فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت روش های نگهداری گوشت

اختصاصی از فی لوو دانلود پاورپوینت روش های نگهداری گوشت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت روش های نگهداری گوشت


دانلود پاورپوینت روش های نگهداری گوشت
گوشت ها ممکن است به صورت تازه عمل آوری شده ، خشک شده و یا به روشهای دیگری فرآوری شوند.
نگهداری گوشت با توجه به اینکه از مهمترین مواد غذایی فساد پذیراند معمولا به وسیله ترکیبی از روشهای نگهداری انجام می گیرد.
باتوجه به اینکه اکثر گوشتها به علت داشتن رطوبت زیاد محیط بسیار مناسبی برای رشد میکروبها هستند.PH  نزدیک محدوده خنثی و مواد مغذی فراوان  و به علت وجود تعداد زیادی میکروارگانیسمها در استخوانها و ماهیچه ها و غدد لنفاوی نگهداری گوشت نسبت به اکثرمواد غذایی دیگر مشکل تر است.
آلودگی هایی که ممکن است تا قبل از فرآوری وارد گوشت شود:

آلودگیهای مرحله پوست گیری است که از طریق چاقوی کارگران ولباسهای آنها ناشی می شود.

  تخلیه امعاء و احشاء که از سیستم    گوارشی حیوان-هوا- آب شستشوی لاشه ها پارچه و برسهای استفاده شده برای لاشه ها – چاقوها- اره ها و....ناشی می شود.

  آلودگیهایی که از کف سالن وارد گوشت می شوند.

گوشتهای موجود در اتاقهای سرد ممکن است در معرض آلودگی ناشی از هوا- دیوارها و کف ها و کارگران باشد.

آلودگی های مرحل برش :

برای حذف قسمت های زائد آلودگی های بیشتری از طریق چاقو – اره ها – نوارهای نقاله – میزها – هوا ، آب و کارگران به وجود می آید .

شرایط آب :

باید توجه شود آب مورد استفاده برای اسپری کردن روی لاشه ها باید تحت فشار و داغ باشد .

پوشش هایی که برای بسته بندی گوشت ها استفاده می شود . آنها را از دسترس باکتریها باید دور نگه داشت .

این پوشش ها از نظر نفوذپذیری نسبت به آب ، اکسیژن ، و دی اکسید کربن اختلاف زیادی دارند .

شرایط بسته بندی :

پوشش هایی که برای بسته بندی گوشت ها استفاده می شود . آنها را از دسترس باکتریها باید دور نگه داشت .

این پوشش ها از نظر نفوذپذیری نسبت به آب ، اکسیژن ، و دی اکسید کربن اختلاف زیادی دارند .

شرایط نگهداری گوشت عمل آوری شده :

گوشت های عمل اوری شده ترجیحا در پوشش های نفوذناپذیر نسبت به اکسیژن همراه با خلاء بسته می شوند . ایجاد خلاء در محدود کردن رشد میکروارگانیزم های هوازی به میژه کپک ها موثر است .

1 - استفاده از درجه حرارت :

همان کنسرو کردن گوشت است که روش عمل بستگی به نوع فراورده ای است که تهیه می کنیم . از آنجا که اکثر فرورده ای گوشتی در گروه مواد غذایی با  اسیدیته پایین قرار می گیرند و محیط کشت مناسبی برای اکثر باکتری هاست . سرعت نفوذ حرارت در فراورده های مختلف متفاوت است.

مثلا در سوپ های گوشتی بسیار بالا و در گوشت های بسته بندی شده و خمیرهای گوشتی متفاوت است همچنین مواد افزودنی که به گوشت اضافه می شود مثل ( ادویه جات – نمک – نیترات ها و نیتریت ها ) در گوشت های عمل آوری شده سبب افزایش سرعت حرارت در فراورده می شود .

2- استفاده از درجه حرارت های پایین:

نگهداری گوشت بااستفاده از درجه حرارت های پایین نسبت به روش های دیگر کاربرد بیشتری دارد .

سرد کردن سریع و بلافاصله گوشت تا نزدیک نقطه انجماد و نگهداری در سردخانه در دمایی کمی بالاتر از نقطه انجماد از روش هایی است که در واحد های بسته بندی جدید استفاده می شود . هرچه سرعت سرد کدن بیشتر باشد شانس کمتری برای رشد میکروارگانیسم های مزوفیل وجود دارد که درجه حرارت نگهداری از 4/1- تا 2/2 درجه سانتی گراد متغیر است .

زمان نگهداری گوشت در سردخانه 30 روز است و به عواملی چون تعداد   میکرو ارگانیسم های موجود ، درجه حرارت و رطوبت نسبی انبار بستگی دارد .

این روش بیشتر در کشتی ها برای حمل و نقل گوشت استفاده می شود .

ppm 3/5 – 2/5 افزایش زمان نگهداری گوشت به مدت 60 روز در دمای  2/2 درجه ساتنی گراد در رطوبت نسبی 92%

شامل 27 اسلاید POWERPOINT


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت روش های نگهداری گوشت
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.