دانلود مقاله دستورالعمل مربوط به تأسیسات کارگاه از نظر بهداشت محیط کار
نوع فایل : WORD
تعداد صفحات : 27
فهرست و پیشگفتار
کلیات
فصل اول: تأسیسات بهداشتی کارگاه
فصل دوم: تسهیلات بهداشتی کارگاه
مبحث اول: آشپزخانه
مبحث دوم: محل غذاخوری
مبحث سوم: انبار مواد غذایی
مبحث چهارم: یخچال و سردخانه
مبحث پنجم: حمام/دوش
مبحث ششم: رختکن
مبحث هفتم: حوله و صابون
مبحث هشتم: شستشوی البسه کار
مبحث نهم: توالت
مبحث دهم: دستشویی
مبحث یازدهم: آب مصارف آشامیدنی و بهداشتی
مبحث دوازدهم: مواد زائد
مبحث سیزدهم: نمازخانه
کلیات
ماده 1: کارگاه محلی است که کارگر به درخواست کارفرما یا نماینده او در آنجا کار می کند.
تبصره 1: کلیه واحدهای یک نفره (خویش فرما) نیز مشمول این آئنی نامه خواهند بود.
تبصره 2: مجموعه کارگاه هایی که در مجاورت یکدیگر و تحت پوشش یک مدیریت واحد قرار دارند مجتمع کارگاهی نامیده می شوند و در این صورت آنچه به عنوان تأسیسات بهداشتی کارگاهی و تأسیسات بهداشت عمومی کارگاه در این آئین نامه آمده است می توانند مناسب با استانداردهای ارائه شده به طور مشترک در محل های واحدی ایجاد گردند.
تبصره 3: ار نظر اجرای این دستور العمل احتیارجات بهداشتی کارگاه بر دو دسته تأسیسات بهداشتی کارگاهی و تسهیلات بهداشتی کارگاه ها به شرح ذیل تعریف می گردند...
مقاله دستورالعمل مربوط به تأسیسات کارگاه از نظر بهداشت محیط کار