مشخصات این فایل
عنوان: مهندسی سطح
فرمت فایل : word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 4
این مقاله در مورد مهندسی سطح می باشد .
مختصری از توضیحات مقاله مهندسی سطح
روشهای وابسته به پلاسما
پلاسما، حالتی از ماده است که پس از جامد، مایع و گاز میتوان آن را حالت چهارم ماده دانست. پلاسما از اجزای باردار یعنی یونها و الکترونها تشکیل شده است. حالت پلاسما را میتوان با گرم کردن گاز تا دمای چند صد هزار درجه ایجاد کرد. همچنین با ......(ادامه دارد)
فرایند نیتروژندهی پلاسمایی
در نیتروژندهی پلاسمایی صفحه نگهدارنده قطعات که کاتد نامیده میشود، به قطب منفی متصل میشود و محفظه که آند نامیده میشود، به قطب مثبت متصل میشود و پتانسیل آن برابر زمین است. محفظه خلاء میشود و زمانی که گاز با ترکیب مناسب و فشار کافی وارد محفظه شد (1 تا 10 تور) ولتاژ بین 500 تا 1000 ولت اعمال میشود. گاز تهیج شده، یونیزه میشود. در این حالت، هالهای نورانی2 اطراف قطعه را فرا میگیرد. به همین علت، به این فرایند نیتروژندهی بهوسیله تخلیه نورانی نیز گفته میشود. یونهای مثبت نیتروژن ......(ادامه دارد)
سیستم کنترل در دستگاه نیتروژندهی پلاسمایی پیچیده است و در دستگاههای مختلف، متفاوت است و از ریزپردازندههای خاص برای نمایش شرایط فرایند استفاده میشود. این عوامل، شامل دمای گاز، دمای جداره محفظه، فشار داخل محفظه، ولتاژ و جریان تخلیه نورانی، ولتاژ و جریان گرمکنندههای کمکی و ترکیب گاز است. از ریزپردازندهها برای ......(ادامه دارد)
دو مشخصه ویژه پلاسما که باعث شده مورد توجه صنعت قرار بگیرد، دما و چگالی انرژی بالای پلاسماست. همچنین، پلاسما با تولید گونههای فعال خاص باعث میشود تا واکنشهای شیمیایی و تغییرات فیزیکی در سطح رخ دهد که با روشهای دیگر غیرممکن است. این گونههای فعال، میتواند شامل فوتونهای فرابنفش و قابل رؤیت، ذرات باردار، شامل الکترون، یون و رادیکالهای آزاد، اتمهای فعال و یا حالتهای برانگیخته ......(ادامه دارد)
دانلود مقاله مهندسی سطح