دانلود پاورپوینت رشته صنایع غذایی با عنوان اصول نگهداری مواد غذایی
•جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی
•جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه خودبخودی ماده غذایی
•جلوگیری از آسیب دیدن ماده غذایی توسط حشرات، حیوانات ، عوامل مکانیکی و ...
جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی
•طولانی کردن هر چه بیشتر فاز تأخیر و فاز لگاریتمی رشد
1- کاهش تعداد میکروارگانیسمها
2-جلوگیری از افزایش تعداد میکروارگانیسم های فعال
3- ایجاد شرایط محیطی نامناسب(مواد غذایی – رطوبت-pH- P.O.R نامناسب – حضور مواد بازدارنده
4- آسیب رساندن به میکروارگانیسم ها
و...
در 21 اسلاید
قابل ویرایش
دانلود پاورپوینت رشته صنایع غذایی با عنوان اصول نگهداری مواد غذایی