فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره بررسی رشد پایگاه های روحانیون

اختصاصی از فی لوو تحقیق درباره بررسی رشد پایگاه های روحانیون دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره بررسی رشد پایگاه های روحانیون


تحقیق درباره بررسی رشد پایگاه های روحانیون

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه29

مقدمه

این روزها کمتر مدرسه و مؤسسه حوزوی‌است که رایانه جزو وسایل اولیه اتاق‌های آن نباشد یا کمتر روحانی‌است که میل به داشتن این ابزار شگفت‌انگیز را پنهان کند. رایانه، در حوزه به نماد واپسین فرآورده تجدد بدل شده و همه‌چیز درحال ترجمه به زبان صفر و یک است؛ از درس خارج فقه گرفته تا اذان و اقامه، آموزش تا اطلاعات دفتری و اداری حوزه و از پاسخ به استفتاها تا پرسش‌های شرعی.

اکنون رقابتی بزرگ برای بهره‌گیری از اینترنت در حوزه در جریان است. رایانه در زمره هدایای مراجع تقلید به طلبه‌ها قرار گرفته و آنان را به سمت یادگیری و بهره‌گیری از این پدیده سوق داده‌است. علاوه بر این، مراجع تقلید نیز از این امکان به‌خوبی استفاده کرده و امروز بسیاری از آنان پایگاه‌های شخصی به زبان‌های متعدد دارند. برخی از این پایگاه‌های اینترنتی روزانه پاسخگوی صدها نامه و ده‌ها پرسش به زبان‌های مختلف از گوشه و کنار دنیا هستند.

مقام معظم رهبری ، آیت‌الله سیستانی، آیت‌الله فاضل لنکرانی، آیت‌الله شیخ جواد تبریزی ، آیت‌الله مکارم شیرازی، آیت‌الله موسوی شبیری، آیت‌الله موسوی اردبیلی، آیت‌الله صانعی، آیت‌الله حسین نوری همدانی، بانوی مجتهده زهره صفاتی و حتی شخصیت‌های سنتی‌تر چون آیت‌الله صافی گلپایگانی را می‌توان از پیشگامان این عرصه دانست. بیشتر این سایت‌ها دست کم به  سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی  منتشر شده‌اند و در این میان، سایت آیت الله فاضل لنکرانی بیست و نه زبانه است.

در عصر حاضر سایت یک مرجع تقلید، به واقع "بیت" و "دفتر" مجازی اوست که در آن می‌توان استفتاء کرد، از فتواهای آن مرجع و "توضیح المسائل" او آگاه شد، راه ارتباط برای پرداخت وجوه شرعی را پیدا کرد و از همه مهم‌تر، اطلاعاتی درباره شخصیت آن مرجع تقلید به‌دست آورد.

این اطلاعات، رسمی و فقیهانه‌اند؛ یعنی جدا از نام‌های خاص، ماهیت اطلاعاتی هر سایت از یک مرجع تقلید با اطلاعات سایت دیگر درباره مرجع تقلید دیگر تفاوتی بنیادی ندارد. همه این زندگی‌نامه‌ها تلاش می‌کنند به نوعی اعلمیت و برتری فقهی آن مرجع را ثابت کند.

برخی از مراجع نیز در سایت‌های خود تلاش می‌کنند از کارنامه عمرانی خود گزارش دهند و به ویژه خواننده را از شهرک‌هایی که برای طلبه‌ها ساخته‌اند یا کتابخانه‌ها و مدارس علمیه‌ای را که تأسیس کرده‌اند آگاه کنند و به این ترتیب وی را در جریان خدمات مذهبی خود قرار دهند و مقلدان را به پرداخت منظم و کامل وجوه شرعی ترغیب کنند. بدین ترتیب ،اینترنت برای فقیهان، ابزاری کارآمد برای ترویج و تحکیم پایه‌های مرجعیت قلمداد می‌شود.

از مرجع‌های تقلید که بگذریم شماری دیگر از روحانیون هستند که بنا به موقعیت ویژه‌شان در تبلیغ و وعظ دینی برای داشتن "وب سایت" رغبت نشان داده‌اند. از این میان، محمد تقی مصباح زنجانی ، محمد علی ابطحی وحسین انصاریان مثال‌زدنی‌اند.

محمد تقی مصباح زنجانی هم‌اکنون ریاست مؤسّسه آموزشى و پژوهشى امام خمینى( ره ) را برعهده دارد. او در سال1369 به عنوان نماینده مجلس خبرگان از استان خوزستان برگزیده شد و اخیراً نیز نماینده تهران در مجلس خبرگان است. او تألیفات و آثار متعددى در زمینه‌هاى فلسفه اسلامى، الهیّات، اخلاق و عقاید دارد.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره بررسی رشد پایگاه های روحانیون
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.