فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت نرخ بیکاری و صادرات نفتی و صادرات غیرنفتی - 43 اسلاید

اختصاصی از فی لوو دانلود پاورپوینت نرخ بیکاری و صادرات نفتی و صادرات غیرنفتی - 43 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت نرخ بیکاری و صادرات نفتی و صادرات غیرنفتی - 43 اسلاید


دانلود پاورپوینت نرخ بیکاری و صادرات نفتی و صادرات غیرنفتی - 43 اسلاید

 

 

 

 

تعریف: هنگامی که افراد به دنبال شغل هستند، مدت زمانی، بیکار هستند که بیکار اصطکاکی نام داند.
علت این نوع بیکاری: کمبود اطلاعات
راه حل: ایجاد و گسترش مراکز کاریابی، افزایش اطلاعات در بازار کار
ویژگی های بیکاری اصطکاکی:
•این نوع بیکاری حتی در اشتغال کامل هم وجود دارد و نمی توان به طور کامل آن را از بین برد.

این نوع بیکاری به دلیل این که باعث می شود افراد مشاغلی متناسب با علاقه و تخصص خود پیدا کنند، باعث افزایش کارایی و بهره وری می شود

برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید:


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت نرخ بیکاری و صادرات نفتی و صادرات غیرنفتی - 43 اسلاید

دانلود پاورپوینت روابط صنعتی - 24 اسلاید

اختصاصی از فی لوو دانلود پاورپوینت روابط صنعتی - 24 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت روابط صنعتی - 24 اسلاید


دانلود پاورپوینت روابط صنعتی - 24 اسلاید

 

 

 

 

 

•معرفی کشور آمریکا
• تعریف مختصری از حقوق و دستمزد
•ضریب جینی
•هزینه های زندگی و خط فقر
•شکاف جنسیتی دستمزد
•دستمزد زنان در دوران بارداری
•پیشنهادات
•منابع

برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید:


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت روابط صنعتی - 24 اسلاید

دانلود پاورپوینت گروه بانک جهانی - 63 اسلاید

اختصاصی از فی لوو دانلود پاورپوینت گروه بانک جهانی - 63 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت گروه بانک جهانی - 63 اسلاید


دانلود پاورپوینت گروه بانک جهانی - 63 اسلاید

 

 

 

 

}پس از پایان جنگ جهانی دوم، در کنفرانس بین المللی برتون وودز نیوهمپشایر آمریکا در 1944 نمایندگان 44 کشور اساسنامه صندوق بین المللی پول را به همراه پیشنهاد تاسیس بانک بین المللی ترمیم و توسعه تصویب کردند.
}اساسنامه این بانک در دسامبر ١٩٤٥ در شهر واشنگتن توسط نمایندگان ١٢٨ کشور جهان به امضاء رسید.
} IMF و IBRD ستونهای اصلی حامی ساختار مالی جدیدی بودند که اقتصاد بازار آزاد را ترویج می کرد.

بنا بر عرف، دولت آمریکا، رئیس بانک جهانی و اروپا هم رئیس صندوق بین‌المللی پول را تعیین می‌کند

برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید:


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت گروه بانک جهانی - 63 اسلاید

کارت ویزیت لایه باز تعمییرات ساختمان

اختصاصی از فی لوو کارت ویزیت لایه باز تعمییرات ساختمان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

کارت ویزیت لایه باز تعمییرات ساختمان


کارت ویزیت لایه باز تعمییرات ساختمان

کارت ویزیت لایه باز  تعمییرات ساختمان

 

هر بخش در کارت ویزیت قابل ویرایش هستند

جهت راحتی شما بخش های کارت ویزیت با متن در فایل لایه باز مشخص شده اند

محصولات ما از جاهای دیگر ارزان تر بوده است و شما می توانید قیمت های ما را با بقیه سایت ها مقایسه نمایید

ما سعی بر آن داریم که بهترین طراحی ها و آموزش ها را در اختیار شما مصرف کننده عزیز قرار دهیم

 

 سایز:  8.2*4.8                           رزولوشن:     300                              

فونت های مورد نیاز: B Kourosh Regular - B Titr Bold- Myriad Arabic Bold

اعتماد شما سرمایه ماست

رمز فایل:kingdesign


دانلود با لینک مستقیم


کارت ویزیت لایه باز تعمییرات ساختمان

دانلود پاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ کردنی

اختصاصی از فی لوو دانلود پاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ کردنی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ کردنی


دانلود پاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ کردنی
روغن سرخ کردنی مناسب برای استفاده صنعتی باید در مقابل اکسیداسیون مقاوم بوده، نقطه دود بالائی داشته، در هنگام سرخ کردن کف زیادی تشکیل نشده، نقطه ذوب پائین، بدون طعم و بو،  دارای ارزش تغذیه ای خوب و عملاً فاقد اسید های چرب ترانس باشد.
در حال حاضر در اروپا روغنهای تصفیه شده کلزا، کلزای نیمه هیدرو‍‍ژنه، مخلوطهای پالم با کلزا یا سویا و پالم اولئین یا سوپر اولئین روغنهای متداول سرخ کردنی هستند.
 
در آمریکای شمالی در رستورانهای fast food  و سرخ کردن صنعتی معمولاً از روغنهای جامدی که از روغن تخم پنبه، روغن سویای نیمه هیدروژنه یا کلزای نیمه هیدروژنه ترکیب یافته استفاده میشود.
 
بررسی های انجام شده نشان داده است که برای اینکه مقدار کمی از محصولات اکسیداسیون که سبب بهبود طعم غذای سرخ شده میشود، بوجود آید اکسیداسیون ملایم اسید لینولئیک در درجه حرارت نزدیک به 180 درجه سانتیگراد لازم است.
 
تاثیر خصوصیات و ترکیب روغنهای سرخ کردنی در کیفیت و پایداری آن
 
ترکیب مناسب اسیدهای چرب یک روغن سرخ کردنی سالم و مقاوم به شرح ذیل میباشد:

1- روغن سرخ کردنی باید غنی از اسیدهای چرب دارای یک پیوند غیر اشباع باشد ( c18:1 بیش از 75%).

2- اسیدهای چرب اشباع ( c16:0 – c14:0 – c12:0) و اسیدهای چرب دارای چند پیوند غیر اشباع روغن کم باشد ( کمتر از 15%).

  3- اسید لینولنیک روغن خیلی کم باشد (c18:3  کمتر از 1/5 % ) .

 4- مقدار اسیدهای چرب ترانس روغن عملاً صفر باشد.

 5- بعلاوه روغنهای سرخ کردنی سالم و مقاوم باید غنی از آنتی اکسیدانهای طبیعی باشند گر چه مقداری از این ترکیبات در فرایند سرخ کردن از بین میرود ولی باقیمانده آنها برای جلوگیری از اکسیداسیون غذای سرخ شده در هنگام نگهداری کافی است.

بررسی چند روغن :

1- روغن هسته پالم و روغن نارگیل ( غنی از اسید لوریک ): برای سرخ کردن صنعتی مناسب نیستند چون حاوی مقدار زیادی اسید لوریک و سایر اسیدهای چرب دارای تعداد کربن کمتر از 14 هستند.

2- روغن پالم و سایر روغنهای غیر لوریک : گرچه اسیدهای چرب در نتیجه هیدرولیز آزاد میشوند ولی وزن مولکولی این اسیدها بالاتر بوده و چندان فرار نبوده بنابراین تشکیل دود کمتر است.

یک مشکل در روغن پالم :

مقدار زیاد اسیدهای چرب اشباع شده ( متجاوز از 45% ) که ممکن است بعضی آن را از نظر ارزش تغذیه ای نامناسب بدانند و نیز به دلیل جامد بودن در مناطق معتدل در کارخانه های تولید غذای سرخ شده سبب بروز مشکل است.

در غیر اینصورت روغن پالم به دلیل اندیس یدی پائین و مقدار اسید چرب چند غیر اشباعی کم روغن مناسبی برای سرخ کردن است. 

 روغن زیتون :

یک روغن سرخ کردنی ممتاز است. مقدار کم اسیدهای چرب اشباع یک مزیت تغذیه ای بوده، نگهداری آسان در سرما به علت نقطه ذوب پائین، همچنین به آسانی از غذای سرخ شده خارج و مشکل انجماد روغن بر سطح غذای سرخ شده وجود ندارد، مقدار کم اسید لینولنیک و لینولئیک در نتیجه اندیس یدی پائین (در حدود80) و پایداری خوب در مقابل اکسیداسیون. 

 

شامل 48 اسلاید powerpoint


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت چربیها و روغنهای سرخ کردنی