فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی - 44 اسلاید قابل ویرایش

اختصاصی از فی لوو دانلود پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی - 44 اسلاید قابل ویرایش دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی - 44 اسلاید قابل ویرایش


دانلود پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی - 44 اسلاید قابل ویرایش

 

 

 

 

تاریخچه کنسرو

.

کلمه کنسرو سازی از لغت یونانی conservar  به معنی حفظ کردن گرفته شده است.

تعریف کنسرو کردن : عبارتست از ایجاد شرایط که بتوان تحت آن شرایط محصول مورد نظر را برای مدتهای طولانی حفظ نمود.

.

اصل کنسروکردن مواد غذایی:

.

   براساس از بین بردن مقاوم ترین میکروب بیمـاریزا نسبت به حرارت می باشد که باکتری کلستریدیوم بوتولینوم میباشد  و یک باکتری غیربیماریزا دیگر که مقاومت زیادی در مقابل حرارت دارد.

برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید:


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی - 44 اسلاید قابل ویرایش
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.