لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه28
فهرست مطالب
کاربرد میکرو ارگانیسم ها در فرآورده های غذایی و شیمیایی:
به کار گیری میکرو ارگانیسم ها در تهیه ی موادلبنی و غذایی:
پنیر و فرآیند رسیدن آن:
کاربرد میکروارگانیسم ها در صنایع شمیایی:
کاربرد میکرو ارگانیسم ها در کشاورزی:
تهیه بیوگاز توسط میکروارگانیسم ها:
کاربرد دیگرمیکروارگانیسم های زنده در سیستم ها و فرایندهای تولید انبوه در صنایع اتلاق می شود.
نقش میکرو ارگانیسم ها در حفاظت از محیط زیست:
کاربرد میکرو ارگانیسم ها در استخراج معادن:
میکرو ارگانیسم ها تجزیه کننده:
کاربرد میکرو ارگانیسم های تجزیه کننده در استخراج منابه و معادن طبیعی (نفت):
بیو تکنولوژی و تکنولوژی میکروبی و میکروبیولوژی صنعتی:
بیوتکنولوژی را تحت عنوان کاربرد سلول زنده (میکروارگانیسم ها) ، سیستم ها با فرآیند های زیستی در صنایع تولیدی و خدماتی تعریف کرده اند. در واقع بیوتکنولوژی بر یک پارچگی میکروب شناسی، زیست شناسی، مهندسی شیمی و کامپیوتر تاکید می ورزد. میکروبیولوژی صنعتی یا همان تکنولوژی میکروبی زیر شاخه ای از بیو تکنولوژی است که در زمینه ی میکرو ارگانیسم ها مطالعه می شود. تکنولوژی صنعتی با پروژه هایی چون تخمیرهای الکلی شروع شده است.
پروژه هائی نظیر تولید شراب و آبجو و ادامه ی آن باعث گسترش پروژه های تولیدی ترکیبات داروئی ، غذائی، شیمیایی و دیگر کاربردهای میکروارگانیسم به خصوص در صنعت همانند استخراج نفت، کشاورزی، غذایی، شیمیایی و دیگر کاربردهای میکرو ارگانیسم به خصوص در صنعت همانند استخراج نفت، کشاورزی ، تصفیه فاضلاب ها و ... شده است.
در بیو تکنولوژی جدید، میکروبیولوژی صنعتی مجبور است که در کنار مهندسی ژنتیک همکاری داشته باشد تا بتوانند از میکرو ارگانیسم های مناسب استفاده کنند: 1) بیو تکنولوژی میکروبی در صنایع غذایی (لبنی و افزودنی) 2) بیولوژی در صنایع کشاورزی 3) بیو تکنولوژی میکروبی در استخراج صنایع نفتی و ...
4)بیو تکنولوژی میکروبی در محیط زیست و تولید انرژی و پاکسازی آب و هوا .
که در این فصل به کاربرد میکروارگانیسم ها در بیو تکنولوژی و در واقع میکروبیولوژی
تحقیق در مورد بیو تکنولوژی و تکنولوژی میکروبی و میکروبیولوژی صنعتی