فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد تاثیر قرعه کشی درافزایش سپرده گذاری در

اختصاصی از فی لوو تحقیق در مورد تاثیر قرعه کشی درافزایش سپرده گذاری در دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد تاثیر قرعه کشی درافزایش سپرده گذاری در


تحقیق در مورد تاثیر قرعه کشی درافزایش سپرده گذاری در

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه20

 

بخشی از فهرست مطالب

عملکرد بانکها

 

 

 

بانکها به موسسات بخت آزمایی تبدیل شدند

 

 

 

الگانس وبی.ام.و رویای خوشبخت شدن سپرده گذاران

 

 

 

منابع

 

 

 

 

 

عملکرد بانکها

 

 

 

بانکداری جزو مهمترین و تأثیرگذارترین صنایع در اقتصاد هر کشور است و هر نوع تغییر و تحول در آن موجب اثرگذاری در سایر سطوح اقتصادی کشور می شود.
نظام بانکی کشور در طول سالهای گذشته همواره با فراز و نشیب های بسیاری مواجه بوده است و سیاستگذاریها، مقررات و ضوابط و اختیارات سخت و دست و پاگیر حاکم بر نظام بانکی دولتی و به ویژه در فضای رقابتی با بانکهای خصوصی، از انعطاف پذیری این بخش از اقتصاد کشور کاسته است.

 

مباحثی همچون ارائه تسهیلات تکلیفی، مطالبات نظام بانکی از دولت،  روند تحولات بانکداری نوین و منطبق با نظام جهانی بانکی، اصلاح ساختار بانکها، تخصص مدیران، دارایی ها و بدهی ها، رعایت اصل تعادل در بین مشتریان و سپرده گذاران در پرداخت تسهیلات و نرخ سود بانکی و همه و همه نکاتی است که نظام بانکی ایران با آن رودررو است.

 

چندی پیش نتایج یک نظرسنجی که به سفارش وزارت امور اقتصاد و دارایی به اجرا درآمده بود، نشان داد که ۸۰ درصد مردم معتقد به وجود تبعیض در بانکهای دولتی هستند! و ۵۰ درصد آنان عملکرد بانکها را در انجام وظایف محوله موفق ذکر کردند.
این موضوع و ارتقای کیفی خدمات با توجه به جلب رضایت مشتری و جلب اعتماد عمومی به بانکها و نیز سرعت عمل در ارائه خدمات با استفاده از فناوری های روز بانکداری دنیا از نکات بسیار مهم است که نظام بانکی کشور نیازمند بازنگری عمیق به آن است.
چندی پیش در همایش نظارت بر بانکداری ایران، کارشناسان به این نکته مهم اشاره داشتند که سیستم موجود نظارت بر صنعت بانکداری کشور، در جلب اطمینان مشتریان، ناتوان است و قادر به جلب اطمینان کامل به مردم نیست.

 

شاید شاهد این ادعا نقدینگی و سرمایه  های سرگردان در دست مردم باشد که هرازچندگاهی در بخش های مختلف بازار سرمایه ایران وارد شده و ضمن به هم زدن توازن اقتصادی بخشها، تلاش کرده است تا فقط به حفظ ارزش سرمایه خود و سود مناسب دست یابد!
همچنین نکته مهم دیگر این موضوع است که نظارت موجود در صنعت بانکداری کشور، با بانکداری نوین همخوان نبوده و با این روند، حقوق صاحبان سهام بانک ها در مفاهیم نوین بانکی علاوه بر اندوخته و سرمایه مردم به فناوری اطلاعات هم مرتبط است.
این سخن به این معناست که برای جلب اعتماد عمومی مردم، ارائه اطلاعات مالی قابل اتکا و شفاف هم ضروری است.

 

یک کارشناس بانکداری الکترونیک در این خصوص می گوید که بروز انقلاب تکنولوژی در سال های اخیر، بانکها را با روندهایی نظیر بانکداری الکترونیک، افزایش رقابت، آزادسازی و توسعه خدمات مالی مواجه کرده که عدم توجه به این مسائل ضمن به انزوا کشاندن بانکها، ضریب ریسک ورشکستگی را نیز افزایش داده و موجب خروج آنها از گردونه رقابت می شود. لذا اگر دولت خواهان توسعه اقتصادی کشور و ایجاد تعامل با سایر ملل است باید در راستای تحقق این نوع نظام بانکی، عملکرد مناسبی از خود نشان دهد. صنعت بانکداری که جزو مهمترین صنایع در اقتصاد کشور است در حال حاضر باید به نیازها و ضرورتهای نوین دنیا عکس العمل مناسب نشان دهد.

 

چندی پیش در اخبار خواندیم که سیستم بانکی ایران از آخر سوم شد! این گزارش را که بانک جهانی اعلام کرد رتبه سوم از انتهای جدول را در منطقه خاورمیانه به ایران اختصاص داد. بانک جهانی مبنی بر ارزیابی سیاست های پولی و قوانین و مقررات حاکم بر سیستم بانکی کشورها رتبه گذاری کرده است.

 

یکی از مسئولان وزارت اقتصاد و دارایی نیز چندی پیش در این خصوص گفته است که تحقق رشد ۸ درصدی تولید ناخالص ملی و رشد ۱۲ درصدی سرمایه گذاری در طول سالهای برنامه چهارم توسعه کشور در صورتی مطلوب خواهد بود که شرایط اقتصادی در کشورهای همسایه نیز از جمله ترکیه و عربستان ثابت بماند! ترکیه در سال ۲۰۰۴ توانست تورم ۵۰ درصدی خود را به کمتر از ۵ درصد و رشد اقتصادی زیر۵ درصدی خود را به ۹ درصد برساند و این شرایط بیانگر آن است که ایران برای تحقق اهداف خود نیازمند تلاش بیشتری است.

 

علاوه بر این سهم ۶۵ درصدی بخش خصوصی در سرمایه گذاریها در برنامه چهارم توسعه بیانگر جایگاه برتر این بخش در اقتصاد کشور است که نظام بانکداری بدون توجه به آن از عکس العمل های آن بسیار متأثر خواهد شد.

 

به هر تقدیر، سخن در خصوص نظام بانکداری ایران بسیار است و ما در این مقال تلاش کرده ایم که تنها در خصوص برخی از سیاستها، ضوابط و مقررات و خدمات مستقیم و رودررو با مردم که همان مشتریان روزانه بانکها است، به طرح چند پرسش بپردازیم و این نظرسنجی که در چندین نقطه از تهران در شمال، جنوب، غرب و شرق در جلوی برخی از بانکهای دولتی و خصوصی به اجرا درآمده است. آینه کوچکی از نگاه مردم نسبت به خدمات بانکی به آنهاست.

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد تاثیر قرعه کشی درافزایش سپرده گذاری در
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.