فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله در مورد سیستم الکترونیک کیسه هوا و پیش کشنده ها

اختصاصی از فی لوو مقاله در مورد سیستم الکترونیک کیسه هوا و پیش کشنده ها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله در مورد سیستم الکترونیک کیسه هوا و پیش کشنده ها


مقاله در مورد سیستم الکترونیک کیسه هوا و پیش کشنده ها

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه5

فهرست قطعات سیستم و محل قرار گیری

1 باطری  داخل اتاق موتور

2- جعبه تقسیم یا BSM  داخل اتاق موتور سمت چپ BB00

3-   BSI زیر داشبور سمت چپ BS11

4- COM200 روی میل فرمان CV00

5- آمپر روی داشبورد  0004

6- یونیت کیسه هوا  روی داشبورد  6570

7- کیسه هوای سمت راننده روی فرمان 6565

8- کیسه هوای جانبی چپ داخل داشبورد سمت شاگرد 6563

9- کیسه هوای سمت شاگرد  داخل داشبورد سمت شاگرد 6564

10- کیسه هوای جانبی راست داخل داشبورد سمت راننده 6562

11-کیسه هوای عقب چپ عقب خودرو سمت چپ 6573

12-کیسه هوای عقب راست عقب خودرو سمت راست 6574

13- پیش کشنده کمربند راننده سمت چپ راننده 6575

14- پیش کشنده کمربند شاگرد سمت راست شاگرد 6576

15-کلید خنثی کن کیسه هوای شاگرد  دست چپ راننده روی داشبورد 6569

 

http://irapic.com/uploads/1204334488.jpg

وضعیت شبکه مولتی پلکس

در این سیستم به دلیل ارتباط کنترل یونیت های BSI  و COM 2000  آمپر و یونیت کیسه هوا شاهد حضور شبکه های VAN COMFORT و VANBODY  هستیم.

ارتباط VAN  بین پایه های 38 و 40 سوکت 40 پایه سفید رنگ BSI  و پایه های 1و 3 سوکت 6 پایه خاکستری رنگ COM200 با شماره سیمهای9012 و 9013 برقرار است.

ارتباط دیگر VAN BODY  بین پایه های 38 و 40 سوکت 40 پایه سفید رنگ BSI و پایه های 33 و 30 سوکت 34 پایه نارنجی رنگ کیسه هوا با شماره سیم های 9012 و 9013 برقرار است .

ارتباط VAN COMFORT  بین پایه های 10و 8 سوکت 10 پایه مشکی رنگ BSI و پایه های 4و2 سوکت 18 پایه سفید رنگ آمپر با شماره سیمهای 9004 و 9005 برقرار است.

 

یونیت کیسه هوا تنها یونیتی است که سنسور آننا پیداست این سنسور معمولا به دو صورت دیده می شود در یک مدل سنسور به صورت یک قطعه اینرسی سنج در داخل یونیت واقع شده و در برخی از مواقع برای تحریک یونیت از اطلاعات خارجی استفاده می شود در 206 غیر مولتی پلکسایران از نوع اول استفاده شده و دارای 18 پایه است . این ECU   خود در زمان تصادف یا چپ کردن ودرو توسط عناصر داخلی خود این موضوع را حس کرده و با ارسال دستور به کیسه هوا و پیش کشنده های کمربند ایمنی آنها را فعال می کند در 206 مولتی پلکس ایران ACU   تصادف را از روی اطلاعاتی که سنسور سرعت خودرو به دست می آورد تشخیص می دهد. ACU  با تشخیص با محاسبه میزان شتاب منفی که از اطلاعات سرعت آ« استحصال می کند در دو نقطه آستانه تحریک مبادرت به ارسال دو دستور می کند . در نقطه استانه اول تحریک ACU   دستور فعال شدن پیش کشنده های سمت راست و چپ را صادر می کند . و در حد آستانه دوم دستور انفجار کپسول کیسه هوا را ارسال می کند .کپسول انفجار حاوی یک نوع چاشنی و یک نوع ماده متراکم هستند که در هنگام انفجار چاشنی این ماده متراکم آزاد شده و با سرعت زیاد تبدیل به گاز می شود . و افزایش حجم پیدا می کند این موضوع باعث می شود تا کیسه هوای مورد نظر ظرف کسری از ثانیه باد شده و مانعی شود بین مسافرین شیشه و بدنه خودرو کپسول کمربندها نیز باعث می شوند تا در هنگام تصادف کمربند ها به شدت و با سرعت بالا به سمت راننده و شاگرد کشیده شده و مانع از حرکت مسافرین به جلو شود . در هنگام تصادف کمربند های جلو حدودا 80 میلی متر به سمت عقب کشیده می شوند این مقدار در سمت سرنشین در صورتی که مسافر روی صندلی جلو نشته باشد کمی بیشتر است .

ارسال دستور ACU برای انفجار کپسول ها شامل ارسال یک برق و بدنه به هر کپسول به طور جداگانه است .

 

که به طور اتوماتیک توسط شزع انجام شده و مطابق با حدود آستانه اول و دوم تحریک توسط کارخانه سازنده است . ودر آن حد است و قابل تغییر نیست .

نکته کیسه هوا داری یک سوراخ قابل دیدن است این سوراخ با توجه به سرعت باد شدن کیسه هوا تائیر چندانی در حجیم نشدن کیسه هوا ندارد اما پس از باد شدن آن به سرعت موجب خالی شدن آن می شود تا موجب مشکل بعدی برای سرنشینان نشود لذا با توجه به وجود این سوراخ می توان استنتاح کرد که کیسه هوا تنها در ضربات سنگین اولیه باعث باعث کاهش میزان تلفات می شود .

 

پس از انفجار کپسول ها و عمل پر کردن کیسه های هوا باید موارد زیر در روی خوردو تعویض نمود

1-                  ACU

2-                  ست کمربندهای ایمنی

3-                  کیسه های هوا

4-                  قسمت وسط فرمان

5-                  داشبورد  به علت ترک برداشتن آن

 

نکته جالب در نحوه ارتباط ACU  در راه اندازی این سیستم نهفته است با بروز تصادف در خودرو تحریک ACU    طبق دو آستانه احتمالی گفته شده عملیات تحریک کیسه ها و پیش کشنده ها از داخل یونیت مذکور آغاز می شود .

اطلاعات مربوط به انفجار  تجزیه و تحلیل و کد شده و به صورت یک پیام دستوری از پایه های 30 و 33 سوکت 34 پایه نارنجی رنگ ACU   بروی شبکه VANBODY  به سمت BSI   وبه طور همزمان به سمت COM2000  ارسال می شود این ارسال دوجانبه به دلیل اهمیت سرعت در عکس العمل خودروست .

COM 2000  با دریافت این اطلاعات بر روی پایه های 1و3 سوکت 6 پایه خاکستری رنگ آن را کد گشای کرده و خود مسئولیت اجرای دستور را بر عهده می گیرد لذا از طریق دو سوکت دوپایه آبی رنگ و دوپایه سبز رنگ خود که بر روی COM2000  آویزان بوده و به کپسول کیسه هوا راننده متصلند سیگنال آتش را ارسال می کند . تنها کیسه هوای شود همین کیسه هوای راننده است به همین دلیل است که با توجه به اهمیت سرعت در انفجار این کیسته هوا COM2000  منتظر ارسال دستور از BSI  نمانده و خود مسئولیت انفجار را برعهده می گیرد . سیگنال آتش کپسول بقیه کیسه های هوا و کمربندهای ایمنی خود ACU  به طور مستقیم ارسال می کند .

روی داشبورد سمت راننده یک کلید کیسه هوا وجود دارد که به وسیله آن می توان کلید مربوطه را ON یا OFF کرد از این کلید زمانی استفاده می شود که سمت راست شما کودک نشته باشد.

برای جلو گیری از خطرات احتمالی ناشی از وضعیت قرارگیری نا مطلوب کودک با استفاده از این کلید کیسه هوای سمت چپ را غیر فعال کنید.

تذکر

ارسال دستور انفجار کپسول ها فقط در حین تصادم یا تصلدف شدید اتفاق افتاده و هیچ نوع ترمزی حتی موجب تحریک آستانه اول ACU نمی شود .

پس از مسلح شدن ACU  این یونیت خود و کپسول های متصل به خودش را چک می کند که ACU  متوجه موردی در این عناصر شده بلافاصله پیامی را مبنی بر مشکل دار بودن یکی از قطعات سیستم ایمنی از طریق دو پایه 30 و 33 سوکت نارنجی رنگ خود به پایه های 40 و 38 BSI  ارسال می کند BSI ضمن تجزیه و تحلیل این کد آن را کد گشایی کرده و سپس طبق استاندارد VAN COMFORT  تغییر پروتکل داده و از طریق دو پایه 8و10 سوکت 10 پایه مشکی رنگ به پایه های تک سوکت سفید رنگ آمپر ارسال می


دانلود با لینک مستقیم


مقاله در مورد سیستم الکترونیک کیسه هوا و پیش کشنده ها
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.