فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق کامل درمورد قاچاق اسلحه (مرز قصر شیرین)

اختصاصی از فی لوو دانلود تحقیق کامل درمورد قاچاق اسلحه (مرز قصر شیرین) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق کامل درمورد قاچاق اسلحه (مرز قصر شیرین)


دانلود تحقیق کامل درمورد قاچاق اسلحه (مرز قصر شیرین)

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 66
بخشی از توضیحات:

قاچاق اسلحه

چکیده

جنایات سازمان یافته فراملی از مهمترین معضلات جامعه بین‌المللی در قرن بیست و یکم محسوب می‌شوند.این جنایات توسط گروههای جنایی سازمان یافته که واجد سه عضو یا بیشتر، وحدت فرماندهی، نظم شدید با ضمانت اجراهای بی‌رحمانه و اهداف مالی و مادی هستند، ارتکاب می‌یابند.یکی از خطرناکترین فعالیتهای گروههای مزبور، تولید غیر قانونی و قاچاق تسلیحات گرم است.جامعه بین‌المللی و در رأس آن سازمان ملل متحد، در اواخر قرن بیستم اقدام به تدوین کنوانسیونی تحت عنوان«کنوانسیون ملل متحد علیه جنایت سازمان یافته فراملی»همراه با دو پروتکل کرد.این اسناد در دسامبر 200 در پالرمو(ایتالیا)برای امضای دولتها مفتوح گردیدند.پروتکل سوم تحت عنوان «پروتکل علیه تولید غیر قانونی و قاچاق تسلیحات گرم، قطعات و اجزای آنها و مهمات مکمل کنوانسیون ملل متحد علیه جنایت سازمان یافته فراملی»در سال 2001 تدوین و به تصویب مجمع عمومی رسید که به عنوان جامعترین سند بین‌المللی در این زمینه، مورد بررسی قرار می‌گیرد.در این پروتکل، دول متعاهد، ملزم به جرم انگاری قاچاق تسلیحات، معاضدت فنی و آموزشی، تبادل اطلاعات، ثبت و علامت‌گذاری تسلیحات، نظارت بر تجارت تسلیحات و مصادره تسلیحات غیر قانونی شده اند.هدف غایی پروتکل، هماهنگی حقوق داخلی دولتها و تشویق آنها به همکاری است.این پروتکل عمدتا مبتنی بر اقدامات پیشگیرانه است.چون تصویب پروتکل توسط ایران می‌تواند فرصتهای خوبی را در مبارزه با این جنایت سازمان یافته ایجاد کند، تصویب آن به ایران قابل توصیه است.

مقدمه:

یافته ها نشان می دهد یکی از عوامل تهدید کننده نظم و امنیت هر جامعه پدیده قاچاق است این پدیده مجرمانه در حال حاضر بیش از سایر جرایم از پیچیدگی تنوع و گستردگی برخوردار است. بدیهی است لازمه موفقیت در اجرای برنامه های توسعه اقتصادی، اجتماعی دولت ایجاد زمینه و فضای مطلوب است. اما عواملی مانند قاچاق با توجه به خصوصیات خاص خود درست در جهت مخالف عمل مینماید  و میتواند نقش مهمی در از هم پاشیدگی برنامه های کلان اقتصادی، فرهنگی اجتماعی داشته باشد.

به بیان دیگر دولت از لحاظ اعمال کنترل در کیفیت و کمیت کالای وارداتی و صادراتی به منظور تحقق اهداف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی معمولا با دو مانع عمده در تقابل است:

  • منافع سیاسی اقتصادی و متعاقبا دو اسنعماری دول بزرگ صنعتی و شرکتهای چند ملیتی.
  • تنوع طلبی در مصرف انواع کالا و سودجوی و فرست طلبی برخی نقدینه داران داخلی نتیجه رویارویی معضلی پیچیده و چند بعدی بنام قاچاق را بوجود می آورد که ریشه های اندر هر حوزه ملی و    بین المللی نهفته است و در صورت گسترش تبدیل به یک شبیخون فرهنگی  و اقتصادی شده میتواند ارزشهای حاکم بر جامعه را به نابودی بکشاند.

بنابراین مبارزه منطقی و هدفمند با این پدیده مجرمانه در راستای استقرار و حفظ نظم و امنیت در کشور مکمل اجرای  برنامه های توسعه اقتصادی  و اجتماعی دولت نهایتاٌ ارزشهای حاکم بر جامعه میباشد.

پیشینه قاچاق

یکی از فعالیتهای اولیه انسان اجتماعی برای رفع نیازهای زندگی دادو ستد بوده است او به مرورزمان برای رد وبدل کرن مازاد تولیدات خود و دستیابی به محصولات اضافی دیگران این حرفه را در حوزه اطراف محل سکونتش گسترش داده و با استفاده از وسایل نقلیه (چارپا،گاری شناور دریایی جفرافیای)

تجارت را تا اقصی نقاط دنیا سوق داده است. در آن روزگار اقتصاد جامعه در بسیاری زمنیه ها معیشتی بوده و فقط برخی کالاها که در سرزمینی خاصی بیشتر و بهتر تولید میشده برای فروش و مبادله به جاهای دیگر برده میشده بدین ترتیب در اینگونه مناطق علاوه بر اقتصاد معیشتی  نوعی تولید خاص وجود داشته است که یا آن سرزمین خاص که این کالاها را تولید می کرده نبوده است و همین امر مبادله و تجارت را موجب شده است.

زمام داران وقت برای تامین مخارج  حکومتی همیشه در جستجوی منابع مالی جدید بوده و هستند از قدیم الایام یکی از منابع مهم، اخذ عوارض از کالای تجاری بود زیرا این گونه عوارض نوع مالیات غیر مستقیم بر مصرف است که دریافتن آن از دیگر مالیاتهای غیر مستقیم به عدالت اجتماعی نزدیک تر است.

به راحتی می توان تصور کرده از همان زمانها افرادی برای کسب سود بیشتر و سهل الوصولتر بصور گوناگون از پرداخت عوارض شانه خالی کرده و کالاهای خود را دور از نظر ماموران وصول عوارض جابجا می کردند و بعضی نیز با تبانی، عوراض کمتر از حد مقرر پرداختند و یا اصلا پرداخت نمی کردند.

در روزگار نورقرون معاصر که دولتها با تشکیلات و مرزهای نوین از یکدیگر باز شناخته شدند سردمداران  استعمار بفکر استفاده مادی و معنوی آنها را از طریق اختلافات مرزی و واردات مجاز  و غیر مجاز کالا چپاول کنند از طرف دیگر هر حکومتی در درون مرزهای خود، به اجرای قوانین پرداخت . زیرا مسائلی بوجو آمد که اعمال قانون را ضروری می ساخت مانند برنامه ریزی بهداشت، و آموزش همگانی و..........

همچنین اقتصاد معیشتی به اقتصادی پیچیده که در آن نقش دولت بسیار مهم بود تغییر یافت ضایع بزرگ و تولید پدیدار شد سازمان دادن نیروی کار و مسائل ناشی از اقتصاد مبادله با اقتصاد معیشتی بروز کرده، تجارت نیز مساله ای مهم تلقی گردید این چه کالای به بازار کدام کشوربطور غیر مجاز وارد شود چگونه، به چه میزان، و با چه قوانینی بطور پنهانی یا اشکار  مطرح گردید.

مساله تجارت در کنار صنعت پیشرفته شکل با اهمیت تری بخود گرفت زیرا صنعت بزرگ و تولید انبوه نیاز به بازارهای بزرگ و جدید داشت.

تغییرات و تحولات حاصله در امر تجارت جهانی مقارن با اواخر حکومت قاجاریه به دیوان نیز مانند سایر کشورها تأثیر خود را بر جای نهاد. در این زمان استقراض خارجی به حد بالای خود رسیده بود اوامل چپاولگر خارجی برای وصول طلبهای خود مظفرالدین شاه را به ایجاد تشکیلات گمرک ترغیب نمودند و او در تاریخ 18 ذی الحجه ه.ق.ش دستور تشکیل گمرک را به شکل امروزی صادر کرد.

پس کنترل فیزیکی بیشتر در خطوط مرزی و عواملی چون تاسیس پاسگاهای گمرکی برای وصول عوارض بیشتر ازواردات کالا شرایطی را ایجاد نمود که در یک کلمه می توان از آن بعنوان محدودیت نام برد این محدودیتها باعث شد که نطقه ای که سالها بنام تجارت پنهانی در حاشیه داد وستد قانونی بسته شده بود بصورت مستقل و مجزا بنام قاچاق مصوب 29/12/1312 قابل مجازات گردید.

سئوال اصلی تحقیق:

  1. قاچاق اسلحه چه تاثیری بر امنیت جامعه دارد؟
  2. قوانین ومقررات موجود در کشور چه تاثیری بر کاهش قاچاق اسلحه دارد؟

3 .  شاخص های موثر در مبارزه با قاچاق اسلحه کدامند؟

فرضیه اصلی تحقیق

الف. بین قاچاق اسلحه و امنیت رابطه ای وجود دارد.

فرضیه های فرعی تحقیق

1- محورهای عمده مبارزه با قاچاق اسلحه کدامند.

2- راهبردهای اصلی مبارزه با قاچاق اسلحه کدامست.

3- قاچاق یک فعالیت مجرمانه است یا فرصت مناسب برای از بین بردن بیکاری مردم و رونق اقتصادی بشمار میرود.

اهمیت و ضرورت تحقیق:

چرا نیروی انتظامی با قاچاق مبارزه می کند؟ چه نیازی وجود دارد که در خصوص قاچاق تحقیق شود؟

نیروی انتظامی بر اساس قانون وظیفه دارد نظم و امنیت را در جامعه برقرار نماید بنابراین

1-انواع جرایم از جمله قاچاق مخل نظم جامعه است: با تشکیل هر جامعه ای روابطی بین افراد ایجاد می شود که ناشی از نیازهای طبیعی و احتیاجات اجتماعی و بر مبنای « در کنار هم زیستن و با هم زیستن» است این روابط را داده های مختلف اخلاقی، روانی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و مذهبی شکل می دهد و موجب می گردد تا افراد جامعه بیکدیگر بنحو چشمگیری مرتبط شوند و علاقه ها یا کینه های اجتماعی بر مبنای این ارتباطات ایجاد می شد در حقیقت جامعه بر پایه این ارتباطات شکل پیدا می کند و قرار می گیرد جامعه دراین استقرار و شکل گیری بناچار به نظمی از سوی طبیعی و از طرفی قرار دادی که از نیستهای، اداب و رسوم ، ملیت و مذهب ریشه گرفته است روی می آورد. اما ممکن است اعمالی توسط افرادی انجام شود که این نظم بیشتر قرار دادی را دستخوش التهاب کند دراین حال جامعه نسبت به این اعمال واکنش نشان می دهد عکس العمل جامعه ممکن است ضعیف یا شدید باشد در صورت اول بیشتر برخوردهای اخلاقی با این اعمال مورد توجه قرار می گیرند که اثر آن نیز در این حد متوقف می گردد اما در صورتی که جامعه در نظم خود با خدشه جدید مواجه شود برای متوقف ساختن افراد خاطی انجام یافته در قالب جرم عنوان می سازد و بدینسان پدیده مجرمانه ناشی از این قالب ریزی تخلفات در مفهوم عام آن متولد می شود و اثرات این پدیده در اشکال گوناگون و تحت عناوین مختلف چون قاچاق سرقت کلاهبرداری و جرایم دیگر اشکار می گردد طرد دروغگویان یا چاپلوسان کیفر می دهد در مقابل اعمال دسته دوم واکنش شدید نشان می دهد با مجازات و اقدامات  تامینی سعی می کند که نظم اجتماعی را حفظ کند

2- قاچاق ضد امنیت است.

امنیت یعنی نبود تهدید و وجود تامین . امنیت دارای مفاهیم سهل و ممتنع است و برای آن تعاریف مختلفی ارایه شده که به دو تعریف آن که در تحقیق آمده بسنده می شود:

الف-امنیت حالتی است که ملتی فارغ از تهدید از دادن تمام یا بخشی از جمعیت، دارای و یا خاک خود بسر می برد.

ب-امنیت شرایط و فضایی است که طی آن یک ملت قادر است اهداف  وارزشهای حیاتی خود را گسترش دهد یا حداقل در برابر تهدیدات بالقوه و بالفعل داخلی و خارجی حفظ کند با تامل درتعاریف امنیت و قاچاق می توان بر ضدیت آن دو پی برد بنابراین نیروی انتظامی برای استقرار نظم و امنیت و انجام وظیفه بعنوان ضابط قوه ی قضاییه باید با قاچاق مبارزه کند.

- معانی لغوی قاچاق

قاچاق در زبان ترکی مصدر و معنی فرار کردن است. قاچاق اسم مصدر آن است. بنابراین قاچاق کلمه ای ترکی و به معنی فراری و گریزان است.

در فرهنگ فارسی معانی آن بشرح زیر درج گردیده است:

1- آنچه ورود آن به کشور یا معامله آن از طرف دولت ممنوع اعلام گردیده است.

2- کاری بر خلاف قانون که بطور پنهانی انجام می شود. متاعی که معامله یا ورود آن به کشور ممنوع است (فرهنگ معین)

3- تردستی کار پنهانی که با تردستی انجام می شود. خرید و فروش کالاهای که در انحصار دولت یا معامله آن ممنوع باشد وارد کردن یا صادر کردن کالای که ورود و صدور آن ممنوع است (فرهنگ عمید).

4- صفت آنچه، حمل، خرید و فروش یا تولید آن ممنوع است. (فرهنگ فارسی امروز)

تعاریف قاچاق

1- قرار دادن امولی که موضوع عایدات دولت بوده ورود و صدور، تولید، نقل و انتقال، خرید و فروش و صید آنها طبق قوانین و مقررات جاری کشور ممنوع یا غیر مجاز اعلام شده است.

2- عبارت است از ورود و صدور حمل و نقل، انتقال، خرید و فروش صید و نگهداری اموال ممنوع الورود، ممنوع الصدور، انحصاری و یا موضوع درآمد دولت بر خلاف مقررات قانونی یا مصوبات دولتی.

3- در مفهوم عبارت است از جرایم مربوط به کالای گمرکی، دخانی، مواد مخدر و روان گردان و سایر بزه های که در قوانین مصوبه به عنوان جرایم نامیده شده یا مشمول مجازات و مرتکبین قاچاق می باشد.

4- وارد کردن یا خارج کردن کلیه اشیاء ممنوع الورود و یا ممنوع الصدور، اموال ایران بدون مجوز قانونی ممنوع و قاچاق محسوب می گردد.

انواع قاچاق کالا از لحاظ نوع کالا:

1- کالای گمرکی

2- اسلحه و مهمات و مواد ناریه

3- کالای دخانی

4- ارز، طلا، نقره و مسکوکات

5- پرندگان شکاری و وحوش کمیاب

6- اموال تاریخی و فرهنگی

7- مواد مخدر و روان گردان

8- سایر کالاها (مشروب، دارو – احشام – مواد سوختی – مواد مصرفی – محصولات کشاورزی)

موقعیت جغرافیایی قصرشیرین

قصرشیرین از شمال به شهرستان جوانرود(بخش ازگله)از جنوب به عراق و استان ایلام (بخش صالح آباد) از شرق به سرپل ذهاب و گیلانغرب و از مغرب به عراق محدود می باشد و به شکلی حدود مرزی این شهرستان در قسمتهای غربی و قسمتی از جنوب این شهرستان می باشد البته لازم به ذکر است که شما با مشاهده نقشه ایران محل دقیق قصرشیرین را که دقیقاً در ناحیه منحنی شکلی که از دو طرف در خاک عراق محسور شده است می باشد

این شهرستان در طول و عرض جغرافیای 45 درجه و 35 دقیقه طولی و 34درجه و 31 دقیقه عرض جغرافیایی قرار دارد . و دارای 2/1935 کیلو متر مربع و نزدیکترین شهرستانها به او شهزستان گیلانغرب و شهرستان اسلام آباد می باشد و در فاصله 180 کیلومتری مرکز استان ودر فاصله زمانی دو ساعته تا شهرستان خانقین عراق می باشد

ارتفاع از سطح دریا این شهرستان 326 متر و منطقه ای گرمسیری بوده و میانگین گرمایی این شهرستان در سایه (تابستان) 40 تا 50 درجه ساتیگراد می باشد

نزدیکترین نقطه محدوده اصلی شهر با مرز 2 کیلومتر بوده و حداکثر دوری این شهر از مرز 20 کیلومتر می باشد.

دارای سه رشته کوه مرتفع بوده که بلند ترین این رشته کوه ها رشته کوه بازی دراز با ارتفاع نسبی 2320 متر بوده که در انتهای رشته کوه گیلانغرب قرار داشته و مرز شرقی شهر قصرشیرین را به طور طبیعی مشخص نموده است

  1. رشته کوه آق داغ در غرب قصرشیرین واقع شده بلندی بلند ترین قلعه آن به 2105 متر می رسد حدود طبیعی این کوه حد مرز عراق و ایران را برقرار نموده است به شکلی که سمت شانه غربی این رشته کوه ارازی ایران وشانه یال شرقی آن حد مرز و ارازی عراق می باشد البته این ارازی جدا از آبادی حسین آباد (گرمک ) می باشد که در زمینهای شانه شرقی این رشته کوه قرار گرفته است (توضیحات کامل در قسمتهای بعدی در مورد این دهکده داده خواهد شد اما این دهکده و دو دهکده دیگر به نامهای قوره تو و آق داغ توسطمهر پویانبه عراق فروخته شد و در زمان رضا خان توسط رئیس العشایر هدایت الله خان پوررستم به اراضی ایران عزیزمان ضمیمه و باز پس گیری شد)
  2. کوه سه سر که مابین دو ناحیه ذهاب و جگرلو واقع شده و رودخانه قوره تو بین این کوه و کوه آهنگران (آسنگران) جاری است. بلند ترین قلعه مرتفع آن در غرب دهکده قراویز قرار داشته و ارتفاع آن 2593 متر می باشد.

سلاح و مشروبات الکلی چگونه از عراق و ترکیه وارد ایران می شود؟

وجود بیش از 800 کیلومتر مرز مشترک با سه کشور عراق ، ترکیه و جمهوری خودمختار نخجوان،  آذربایجان غربی را به عنوان یکی از حساس‌ترین و استراتژیک‌ترین استان های مرزی کشور از دیگر نقاط متمایز ساخته است.

 تشکیل بیش از هزار پرونده قاچاق مشروبات الکلی و حدود ششصد پرونده قاچاق انواع سلاح و مهمات از ابتدای سال گذشته تاکنون و کشف میلیون‌ها بطری و قوطی مشروب و انواع اسلحه و دستگیری صدها نفر در این زمینه ، حاکی از گستردگی کار قاچاق در منطقه است.
در حالی که مقامات مسئول در استان از ارایه آمار دقیق کشفیات کالای قاچاق به خبرنگار عصر ایران خودداری کردند اما منابع آگاه از ورود قابل توجه انواع مشروبات الکلی و انواع سلاح جنگی و شکاری از مرزهای عراق و ترکیه به داخل کشور خبر می‌دهند.

نگاه امنیتی صرف ، مشکل زاست

یک مقام آگاه امنیتی که وی نیز نخواست نامی از او برده شود، در این باره به خبرنگار عصر ایران گفت : " متاسفانه به غیر از قاچاق مواد مخدر تاکنون درباره پدیده قاچاق اسلحه بررسی‌های دقیق کارشناسی و اطلاعاتی نشده است " .

وی مهم‌ترین علت روی آوردن برخی افراد منطقه به فعالیت در امر قاچاق را شرایط بسیار نامناسب اقتصادی ، سرمایه‌گذاری ناکافی اقتصادی دولت در مناطق مرزی و وضعیت نامناسب بازارچه‌های مرزی برشمرد و گفت : " وقتی مردم اشنویه که از نبود یک بازارچه مرزی رنج می‌برند و نمی‌توانند فعالیت‌های اقتصادی قانونی انجام دهند ، برخی از آن‌ها ناگزیر برای امرار معاش به فعالیت در کار قاچاق کالا بویژه مشروبات الکلی و اسلحه روی می‌آورند. "

وی ضمن انتقاد از برخوردهای نامناسب و نگاه صرفا امنیتی به این موضوع گفت :  " ما هنوز تعریف مشخصی از کالای قاچاق نداریم و نباید هر حمل کالایی را نام قاچاق بر آن بگذاریم چرا که برخی کالاها همچون آرد ، شکر و مواد غذایی ممنوعه نیستند ؛ ما باید صرفا با کالاهای ممنوعه همچون اسلحه ، سیگار و مشروبات الکلی مبارزه کنیم و اجازه دهیم اهالی منطقه برای امرار معاش به تبادل برخی کالاها اقدام کنند چرا که در غیر این صورت شاهد قاچاق کالاهای ممنوعه که درآمد بیشتری دارند ، خواهیم بود. "

این مقام آگاه امنیتی در ادامه گفت: " عاملان قاچاق مشروبات الکلی ، برخلاف قاچاقچیان اسلحه به صورت حرفه‌ای و پیچیده، عمل نمی‌کنند، کاملا مشخص و شناخته شده هستند و باید با افراد دانه درشت فعال در این زمینه ، برخوردهای قاطع انجام پذیرد ".

وی بدون ارایه آماری مشخص میزان ورود مشروبات الکلی به کشور را "زیاد" برشمرد و گفت: " تنها حدود ده درصد از انواع مشروبات قاچاق شده به کشور، توسط نیروی انتظامی کشف می‌شود ، در حالی که می‌توان با انجام تحقیقات و کارهای اطلاعاتی و انسداد معبرهای باز مرزی که مورد استفاده قاچاقچیان قرار می‌گیرد ، میزان کشف محمولات قاچاق را افزایش داد ."

وی در ادامه از نارضایتی مردم منطقه از قاچاقچیان مشروبات الکلی خبر داد و گفت: " بسیاری از مردم منطقه مشروبات الکلی را حرام می‌دانند و در صورت مشاهده حاملان قاچاق مشروبات با آنان برخورد می‌کنند ، بزرگان دینی منطقه که عمدتا از اکراد هستند حمل مشروبات را حرام اعلام کرده‌اند ." 

این مقام امنیتی در ادامه گفت: " عمده فعالان قاچاق مشروبات الکلی با برخی اقلیت‌ها‌ی مذهبی مستقر در منطقه (انکاوه) شهر اربیل واقع در کردستان عراق هستند که ارتباط تنگاتنگی با برخی از مقامات کردستان عراق دارند. "

وی نیز مشوق اصلی قاچاق مشروبات الکلی به کشور را برخی از مسئولان و سیاستمداران ذی‌نفوذ عراقی دانست و گفت : " این مقامات ، حامی اصلی فعالان قاچاق مشروبات به کشور هستند و از این طریق برای تشکیلات خود نیز درآمدزایی می‌کنند .

قاچاق اسلحه

این مقام آگاه درباره قاچاق اسلحه نیز به خبرنگار عصر ایران توضیحاتی داد .

وی گفت : " حمله نیروهای ائتلاف به عراق و به وجود آمدن هرج و مرج در این کشور و دستیابی همگان به انواع اسلحه باعث روند رو به افزایش قاچاق اسلحه به کشور ما شده است به طوری که در حال حاضر انواع سلاح مرغوب را با قیمت پایین می‌توان در منطقه تهیه کرد. "

وی در ادامه گفت: " اگر به شهرهای پیرانشهر، سردشت، اشنویه و مهاباد سفر کرده باشید در برخی خیابان‌ها می‌توانید سفارش انواع سلاح را به دست‌فروشان بدهید! "

وی منطقه (مرگور) اشنویه را مهم‌ترین بارانداز اسلحه‌های قاچاق شده به کشور برشمرد و گفت: " قاچاقچیان پس از عبور غیرقانونی از مرزها به این منطقه آمده و پس از بسته‌بندی اسلحه‌ها، آن‌ها را به نقاط مختلف کشور حمل کرده و به مشتریان تحویل می‌دهند ."

وی درباره انواع اسلحه‌های قاچاق شده به کشور گفت: " از کشور ترکیه فقط یک نوع کلت کمری که کیفیت بسیار نامرغوبی نیز دارد، وارد می‌شود و سلاح‌های مرغوب و مناسب جنگی و شکاری و انواع مهمات و نارنجک از عراق می آیند. به طوری که کلاشینکف روسی اصل به قیمت 30 الی 60 هزار تومان خرید و فروش می‌شود و البته در بین سلاح‌های وارد شده اسلحه‌های آمریکایی نیز به چشم می‌خورد. "

وی بیشترین بازار فروش کلت کمری را مربوط به استان تهران دانست و گفت: " به جز کلت کمری که در تهران بازار خوبی دارد، مناطق لرستان، ‌آذربایجان، ‌کردستان‌و برخی عشایر نیز خریدار کلاشینکوف هستند و حتی سلاح‌های سنگین‌تر نیز در برخی از این مناطق به فروش می‌رسد! "

این مقام آگاه امنیتی درباره عوامل قاچاق سلاح گفت: " به دلیل حساسیت زیاد این موضوع قاچاقچیان اسلحه، برخلاف قاچاقچیان مشروب که باندی و گروهی عمل می‌کنند ، به جهت جلوگیری از شناسایی شدن به صورت انفرادی و بسیار پیچیده عمل می‌کنند و بسیاری از آنان نیز به سیستم‌های امنیتی برخی از سیاستمداران عراقی متصل هستند. اما در ایران عوامل و فروشندگان زیادی ندارند به طوری که شناسایی آنان ، کار ساده‌ای نیست. "

وی درپایان به گسترش روزافزون قاچاق انسان در منطقه اشاره کرده و گفت: " متاسفانه مدتی است که شاهد عبور دادن غیرقانونی افراد مختلف از مرزها هستیم که این موضوع می‌تواند به امنیت منطقه نیز لطمه جبران‌ناپذیری وارد کند چرا که ماموران سرویس‌های جاسوسی بیگانه و خرابکاران به راحتی می‌توانند با پرداخت مبلغ اندکی از مرزهای غربی و شمال غربی وارد و خارج شوند و به انجام ماموریت خود بپردازند. 

این فقط قسمتی از متن مقاله است . جهت دریافت کل متن مقاله ، لطفا آن را خریداری نمایید


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق کامل درمورد قاچاق اسلحه (مرز قصر شیرین)
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.