فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله سیستم های (HACCP ) در صنایع غذایی

اختصاصی از فی لوو دانلود مقاله سیستم های (HACCP ) در صنایع غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله سیستم های (HACCP ) در صنایع غذایی


دانلود مقاله سیستم های (HACCP ) در صنایع غذایی

 

مشخصات این فایل
عنوان:سیستم های (HACCP ) در صنایع غذایی
فرمت فایل : word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات :15

این مقاله در مورد سیستم های (HACCP ) در صنایع غذایی می باشد.

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر ازمقاله سیستم های (HACCP ) در صنایع غذایی

عوامل موثر در مخاطره سلامت مصرف کننده
در بررسی موارد ریسک سلامت مصرف کننده به عوامل زیر برمی خوریم :
_عوامل بیولوژیکی
_ عوامل شیمیایی
_ عوامل فیزیکی

ضرورت به کار گیری سیستم HACCP
برای به صفر نزدیک کردن خطرا ت ناشی از عوا مل عوامل بیولوژیکی ٫عوامل شیمیایی ٫عوامل فیزیکی گفته شده است ٫ سیستم HACCP پیشنهاد شده است ٫ اجزا تشکیل دهنده این سیستم شامل وﻴژگی ها و شرایط گزینش مواد اولیه و سایر امکانات لازم برای تولید ،جا به جا یی ، نگهداری، فرایند، بسته بندی ، توزیع و مصرف است . که برای هر صنعت و حتی هر کارخانه ...(ادامه دارد)

اصول کلی سیستم HACCP
سیستم HACCP بر 7 اصل استوتر است که توسط سازمان های بین المللی پذیرفته شده است و از سال 1993 توسط کمیته مشترک سازمان بهداشت جهانی و سازمان خوار بار و کشاورزی جهان WHO/ FAO یا (CAC ) Codx Alimentarious Comissionپذیرفته شده است . همچنین توسط سازمان National Adivisory ommitteon Microbiological of food پذیرفته شده است . ودر کارخانه های کشورهای ﮋا پن , امریکا و اروپا در حد وسیعی به کار گرفته شده است .اصول هفتگانه HACCP که در قالب جملات امری تدوین شده است عبارتند از :
اصل اول :موارد خطر را تجزیه وتحلیل کنید
برای این منظور فهرستی از مراحل فرایند که در انها امکان بروز خطر عمده وجود دارد را تهیه و روش های مهار انها را تعین نمائید ،اصل اول درواقع اغاز کار تیم اجرایی ...(ادامه دارد)

مراحل اجرایی HACCP
با توجه به اصول هفتگانه HACCP در پیش گفته شده ، موارد زیر برای طراحی و اجرای سیستم باید مورد توجه باشد :
1_ برنامه ریزی برای تدوین اجرای HACCP باید به طور جداگانه برای هر صنعت و حتی هر یک از کارخانه های صنعت خاص انجام گیرد .
2_ گزینش اعضای تیم اجرایی شامل تخصصهای لازم مانند میکروبیولوﮋیست _شیمیست ،تکنولوﮋیست ، متخصص در امو بهداشت و مانند اینها، از بین کار کنان داخل کارخانه یا دانشگاه ...(ادامه دارد)

فهرست مطالب مقاله سیستم های (HACCP ) در صنایع غذایی

سسیستم های (HACCP )در صنایع غذایی
عوامل موثر در مخاطره سلامت مصرف کننده
ضرورت به کار گیری سیستم HACCP
اصول کلی سیستم HACCP
اصل اول :
اصل دوم :
اصل سوم :
اصل چهارم :
اصل پنجم :
اصل ششم :
اصل هفتم :
مراحل اجرایی HACCP


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله سیستم های (HACCP ) در صنایع غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.