فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق اوریون

اختصاصی از فی لوو دانلود تحقیق اوریون دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق اوریون


دانلود تحقیق اوریون

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه3

 

اوریون چیست ؟

اوریون یک بیماری حاد و واگیردار است که باعث تورم غده بناگوش ( paratid ) می گردد . البته سایر غدد نیز می تواند مبتلا گردد . نیمی از موارد عفونت های اوریونی می تواند بدون نشانه باشد .

عامل بیماری ها : عامل اوریون یک ویروس ؟؟؟ از خانواده پارامکیزو ویریده به نام میکو ویروس پاروتیدیتیس است .

ویروس قابل کشت در بافت یا جنین جوجه است . نکته 387 : البته ویروس اوریون قابل کشت در کلیه میمون و آمینون انسان نیز می باشد .

منبع عفونت : انسان تنها مخزن طبیعی ویروس اوریون است . بیماری به دو شکل بالینی و غیر بالینی وجود دارد . ویروس اوریون قابل دریافت از ترشحات سطح مجرای استنون و همچنین خون است .

دوره واگیری : بیماری از 4-6 روز قبل تا حدود 8 روز پس از شروع بیماری واگیردار است .: هرگاه آماس غدد فروکش کرد ، بیماری دیگر غیر واگیردار محسوب می شود .

عوامل مربوط به میزبان : اوریون در اصل در دوران کودکی بروز می نماید ولی در صورت عدم ایمنی در هر سنی احتمال ابتلا وجود دارد . نکته 389 : حملات اوریون در بالفین شایعتر از سرخک و آبله مرغان است و با شدت بیشتری نیز همراه است . از لحاظ جنسی نیز هیچ اختلافی در دست نیست . ابتلا بین دو جنس وجود ندارد .

: دلایلی دال بر ایجاد نقائص مادرزادی توسط اوریون وجود ندارد . در مورد ایمنی نیز یک بار ابتلاء ایمنی دائمی می دهد . البته در موارد نادر احتمال ابتلاء مجدد وجود دارد ، اما بیشتر کودکان زیر 6 ماه بدلیل داشتن پادتن مادری مصون هستند .

عوامل محیطی : عمدتا فصول زمستان و بهار اوج شیوع اوریون است . اما شکل بدون یاروتیدیت مثل مننژیت در تابستان شایعتر است .

: بیماری اوریون عمدتا به صورت یک بیماری اندمیک است و اپیدمیهای آن با فواصل 2-4 ساله بوجود می آید .

راه انتقال : قطرات ریز آلوده و تماس مستقیم با شخص آلوده از راههای عمده ی انتقال محسوب می شود .

مقاومت : در حرارت معمولی اتاق ویروس در مدت 4 روز قدرت آلوده کنندگی خود را از دست می دهد و در حرارت زیر صفر ماهها زنده می ماند .

: انتقال ویروس بستگی به مقدار ویروس و تماس نزدیک دارد .3 : دوره طولانی تر اوریون نسبت به سرخک باعث انتشار آهسته تر آن می شود ، ولی اشکال غیر واضح آن باعث انتشار بیشتر بیماری می گردد .

دوره کمون : به طور متوسط این دوره 18 روز ولی از 2 تا 3 هفته متغیر است .

نشانه های بالینی : علائم مقدماتی چون درد عضلانی ، کوفتگی ، ضعف ، تب خفیف ، سردرد و بی اشتهایی با بیماری همراه است . بعد از 24 تا 48 ساعت آماس و تورم غدد بناگوشی بروز می کند . عمدتا ابتلاء در مورد هر دو غده پاراتیروئید است .بعد از کاهش تورم و درد ، تب نیز تخفیف می یابد . غدد بزاقی زیر فکی نیز می تواند گرفتار شود ، ولی ابتلاء غدد زیر زبانی بسیار نادر است . بیمار به هنگام باز کردن دهان احساس درد می کند و قادر به قورت دادن بزاق نیست و از خشکی دهان شکایت دارد .

: از غدد بیضه ، لوزالمعده ، دستگاه عصبی مرکزی ، تخمدان و پروستات نیز احتمال ابتلاء دارد .

: چه افرادی که دارای نشانه های بالینی هستند و چه مواردی که هیچ نشانه بیماری ندارند هر دو بطور مساوی ویروس را منتشر کرده و به یک میزان آلوده کننده هستند .


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق اوریون
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.