تکنولوژی طرح
در انتخاب تکنولوژی یک طرح صنعتی مبانی سود آوری و اقتصادی بودن آن مورد توجه می باشد. لذا عوامل وجود مواد اولیه مورد مصرف در کارخانه (پرتغال)، پراکندگی باغات پر تغال و مدت زمان برداشت محصول و نحوه جمع آوری آن از اهم مسایلی است که در انتخاب تکنولوژی مناسب ، تاثیر خواهد گذاشت.
مبانی و مشخصات طرح
اطلاع از کیفیت تولید و شناخت ماده مورد مصرف (پرتغال) و اجزای تشکیل دهنده آن در طرح خطوط تولید و انتخاب ماشین آلات و تجهیزات ضروری است. میوه پر تغال از 2 قسمت پوست و اجزای داخلی آن تشکیل شده است ولی پوست پر تغال خود نیز از 3 قسمت پوسته رنگی ، قسمت میانی حاوی مقدار اصلی روغن، اسانس و قسمت گوشتی سفید اسفنجی شکل داخلی تشکیل گردیده است. قسمت داخل پر تغال از تعدادی قاچ و پره های مجاور هم تشکیل شده و مجموعه این پرده های هر یک در داخل یک پره سلولزی قرار دارد که یک قاچ پرتغال را تشکیل می دهد و هسته های پرتغال در مرکز آن قرار گرفته است.
برای آن که در تولید کنسانتره و آب میوه پرتغال طعم پرتغال طعم اصلی پر تغال حفظ شود. معمولاً وجود مقدار کمی از اسانس در داخل این تولیدات ضروری است.
مواد تشکیل دهنده پرتغال شامل اسانس های فرار، انواع قند، آنزیمها، اسیدها، پروتئینها، ویتامینها و پیگمنتها می باشدکه مخلوطی از این مواد در آب پرتغال وارد می شود و مقادیر هر یک از مواد بستگی به جنس پر تغال ، شرایط رشد و میزان رسیده بودن چگونگی استخراج آب پرتغال دارد.
ارقام زیر مقادیر و حداکثر ترکیبات مذکور را در آب پرتغال نشان می دهد:
مقدار مواد خشک گرم در لیتر
148-78
مجموعه انواع قندها
گرم در لیتر
110-60
سیتریک اسید
گرم در لیتر
18-5
مواد معدنی (خاکستر) گرم در لیتر 9/4-2/2
ویتامین (ث) میلی گرم در لیتر 860-280
فرایند تکنولوژیک طرح
پرتغالهای مورد مصرف در کارخانه که اکثراً از انوع پرتغال آب میوه گیری و درجات پایین تر تولیدات منطقه (درجات 3و4) میباشد که با وسایل مختلف منجمله وانت و یا کامیون کوچک در داخل جعبه یا کیسه های نایلونی به کارخانه حمل می کردند و در داخل کارخانه پس از توزین به میدان مصرف روزانه کارخانه طریق حوضچه شستشو ، گاهی هم سیلوهای فلزی اضافی مصرف و مازاد بر مصرف در محلی که به عنوان انبار موقت پیش بینی شده جمع آوری و به تدریج و برحسب احتیاج کارکرد روزانه به قسمت تغذیه تولید و به سالن کارخانه انتقال می یابند . پرتغال مصرفی روزانه کارخانه پس از تخلیه در حوض شستشو ( در مواردیکه سیلوهای فلزی اضافی پیش بینی شده باشد. در آن سیلوها توسط یک باند نقاله به دستگاه شست و شو حمل و در دستگاه مزبور) با آب کاملاً از گل و لای پاک می شوند. سپس با استفاده از یک نوار نقاله از قسمت حوضچه توسط یک نوار نقاله بالا بر به دستگاه برس زنی انتقال می یابد، در دستگاه برس زنی با استفاده از برسهای مخصوص موارد خارجی و احتمالاً بقایایی سمپاشیهای قبلی کاملاً پاک و تمیز می شوند در مرحله بعدی ، پرتغالها ضمن حرکت نوار نقاله توسط کارگرانی که در دو طرف نوار خواهند ایستاد مورد بازرسی قرار میگیرند و با انجام این کار پر تغالهای دارای زدگی و پوسیده و نیم پوسیده را از مجموعه پرتغالهای سالم جدا و از خط تولید خارج می کنند. در مرحله بعدی پرتغالها جهت آماده شدن و انتقال به دستگاه آبگیری باید متناسب با مشخصات دستگاههای آبگیری از نظر اندازه هماهنگ گردند برای این منظور کلیه پرتغال در دستگاه درجه بندی به اندازه مناسب برای حمل به دستگاههای آبگیری (اکستراکترو) تقسیم می شوند، ولی قبل از انتقال پرتغالها به دستگاه درجه بندی، آنها را با عبور از روی یک میز مخصوص مورد بازرسی دقیق قرار می دهند یا به وسیله کارگر پرتغال های نامناسب برای استفاده در دستگاههای آبگیری از مجموع پرتغالها جدا و از خط تولید خارج گردد. پس از انجام این عمل ، پرتغالهای آماده برای آبگیری به دستگاه درجه بندی پرتغال از نظر اندازه هدایت می شود، در این دستگاه برای آنکه در مرحله بعدی، بهترین نتیجه از عملیات آبگیری حاصل شود. پرتغالها به 2 اندازه مشخص و به یک اندازه بزرگتر از قبلی(over size) تقسیم و هر اندازه تفکیک شده به دستگاه آبگیر مخصوص آن اندازه انتقال می یابد. این درجه بندی موجب می شود که حداکثر عصاره میوه از آن استخراج شود. پس از خاتمه عملیات درجه بندی، پرتقال به وسیله یک نوار نقاله نخصوص به داخل قیف مخزنی مستقر در خط آبگیری ریخته می شود تا از آن جا به داخل دستگاههای آبگیری رانده می شود. در این مرحله ، پرتقالها خارج از اندازه و اضافی مجدداً به دستگاه درجه بندی پرتقال( از نظر اندازه) بر می گردد.
به طور کلی در مرحله آبگیری از 3 روش مرسوم مورد استفاده در تکنولوژی تهیه کنسانتره آب پرتقال استفاده می شود و در این طرح از مناسب ترین روش یعنی روش اکستراکسیون استفاده شده است در این روش پرتقالهایی که به دستگاه تغذیه وارد شده اند. ابتدا در محل مخصوص در دستگاه قرار می گیرند. پرتقالهایی که یکی یکی به این قسمت ماشین هدایت شدند به طور اتوماتیک دروسط محل آبگیری طوری قرار خواهند گرفت که میله انگشتی مخصوص استخراج آب پرتقال کاملاً در وسط آن وارد شود. پس از آن که پرتقال درجای خود قرار گرفت و پوسته قسمت بالای آن را برداشته شد، میله انگشتی مشبک در داخل پرتقال شده و با اعمال فشار دستگاه عصاره آن به طور کامل استخراج می شود. آب میوه استخراج شده با عبور از پرده مخصوص شبکه ای تا حد ممکن مواد درشت زاید آن جدا شده و در نهایت فقط آب میوه خالص که اتا حدودی ذرات معلق را در خود دارد از دستگاه آبگیر خارج می شود.
شامل 74 صفحه فایل word قابل ویرایش
دانلود گزارش کارآموزی شرکت نوش مازندران ( سهامی عام)