فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق غیرفعال کردن میکروبی توسط اولتراسوند ( فرا صوت )

اختصاصی از فی لوو دانلود تحقیق غیرفعال کردن میکروبی توسط اولتراسوند ( فرا صوت ) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق غیرفعال کردن میکروبی توسط اولتراسوند ( فرا صوت )


دانلود تحقیق غیرفعال کردن میکروبی مواد غذایی توسط اولتراسوند ( فرا صوت )

 گرما ( حرارت ) علاوه بر تاثیر مخربی که بر آنزیم ها و میکرو ارگانیسم ها دارد می توان گفت در مقایسه با دیگر متدهای نگهداری غذاها این مزیت را هم دارد که عامل سلامت و ماندگاری مواد غذایی به شمار می رود با این وجود تاثیر گرما بر مواد غذایی کاملا معلوم است برخی پروسه های گرمایی  (حرارتی / دمایی ) موجب از دست رفتن مواد مغذی و طعم و مزه غذا شده و ویژگی های آن را تغییر می دهد که برای پیشگیری از این اثرات نا مطلوب ، تلاش شده روش های دیگر برای نگهداری و بهداشت مواد غذایی طراحی و ارائه گردد .

این تلاش ها عبارتند از :

 

1)بهینه سازی دما با کاهش فاز log گرمایی ،ایزوترمال ، هیتینگ اهمیک و دی الکتریکی و میکروویو.

2)ترکیبی از چند فاکتور : تکنولوژی هاردل / پروسه های ترکیبی( کمباینه)

3)شیوه های طراحی شده به عنوان پروسه یا هاردل در پروسه های ترکیبی با استفاده از متدهای متوقف سازی غیر حرارتی . تاثیر بسیار مخرب و مرگبار اکثر متدهای فیزیکی متوقف سازی  غیر حرارتی از دیرباز بر همگان معلوم بوده اما کاربرد پتانسیل این متدها در تکنولوژی نگهداری مواد غذایی امری است که در چند سال اخیر مورد توجه و ارزیابی قرار گرفته است .

امروزه ، شیوه های کاملا هیدروستاتیک، پالس بالای میدان الکتریکی و اولتراسوند از تکنولوژی های غیر حرارتی مطمئن و اثبات شده در امر نگهداری مواد غذایی محسوب می گردند .

شامل 43 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق غیرفعال کردن میکروبی توسط اولتراسوند ( فرا صوت )
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.