فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت کاهش ضایعات محصولات کشاورزی

اختصاصی از فی لوو دانلود پاورپوینت کاهش ضایعات محصولات کشاورزی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت کاهش ضایعات محصولات کشاورزی


دانلود پاورپوینت کاهش ضایعات محصولات کشاورزی

موارد قانونی مرتبط با ضایعات محصولات کشاورزی و امنیت غذایی در قانون برنامه چهارم

بند ه ماده 18

حمایت از گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی به نحوی که در صد محصولات فرآوری شده حداقل به میزان دو برابر وضع موجود افزایش یافته و موجبات کاهش ضایعات به میزان ( 50 % ) فراهم گردد.

 بند د ماده 84 :

دولت موظف است ‘ به منظور نهادینه کردن مدیریت ‘ سیاستگذاری ‘ ارزشیابی و هماهنگی این قلمرواز جمله : امنیت غذا و تغذیه کشور ‘ تامین سبد مطلوب غذایی و کاهش بیماری های ناشی از سوء تغذیه و گسترش سلامت همگانی در کشور ‘ افدامهای ذیل را به عمل آورد:

.1ایمنی غذا
.2کاهش ضایعات مواد غذایی از تولید به مصرف

شرح وظایف دفتر امور کاهش ضایعات محصولات کشاورزی:

تهیه و تدوین استراتژی، خط مشی ها، سیاستها و برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت مورد نیاز مدیریت کاهش ضایعات محصولات کشاورزی در چارچوب سند ملّی توسعه بخش کشاورزی و پیگیری تصویب آن در مراحع ذیربط
ایجاد هماهنگی امور کاهش ضایعات در وزارت متبوع و سایر دستگاهها و مراکز مرتبط.
هدایت و ساماندهی امور عملیات زنجیره پس از برداشت محصولات کشاورزی.
انجام مطالعات و تحقیقات لازم در خصوص تعیین وضعییت عوامل و میزان ضایعات هر یک ازعملیات بعد از برداشت و ارائه راهکارهای مناسب و کنترل مستمر.
تهیه و تدوین شاخص های کیفی و استاندارد مرتبط با فرآیند عملیات پس از برداشت محصولات کشاورزی.
انجام اقدامات لازم جهت دستیابی و بکارگیری یافته های جدید و فن آوری های نوین و استفاده از تجارب سایر کشورها در عملیات پس از برداشت محصولات کشاورزی.
انجام اقدامات لازم به منظور تجهیز و بهبود شبکه های حمل و نقل و پایانه های توزیع و صادراتی خاص تولیدات کشاورزی.
همکاری در برقراری و اجرای نظام تضمین کیفیّت محصولات کشاورزی با مراجع ذیربط.
حمایت از توسعه و ایجاد ایستگاههای جمع آوری محصولات کشاورزی.
تهیّه و تدوین ضوابط و دستورالعمل فنّی و تکنولوژیکی و ارائه الگوههای مصرف محصولات کشاورزی.
ایجاد، توسعه و راهبری بانکهای آمار و اطلاعات و اطلاع رسانی در چارچوب نظام اطلاع رسانی وزارت متبوع و ارائه خدمات فنی و مشاوره ای به بهره برداران و کشاورزان. 
اجرای برنامه های نمونه سازی و الگوی همکاری در انجام امور ترویجی مربوط به فرآیند پس از برداشت محصولات کشاورزی.
همکاری با مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی داخلی و خارجی.
انجام اقدامات و پیگیریهای لازم در خصوص افزایش بهره وری عوامل مؤثر در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی.
همکاری با مراکز ذیربط در خصوص ایجاد و توسعه و نیازسنجی ایجاد تشکّل ها و اجرای برنامه های تشویقی و حمایت از تشکّل های غیر دولتی، صنفی، بازرگانی و تولیدی و برگزاری نمایشگاهها و همایش های تخصصی با مشارکت بهره برداران بخش خصوصی و تشکّل ها.
انجام اقدامات لازم به منظور آماده سازی محصولات کشاورزی مورد نیاز در فرآوری و صنایع تبدیلی کشور.
همکاری در ایجاد و توسعه مجتمع های کشاورزی، کشت و صنعت ها و نواحی صنعتی.
پیگیری تأمین و تخصیص منابع اعتباری و تسهیلات بانکی مورد نیاز عملیات پس از برداشت محصولات کشاورزی.
نظارت و ارزیابی برنامه ها، طرحها و پروژه های مرتبط با عملیات بعد از برداشت محصولات کشاورزی.
انجام اقدامات لازم به منظور تعیین الویت ها و نیازهای آموزشی و تحقیقاتی در فرآیند پس از برداشت محصولات کشاورزی.
همکاری با دستگاهها و سازمانهای مرتبط با امور بهداشتی، زیست محیطی، استاندارد و کنترل کیفیت در کشور و در داخل وزارت متبوع در امور کاهش ضایعات محصولات کشاورزی.
بررسی قوانین و مقررات مورد نیاز و پگیری تصویب آن در مراجع ذیربط.
انجام اموردبیرخانه ای شورای هماهنگی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی. 

تعریف ضایعات:

 به عقیده برخی از کارشناسان آن بخش از محصول که در مراحل برداشت و پس از برداشت به هر دلیلی بلا استفاده یا نامناسب برای بازار فروش باشد ضایعات تلقی میشود.
 از دیدگاه سازمان خوار و بار کشاورزی ( فائو ) و برنامه محیط زیست سازمان ملل هر گونه تغییری در کیفیت که منجر به غیر قابل خوراکی شدن و غیر قابل دسترس شدن و عدم ایمنی محصول گردد که در نتیجه آن محصول کشاورزی را برای انسان غیر قابل مصرف نماید ضایعات تلقی می گردد.

تعریف خسارت :

عبارتست از تغییر شکل ظاهری و فیزیکی مواد غذایی ‘ مثل خرد و شکسته شدن برنج .

ضایعات کمی : عبارتست از کاهش وزن و یا حجم محصولات کشاورزی که قابل اندازه گیری است.
ضایعات کیفی : عبارتست از کاهش کیفیت محصولات کشاورزی که روش ارزش گذاری میزان متفاوت از ضایعات کمی است .
ضایعات مستقیم : عبارتست از ناپدید شدن مقداری از محصولات کشاورزی در اثر تراوش ‘ نشتی کیسه ها و یا در اثر مصرف حشرات ‘ جونده گان و پرندگان.
ضایعات غیر مستقیم : عبارتست از کاهش کیفیت محصولات کشاورزی که به موجب آن مصرف کننده از خرید آن امتناع کرده و یا قیمت کمتری برای آن پرداخت می کند.
امنیت غذایی
Food Security:

اجلاس جهاتی غذا در سال 1996 تعریف کاملی از امنیت غذایی به این شرح اعلام کرده است : امنیت غذایی هنگامی وجود دارد که همه مردم در تمامی ایام به غذای کافی، سالم و مغذی دسترسی فیزیکی و اقتصادی داشته باشند و غذای در دسترس نیازهای یک رژیم تغذیه ای سازگار با ترجیحات آنان را برای یک زندگی فعّال و سالم فراهم سازد. (FAO,FSISEWS,2001)

بر اساس این تعریف مفاهیم اصلی (Core concepts) در امنیّت غذایی عبارت است از:

 ََAdequate food (غذای کافی)
 Access (دسترسی، اقتصادی و فیزیکی)
 Security (امنیّت)
 Time (زمان)
 Healthy and active life (زندگی سالم و فعّال)
شامل 70 اسلاید POWERPOINT

دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت کاهش ضایعات محصولات کشاورزی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.