزی بررسی تغییرات مواد مغذی وتجزیه پذیری گیاهان مرتعی شبدر کوهی – علف گوسفندی ودم روباهی.. با فرمت ورد و قابل ویرایش تعداد صفحات 107

دانلود پایان نامه اماده

چکیده:

این مطالعه در مراتع ییلاقی سبلان با وسعت تقریبی200هزار هکتار در شش منطقه که در آن­ها سه گیاه مرتعی علف­گوسفندی،شبدر­کوهی ودم­روباهی به عنوان تیپ غالب منطقه هستند،صورت گرفت.هدف از اجرای این طرح تعیین ترکیبات شیمیایی، برآورد انرژی قابل متابولیسموارزیابی روند تجزیه­پذیریماده­خشک، پروتیین­خام وماده­آلی این گیاهان در مراحل گل­دهی و دانه­دهی با استفاده از روش کیسه­های نایلونی بود. در این آزمایش از سه راس گوسفند نر بالغ قزل هم­سن، هم­وزن و فیستولا گذاری شده استفاده شد. نتایج نشان داد که درصد ماده­خشک، پروتیین­خام،خاکستر­خام و چربی­خام در شبدر­کوهی نسبت بهعلف­گوسفندیودم­روباهی بیشتر و درصد دیواره سلولی و دیواره سلولی بدون همی­سلولزکم­تر است. از نظر درصد ماده­خشک، پروتیین­خام،خاکستر­خام و چربی­خام در مرحله گل­دهیهر سه گیاهان مرتعی مورد مطالعه نسبت به مرحله دانه­دهی بیشتر و درصد دیواره سلولی و دیواره سلولی بدون همی­سلولزکم­تر بود.

 

مقدمه

امروزه با توجه به افزایش سریع جمعیت، تامین مواد خوراکی مورد نیاز برای دام­ها که منبع اصلی تامین کننده پروتیین مورد نیاز انسان­ها هستند لازم و ضروری می­باشد. در شرایط کشور ایران به دلیل محدودیت بارندگی و کمبود منابع علوفه­ای مرغوب و تغذیه بیشترین سهم هزینه­ای را در تولیدات دامی دارد. در چنین شرایطی شناسایی منابع محلی خوراک دام و تعیین ارزش غذایی آن­ها به منظور استفاده بهینه در تغذیه دام امری ضروری می­باشد. گیاهان مرتعی بهترین منابع تغذیه دام­ها به شمامی­آیند. علوفه مراتع برای جبران کمبود مواد غذایی مورد نیاز دام­ها در زمستان و تامین مواد از دست رفته بدن آ­ن­ها با اهمیت است. متاسفانه تا به حال ارزش غذایی بسیاری از علوفه­های مرتعی نا شناخته مانده است. هم­چنین کاهش علوفه قابل استفاده در مراتع بر اثر از بین رفتن گیاهان خوش­خوراک وافزایش گیاهان مهاجم ایجاب می­­کند که در زمینه گیاهان خود­روی منطقه مطالعات گسترده­ای صورت می­گیرد.

 

فهرست مطالب
چکیده
مقدمه    1
فصل اول بررسی منابع
1-1- ارزشواهمیتاقتصادیمراتع    5
1-2- ارزشغذا¬یی    7
1-3- عواملمؤثربرارزشغذاییعلوفه¬هایمرتعی    8
1-3-1- نوعگیاهوشرایطمحیطیمنطقه    8
1-3-2- مرحلهرشدگیاهی    9
1-3-3- تغییراتژنتیکی    10
1-3-4-شرایطآبوهواییودما    11
1-3-5-نوع و بافت خاک    12
1-3-6-مصرفکود    12
1-3-7-عواملضدمواد مغذی    13
1-3-8- مدیریت    13
1-4- طبقه بندی مواد خوراکی    13
1-4-1- مواد خشبی    14
1-5- مشخصات گیاه شناسی تیره¬های مورد مطالعه    14
1-5-1- تیره غلات    14
1-5-1-1-گیاهدمروباهی    15
1-5-1-2- علفگوسفندی    16
1-5-2- تیرهحبوبات    18
1-5-2-1-شبدر¬کوهی    18
1-7- قابلیتهضم علوفه¬ها    20
1-8- مقدارموادمغذیموجوددرعلوفه    20
1-9- روش¬هایارزیابیموادخوراکیمورداستفادهدرتغذیهدام    21
1-9-1-روشاستفادهازحیوانزنده    22
1-9-2-روشکیسههاینایلونی    23
1-9-3-روشگازتستیاتولیدگازآزمایشگاه    33
فصل دوم مواد و روش¬ها
2-1- مکان آزمایش ونمونه¬برداری    36
2-2- نمونه¬های مرتعی مورد آزمایش و زمان نمونه¬برداری    37
2-3- تعیین ترکیبات شیمیایی نمونه¬های آزمایشی    38
2-4- تعیین خصوصیات تجزیه¬پذیری نمونه¬های آزمایشی    38
2-4-1- محاسبه مقدار ناپدید شدن ماده خشک    39
2-4-2- محاسبه مقدار ناپدید شدن ماده آلی    39
2-4-3- محاسبه مقدار پروتیین خام ناپدید شده    40
2-5- محاسبه فرآسنجه‌های تجزیه‌پذیری    40
2-6- تجزیه وتحلیل آماری اطلاعات    41
فصل سوم نتایج و بحث
3-1-میانگینترکیباتشیمیاییعلوفههایمرتعیمورد آزمایش    43
3-2-نتایجتجزیه¬پذیریشکمبه¬ای گیاه شبدرکوهیباروشکیسه¬هاینایلونی    47
3-3- نتایجتجزیه¬پذیریشکمبه¬ای گیاه علف¬گوسفندیباروشکیسه-هاینایلونی    51
3-4- نتایجتجزیه¬پذیریشکمبه¬ای گیاه دم¬روباهیباروشکیسه-هاینایلونی    55
3-5-مقایسهتجزیه¬پذیریشکمبه¬ایمادهخشکشبدر¬کوهی،علف¬گوسفندی،دم-روباهی دردومرحلهچرایی    58
3-6-مقایسهتجزیه¬پذیریشکمبه¬ایماده¬آلیشبدر¬کوهی،علف¬گوسفندی،دم-روباهی دردومرحلهچرایی    61
3-7-مقایسهتجزیه¬پذیریشکمبه¬ایپروتیینشبدر¬کوهی،علف¬گوسفندی،دم-روباهی دردومرحلهچرایی    64
3-8-مقایسهتجزیه¬پذیریشکمبه¬ای ماده خشک، ماده¬آلی وپروتیین-خامشبدرکوهی،علف¬گوسفندی ودمروباهی    67
3-9- انرژی قابل متابولیسم با استفاده از روش کیسه های نایلونی    71
نتیجه¬گیری کلی    73
پیشنهادها    74
پیوست¬ها    75
منابع    85


دانلود با لینک مستقیم


پایان نامه ارشد رشته کشاورزی بررسی تغییرات مواد مغذی وتجزیه پذیری گیاهان مرتعی شبدر کوهی – علف گوسفندی ودم روباهی..
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.