فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد هیدورلیز فیمانده تکمه سیب زمینی درتولید بیواتانول

اختصاصی از فی لوو تحقیق در مورد هیدورلیز فیمانده تکمه سیب زمینی درتولید بیواتانول دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد هیدورلیز فیمانده تکمه سیب زمینی درتولید بیواتانول


تحقیق در مورد هیدورلیز فیمانده تکمه سیب زمینی  درتولید بیواتانول

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه8

هیدورلیز فیمانده تکمه  سیب زمینی  درتولید بیواتانول

  • مقدمه

 تمایل بسیاری به سوختهی زیستی  پایدار  نظیر اتانول  ( بیو اتانول) از مواد نشاسته ای  وجود دارد فرایندهای  صنعتی عمدتا از غلات نشاسته های  تکمه و ریشه  استفاده می کنند  این مواد ابتدا باید  بوسیله  کاتالیز یا اسیدهای  عیر آلی به قندهای قابل تخمیر ؛هیدرولیزشدوند در حال حاضر هیدرولیز  نشاسته با کتالیزوری آنزیم  ،از مجبت دارد چرا که دارای  مزایایی بسیار است (برای مثال  واکنشهای ملایم تر ) با این حال  هزینه های بالای  سرمایه گذاری  اولیه و آنزیمهای  و نیز نیاز به آزمایشگاههای پیچیده و نیروی کار متخصص  عوامل محدود کننده استفاده از این انزیمهاست نقاط ضعف  شناته شد هیدرولیز اسیدی  ،اثر بازدارندگی  احتمالی محصولات  جانبی بررشد مخمر خنثی سازی هیدرولیزاتها قبل از  تخمیر ومواد  پرهزینه برای تجهیزات معایبی برای  کاربرد صنعتی آن نمی باشد  این فرایند  مزایایی مهم دارد  از جمله سرعت واکنش بالا یک پیش تیمار ساده برای نشاسته ، یک کاتالیزور ارزان ودردسترس  و دمای واکنش نسبتا پایین  با غلظت اسید بالا.

تکمه های سیب زمینی منبعی  جالب برای تولید اتانول  در برخی مناطق اروپا ست چرا که اتانول تولیدی از این تکمه ها ،حدوداً‌ l/ha  1800-1400 یا L/t 74 است نوشته های موجود  اطلاعات چندانی  در خصوص کارایی  هیدرولیز  اسیدی تکمه های سیب زمینی تازه به قندها و یا  بازدارندگی رشد مخمر  توسط محصولات   جانبی فراهم نمی سازد  درمورد هیدرولیز  نشاسته سیب زمینی خالص این واکنش   ، واکنش  ردیف اول کاذب  بوده و فعالیت کاتالیز وری   hci  بالاتر از h2so4  است بسیاری ازبازدارنده ها ی  موجود در هیدرولیزرتها ی نشاسته  سیب زمینی  نشاسته سیب زمینی  هنوز شناسایی   نشده اند  اما یکی  از آنها -5 هیدوکسی متیل فورفوران (hmf -5 )  در واکنش   هیدراسیون  گلوکز  تشکیل می شود دمای واکنش  عاظت اسید سطح  نشاسته و مدت زمان هیدرولیز اسیدی  نشاسته سیب زمینی  شیرین موثر است .

در این مطالعه  دما چگونگی  شرایط فراوری نظیر نوع تکمه سیب زمینی  نوع و غلظت اسید معدنی و نسبت  مواد گیاهی به


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد هیدورلیز فیمانده تکمه سیب زمینی درتولید بیواتانول
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.