فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق بررسی عوامل اجتماعی ، اقتصادی وسطح تحصیلات والدین برپیشرفت تحصیلی فرزندان

اختصاصی از فی لوو دانلود تحقیق بررسی عوامل اجتماعی ، اقتصادی وسطح تحصیلات والدین برپیشرفت تحصیلی فرزندان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق بررسی عوامل اجتماعی ، اقتصادی وسطح تحصیلات والدین برپیشرفت تحصیلی فرزندان


دانلود تحقیق بررسی عوامل اجتماعی ، اقتصادی وسطح تحصیلات والدین برپیشرفت تحصیلی فرزندان

بررسی عوامل اجتماعی ، اقتصادی وسطح تحصیلات والدین برپیشرفت تحصیلی فرزندان. در قلمروروانشناسی تربیتی بررسی نقش خانواده به عنوان شکل دهند به شخصیت فرزاندان وکارکردتربیتی پدر ومادر به عنوان اولین مربیان ومعلمان کودکان ونوجوانان از اهمیت بسیاری برخوردار است جامعه آماری این تحقیق ده درصد مدارس راهنمایی دخترانه شهرستان قوچان که شامل 20 مدرسه راهنمایی در شهر و10 مدرسه راهنمایی دخترانه در روستا که به روش خوشه ای 4 مدرسه انتخاب و از کلاسهای اول و دوم و سوم راهنمایی به صورت تصادفی از 900 نفر 90 نفر را به عنوان نمونه انتخاب کردیم در این تحقیق روش جمع آوری اطلاعات از طریق پرسشنامه که حاوی 16 پرسش است صورت گرفته است که هدف اصلی این تحقیق شناسایی عوامل مهم افت تحصیلی از بین مدارس راهنمایی دخترانه شهرستان قوچان می باشد.

  • بین پیشرفت تحصیلی فرزندان و سواد والدین رابطه مستقیم وجود دارد.
  • بین پیشرفت تحصیلی و اقتصاد خانواده رابطه مستقیمی وجود دارد.
  • بین پیشرفت تحصیلی و عوامل اجتماعی رابطه مستقیمی وجود دارد.

کلمات کلیدی :

پیشرفت تحصیلی – دانش آموزان – مدرسه – خانواده – والدین

روانشناسان معتقدند پنج سال اول زندگی بیشترین تأثیر را در زندگی شخص دارد این دوران زمانی است که جو اجتماعی ، اقتصادی ، فیزیکی و روانی اطاف کودک اثر همیشگی بر شخصیت او می گذاردو عوامل متعددی در رشد خلاقیت کودکان و موفقیت آنها تأثیر گذارند که بدون شک خانواده مهمترین نقش را در کنترل و هدایت و ظهور و بروز خلاقیت و پیوست آن موفقیت دارد در کنار خانواده مدرسه و رسانه های جمعی به خصوص تلویزیون بیشترین نقش را در شکوفایی و پرورش تخیل و خلاقیت کودکان دارد با لطبع زمانی که در خانواده ما به دلایل عدیده از جمله عدم شناخت وظایف ، فقدان برنامه های تربیتی جامعه برای رشد فکری کودکان ارزش قائل نشود ما با دانش آموزان موفقی در آینده رو به رو نخواهیم چرا که در واقع فرایند درست تعلیم و تربیت و رسیدن به موفقیت در دانش آموزان را مثلث مقدس خانواده ، مدرسه و دانش آموز تشکیل می دهد که یکی از مهمترین ساق های این مثلث خانواده می باشد که در پیشرفت تحصیلی فرزندان بسیار مهم می باشد.

بیان مسئله :

میزان دست مزد و امکانات مالی خانواده سطح سواد و تحصیلات و آگاهی و به علاوه نوع رابطه والدین و به طور کلی پایگاه اقتصادی – اجتماعی خانواده و جو حاکم بر آن و بروز اختلاف در رفتار فرزندان نقش بسزایی داشته و به طبع بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان تأثیر می گذارد تحقیق نشان داده که خانواده نقش کلیدی در موفقیت دانش آموزان دارد و همچنین محیط می تواند میزان بهره هوشی کودکان را کم یا زیاد کند.

ضرورت و اهمیت تحقیق :

شاید که این تحقیق بتواند گامی در جهت موانع پیشرفت تحصیلی دانش آموزان راهنمای شهرستان قوچان را داشته و به آموزش و پرورش این منطقه یاری رساند.

اهداف تحقیق :

اینکه تا چه اندازه عوامل اجتماعی و اقتصادی و سطح تحصیلات خانواده بر پیشرفت دانش آموزان مؤثر می باشد.

 فرضیه :

  • مشکل اقتصادی خانواده باعث افت تحصیلی دانش آموزان راهنمایی می گردد.
  • مشکل اجتماعی خانواده باعث افت تحصیلی دانش آموزان راهنمایی می گردد.
  • سطح تحصیلات خانواده (والدین) باعث افت تحصیلی دانش آموزان در دوره راهنمایی می گردد.

سؤالات تحقیق :

  • آیا سطح در آمد خانواده موجب مب شود که فرزندان در تحتصیل افت یا پیشرفت داشته باشند؟
  • آیا سطح تحصیلات پدر در خانواده باعث افت یا پیشرفت تحصیلی فرزندان می شود؟
  • آیا سطح تحصیلات مادر در خانواده باعث افت یا پیشرفت تحصیلی فرزندان می شود ؟
  • آیا تعداد افراد خانواده در افت یا پیشرفت آنان اثر داشته یا خیر ؟
  • آیا ترتیب تولد فرزندان در خانواده بر پیشرفت یا افت تحصیلی فرزندان تأثیر داشته یا خیر؟

تعریف عملیاتی :

چگونه مشکلات اقتصادی و اجتماعی و سطح تحصیلات خانواده در جلوگیری از پیشرفت تحصیلی دانش آموزان مؤثر است . بر اساس این سؤال متغیرها به شکل زیر بیان می گردند.

متغیر مستقل : تأثیر مشکلات اقتصادی و اجتماعی و سطح تحصیلات خانواده می باشد.

متغیر وابسته : پیشرفت تحصیلی دانش آموزان.

تعاریف:

پیشرفت تحصیلی پیشرفت درلنت به معنای به جلو ماندن و افزایش دادن می باشد. منظور از پیشرفت تحصیلی افزایش عملکرد  تحصیلی دانش آموزان از سطحی پایین به سطح بالا.

عوامل اجتماعی : منظور از این عوامل شامل محرومیت فرهنگی – فقر زبانی – نگرشها – هنجاریها- فقدان والدین  - بی سوادی والدین – تعداد اعضای خانواده.

فقر و محرومیت اقتصادی : سوء تغذیعه – کار کردن در خارج از منزل نامناسب بودن مکان زندگی از جهت آب و نور و فضای اتاق آلودگی هوا نبودن مکان برای کارهای شخصی نا مناسب بودن امکانات بهداشتی

پیشینه تحقیق

مشکلاتی که هر نظام آموزشی می تواند داشته باشد افت تحصیلی در مقاطع آن  می باشد به مواردی که اگر یک نظام آموزشی از هر جهت کار آمد باشد و تمام جوانب را در نظر بگیرد کمتر دچار افت تحصیلی می گردد. افت تحصیلی شامل جنبه های مختلف شکست تحصیلی مانند ترک تحصیل تکرار پایه تحصیلی دیده شده است که افت تحصیلی در دوره راهنمایی نسبت به دبیرستان و ابتدایی بیشتر به چشم می خورد. در این مورد دو علت اساسی وجود دارد یکی از آن دوران بلوغ می باشد و دیگری تنوع یا زیادی دروس است.

پدر و مادر دور کن اصلی خانواده هستند که با وجود آوردن محیطی امن و سالم رشد روانی فرزند خود را میسر می سازند و لذا عدم حضور هر یک از والدین در محیط خانواده تعادل آن را بر هم می زند و آثار سویی بر رشد طبیعی فرزندان می گذارد خانواده ها به دلایل عدیده از جمله عدم شناخت وظایف فقدان برنامه های تربیتی جامعه برای رشد فکری کودکان ارزشی قائل نشود. ما با دانش آموزان موفقی در آینده رو به رو نخواهیم بود چرا که در واقع فرایند درست تعلیم و تربیت و رسیدن به موفقیت در دانش آموزان را مثلث مقدس خانواده ، مدرسه و دانش آموز تشکیل می دهد. برای بررسی نقش یکی از مهمترین ساق های این مثلث یعنی خانواده در موفقیت تحصیلی دانش آموزان به دیدار « منیره میرزایی کارشناس ارشد روانشناسی» از دانشگاه شهید بهشتی می رویم خانم میرزایی باب گفتگو را با تعریف خانواده سالم باز
می کند و     می گوید: فرزندان موفق در خانواده سالم پرورش می یابد خانواده ای در اصطلاح  « خانواده سالم» نامیده می شود که نه تنها نقش هر فرد در آن کاملاً مشخص و تعریف شده باشد بلکه در واقع لزوم این نقش ها قابلیت انعطاف پذیری را هم داشته باشند وی یکی از کارکردهای خانواده کارکرد تعلیمی وتربیتی آن می داند وی گوید: نقش 

شامل 14 صفحه فایل WORD قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق بررسی عوامل اجتماعی ، اقتصادی وسطح تحصیلات والدین برپیشرفت تحصیلی فرزندان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.