تعداد صفحات: 41 صفحه
فرمت اجرایی : Word قابل ویرایش
قابل اطمینان از جامع و کامل بودن پروژه کارآفرینی
فهرست فصل ها
فصل اول کلیات
فصل دوم روش انجام کار
فصل سوم امور مالی طرح
فصل چهارم جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
یکی از مهمترین روشهای آماده سازی یا فرآوری مواد خوراکی، حرارت دادن آنها میباشد. استفاده از حرارت نه تنها سبب بهبود کیفیت خوراکی(Eating Quality) مواد غذایی میشود، بلکه از طریق کاهش سرعت یا توقف فعالیتهای شیمیایی، آنزیمی و باکتریایی، قابلیت نگهداری آنها را نیز افزایش میدهد.
در مورد ماهی و دیگر فرآوردههای دریایی نیز، حرارت دادن آنها ابتدا به منظور بهبود کیفیت خوراکی و در مرحله بعد جهت متوقف ساختن فعالیتهای میکروبی و شیمیایی انجام میگیرد. فرآیند حرارتی در ماهی سبب نرم شدن بافتها، تغییر ماهیت پروتئینها، کاهش رطوبت و بسیاری تغییرات دیگر میشود و از طرفی ماندگاری آن را بهبود میبخشد. منظور از کنسرو نمودن ماهی نیز تهیه محصولی است که بتوان آن را برای مدت طولانی حفظ نمود و در پایان مدت نگهداری نیز مطمئن بود که محصول سالم و قابل مصرف است.
پروژه کارآفرینی تولید کنسرو ماهی