فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق اضطراب چیست

اختصاصی از فی لوو دانلود تحقیق اضطراب چیست دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق اضطراب چیست


دانلود تحقیق اضطراب چیست

 

مشخصات این فایل
عنوان: اضطراب چیست
فرمت فایل : word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 51

این مقاله درمورد اضطراب چیست می باشد.

خلاصه آنچه در مقاله اضطراب چیست می خوانید :

مشکلات رفتاری اضطراب اجتماعی
اضطراب اجتماعی مشکلات رفتاری دیگری را نیز باعث می شود. مثلاً بسیاری از محققان و متخصصان، ریشه اصلی کمرویی را در ترس یا اضطراب اجتماعی (social ANXIETY) می دانند.
در دنیای پیچیده امروز، یعنی در عصر ارتباطات سریع و پیوندهای اجتماع، بدون تردید پدیده کمرویی یک معلولیت اجتماعی است. اگر زنان کمرو باشند، چون نقش مهمی در تربیت فرزندان بر عهده دارند، ناخودآگاه کودکانی کمرو و مضطرب پرورش می دهند و در زیربنای رفتاری جامعه را دچار تزلزل می کنند. در هر جامعه درصد قابل توجهی از زنان بدون آنکه تمایلی داشته باشند، ناخواسته خودشان را در حصاری از کمرویی محبوس و زندانی می کنند و شخصیت واقعی و قابلیت های ارزشمند خود را در پشت توده ای از ابرهای تیره کمرویی، ناشناخته باقی می گذارند.
چه بسیار دانش آموزان و دانشجویان هوشمند و خلاقی که در مدارس و دانشگاه ها فقط به دلیل کمرویی و معلولیت اجتماعی، همیشه از نظر پیشرفت تحصیلی و قدرت خلاقیت و نوآوری نمره کمتری از همسالان عادی خود عادیشان می شود؛ چرا که کمرویی یک مانع جدی برای رشد قابلیت ها و خلاقیت های فردی است. پدیده کمرویی در بین زنان و دختران بسیار پیچیده تر است و چنین پیچیدگی روانی ممکن است در اغلب موارد، نیازهای درونی، تمایلات، انگیزه ها، قابلیت ها، فرصت ها، هدف ها و برنامه های شغلی ، حرفه ای و اجتماعی ایشان را به طور جدی متأثر و دگرگون کند.
روند تحولات اجتماعی نشان می دهد که مسأله کمرویی غالباً با گذشت زمان، فشردگی و پیچیدگی روابط میان فردی و تشدید فشارهای اجتماعی، رقابت ها، گوشه گیری ها، تکروی ها، عزلت گزینی ها و تنهایی ها گسترده و شدیدتر می شود و درصد بیشتری از افراد را فرامی گیرد.
اضطراب اجتماعی به طور غیرمستقیم مشکل دیگری نیز برای فرد ایجاد می کند. به این صورت که فرد مضطرب و کمرو، که قادر به برقراری ارتباط با دیگران نیست، احساس می کند تنهاست. با چنین حسی او تصور می کند که از دوستان و نزدیکان جداست و به طور قابل ملاحظه ای کمتر از دیگران از روابط اجتماعی بهره می برد. چنین فردی نمی تواند احساسات خوشایند یا ناخوشایند، ترس ها و نگرانی ها و آرزوها و امیدهایش را با نزدیکان و دوستانش در میان بگذارد و پاسخ ها و عکس العمل های ایشان را دریافت کند. در حقیقت، کمرویی ناتوانی و معلولیت فرد در برقراری ارتباط است و «تنهایی» مشکل انسان در اثر فقر ارتباطی است.

احساس تنهایی ممکن است کاملاً گذرا و موقتی باشد و فرد دوباره نشاط زندگی و تمایل به فعالیت اجتماعی را بازیابد. اما اگر چنین احساسی به علت های مختلف، از جمله ناکامی های مکرر، نگرانی و اضطراب شدید، رفتار تبعیض آمیز و بی عدالتی، فشارهای خانوادگی و اجتماعی، سرخوردگی و بازخورد منفی نسبت به رفتار ناخوشایند و واکنش های منفی اطرافیان، فقر انگیزشی و قطع امید از پیوندهای عاطفی عزیزان، تقویت گردد با شدت هر چه بیشتر شدت یابد و فرد مبتلا عمیقاً احساس تنهایی کند، نه تنها همانند افراد کمرو دچار ناتوانی یا معلولیت اجتماعی می شود، بلکه اضطراب و احساس تنهایی زمینه افسردگی جدی را در وی به وجودمی آورد و ممکن است دست به اقدامات غیرعادی نظیر گریز و فرار از خانه و محل زندگی و کار، بعضی کژروی های اجتماعی، اعتیاد و خودکشی بزند. درصد قابل توجهی از کسانی که خودکشی کرده اند یا اقدام به خودکشی می کنند، تجارب فراوانی از احساس تنهایی و رهاشدگی از طرف صمیمی ترین نزدیکان و دوستان خود داشته اند.
بنابراین می بایست به طور خیلی جدی به این پدیده توجه داشت و افراد مبتلا به آن را با اتخاذ روش های اصلاحی و درمانی مناسب، مورد درمان و توان بخشی اجتماعی قرار داد.

●علت اضطراب اجتماعی چیست؟
زمینه های بسیاری هستند که می توانند در ایجاد اضطراب اجتماعی و کمرویی تأثیر داشته باشند، دراینجا به اصلی ترین آنها اشاره می شود.
۱- کمرویی ناشی از ترس: کمرویی ناشی از ترس عموماً در ۶ ماه اول از نخستین سال زندگی کودک مشاهده می شود. در حقیقت کودک خردسال از این رو کمروست که مردم برایش ناآشنا بوده، از او بزرگتر، قوی تر، قدرتمندتر و مقتدرترند و او نمی داند در شرایط گوناگون چگونه با وی برخورد خواهند کرد. این حالت مقدمه لازم ومطلوبی برای اجتماعی تر شدن کودک است.
۲- خانواده و فرزندان کمرو: محیط خانواده و تجارب اولیه کودک به خصوص در سنین پیش دبستانی و سالهای آغازین مدرسه اصلی ترین نقش را در شکل گیری شخصیت کودک دارد. در این دوران الگوهای رفتاری مادر و پدر، برنامه های تلویزیونی، نحوه و میزان ارتباطات عاطفی، کلامی و اجتماعی خردسالان با والدین می تواند بیشترین تأثیر را در رشد مطلوب اجتماعی و یا به وجود آمدن اضطراب و کمرویی کودکان داشته باشد. زمانی که مادر یا پدر، خودشان مضطرب بوده و از مهارت برقراری روابط عاطفی - اجتماعی مطلوب و خوشایند با دیگران به ویژه فرزندان خود بی بهره هستند، بدون شک طبیعی است که فرزندان این خانواده نیز بیاموزند که کمرو باشند به همین دلیل بعضی از روانشناسان مثل واتسون کمرویی کودکان را در نتیجه یادگیری و تقویت آن در خانه و مدرسه می دانند. مشاهده دوگانگی و تعارض در رفتار والدین و ایجاد ناهماهنگی در مفاهیم اساسی شخصیت، موجب کشمکش های درونی و در نتیجه اختلال در رشد طبیعی گردیده، اضطراب شدید و کمرویی کودک را به همراه خواهد داشت.
۳ - تک فرزندها و فرزندان اول خانواده: کمرویی در میان فرزندان اول خانواده و تک فرزندها بیش از سایر فرزندان دیده می شود، به خصوص زمانی که مادر و پدر قادر نباشند زمینه تربیت و رشد اجتماعی مطلوب و هماهنگ ایشان را مطابق با نیازهای عاطفی و اجتماعی آنان فراهم آورند.
۴ - فشارهای اجتماعی و کمرویی: علاوه برخانه و مدرسه ، عواملی چون محرومیت ها و آسیب های اجتماعی ، ناسازگاریهای شغلی، سلطه ها و فشارهای گروهی ، مقایسه ها و برتری طلبی های قومی و نژادی، تقویت شخصیت انفعالی، کنترل شدید اجتماعی، بی احترامی به حقوق و آزادیهای مشروع فردی، ترویج فرهنگ خصومت و خشونت از دیگر عوامل زمینه ساز ازدیاد اضطراب، تشدید کمرویی و رفتارهای گوشه گیرانه است.
۵ - موقعیت های اجتماعی : فردی که درچنگال نیروهای اجتماعی گرفتار شده است ممکن است به سادگی مبدل به فردی کمرو گردد. زیرا به سادگی نمی توان به افراد دیگر دسترسی داشت. در جوامع امروزی موقعیت های اجتماعی کمی جهت مشاهده روابط گرم و مشترک در میان اعضای خانواده یا دوستان و همسایگان وجود دارد.
۶ - تمایل به بهترین بودن: میزان اهمیتی که برای اثبات ارزشمندبودن از نظر «موقعیت مادی ، کسب مقام و پیشرفتها» قائل می شویم بشدت باعث اضطراب اجتماعی و کمرویی می شود.
۷ - برچسبهای اجتماعی : احتمال دارد عنوان و برچسب کمرویی قبل از اینکه واقعاً کمرو باشیم، پدید آمده باشد. برچسبها خلاصه ماست و ساده شده ای از تجربیات پیچیده ای می باشد: « او متزلزل است ، او دروغگو است، من رک هستم،من کمرو هستم، من از حضور در جمع می ترسم و...
۹ - تأثیر مدرسه : برای رشد صحیح یک کودک وجود امنیت در محیط و در ارتباط با دیگران ضروری است و این وظیفه مدرسه و بخصوص معلم است که به کودک نحوه «رفتار گروهی و اجتماعی و استفاده از وسایل و تجهیزات ، ابراز علاقه و توجه شادمانه و چگونه موفق زیستن در اجتماع » را آموزش دهد. اما به این دلیل که کودکان کمرو در مدرسه مشکل آفرین نیستند و در کلاس سر و صدا راه نمی اندازند و حتی سؤالات خود را نیز مطرح نمی کنند. این امر باعث می شود معلمین، نسبت به آنها حساسیت نداشته باشند و مشکل آنها تشدید شود.
 

●سن اضطراب اجتماعی و کمرویی
 کمرویی در میان دانش آموزان خردسال شایعتر از بزرگسالان است. بسیاری از بزرگسالانی که خود کمرو نیستند با برنامه ریزی بر کمرویی دوران کودکی خود غلبه کرده اند، اما کمرویی درمیان بخش قابل ملاحظه ای از جمعیت بزرگسالان ادامه دارد.
دکتر سعیدی)جامعه شناس و استاد دانشگاه تهران( در زمینه رابطه سن و اضطراب اجتماعی اعتقاد دارند، به دلیل وارد شدن ما به عصر اطلاعات و شکسته شدن مرزهای فیزیولوژیکی، نوع اضطراب ها نیز در سنین مختلف تغییر کرده است، از یک سو وجود اطلاعات زیاد در هر زمینه ای و از سوی دیگر در دسترس بودن آن برای تمامی سنین، میزان اضطراب در سنین مختلف را افزایش داده است.
به نظر آقای دکتر بهرامی )متخصص تحلیل رفتار(، جوانانی که هویت و بلوغ اجتماعی آنها در حال شکل گیری است، بیشتر در معرض اضطراب اجتماعی و کمرویی قرار دارند....

بخشی از فهرست مطالب مقاله اضطراب چیست

مقدمه             1
اضطراب در کودکان و نوجوانان           2
چه باید بکنیم           6
عوامل مؤثر بر اضطراب نوجوانان و مقابله باآن        6
نحوه رویارویی با رنج ناشی از تغییرات جسمانی     7
رویارویی با اضطراب ناشی از عدم پذیرش از جانب همسالان     7
رویارویی با اضطراب ناشی از دوگانگی و تر س از مستقل شدن     8
رویارویی با اضطراب ناشی از بروز رفتار پرخاشگرانه     9
انواع اضطراب     10
اضطراب و کاهش قند خون     12
علل اضطراب     13
فاکتورهای روانی – اجتماعی     13
عوامل جسمانی و زیست شناختی     14
علل طبی و اثرات داروها     14
درمان اضطراب     15
درمان دارویی    15
درمان غیر دارویی     16
پیشگیری از اضطراب     16
اضطراب در ورزش     22
چرا اضطراب بر عملکرد ورزش اثر می گذارد ؟    23
عوامل موقعیتی اضطراب     25
عوامل شخصی     25
روش های مقابله با اضطراب     26
اختلال های اضطرابی     27
تنش حرکتی     28
اختلال اضطراب منتشر و حملات وحشتزدگی     30
الگوب اضطراب بک ، اختلالات تفکر     31
اضطراب در امتحان     33
عوامل مؤثر بر اضطراب امتحان     24
روشهای کاهش و درمان اضطراب امتحان     37
استفاده از شیوه های صحیح مطالعه     38
اضطراب و ترس از حضور     41
علایم اضطراب اجتماعی     42
مشکلات رفتاری اضطراب اجتماعی     44
علت اضطراب اجتماعی چیست     46
سن اضطراب اجتماعی و کمرویی     49
منابع     52

 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق اضطراب چیست
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.