لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه6
فهرست مطالب
هیدورلیز فیمانده تکمه سیب زمینی درتولید بیواتانول
- مقدمه
توضیح داد . تمامی پارامترهای هیدرولیز اسیدی ، با افزایش غلظت اسید از 1 به M 2 در نسبتهای ماده گیاهی به محلول اسیدی 75/0 ، 1 و 1 : 1 ، افزایش یافتند که احتمالاً علت آن ، افزایش فعالیت یون های هیدروژن در ترکیب واکنش می باشد . با انجام فرآیند هیدرولیز با استفاده از نسبت 2 : 1 ماده گیاهی به محلول اسیدی و M 1 HCL ، دریافتیم که بالاترین سرعت واکنش و حداکثر DE به ترتیب 1- Min 89 % و 94 % بودند . همچنین دریافتیم که غلظت نهایی پایین تر قندهای احیا کننده نسبت به غلظت آنها در نسبتهای 75/0 : 1 و 1 : 1 ماده گیاهی به محمول اسیدی به علت اثر تجزیه وجود داشت . بالاترین غلظت نهایی قندهای احیا کننده g/l 114 با استفاده از نسبت 75/0 :1 و m2 Hcl به دست آمده در نسبت 2 :1 ماده گیاهی به محلول اسیدی هر 3 پارامتر هیدرولیز اسیدی ، با m2 Hcl ، کوچکتر از m 1 Hcl بودند . علت آن مصرف قندهای احیا کننده بوسیله سایر واکنشها با غلظت اسید واقعی بالاتر m43/1 می باشد .
حداکثر DE به دست آمده در یک ساعت هیدرولیز اسیدی در C 98 با استفاده از M 1 Hd در نسبت ماده گیاهی به محلول اسیدی 1 : 1 ( حدود 80% ) بالاتر از مقدار حاصله در هیدرولیز آنزیمی در مرحله ( 61 % ) بود . در فرآیند دوم ، در نسبت ماده گیاهی به محلول آنزیمی 1 : 1 خیسانده تکلمه سیب زمینی تازه با ترما میل(knu/l 4/14 ) در c95 طی 5/2 ساعت سپس هیدرولیز کاتالیز شده بوسیله سوپرسان (agu/l 8/28 ) در c 55 طی 5/1 ساعت ، هیدرولیز شد.
هم سرعت نستز و هم غلظت حداکثر . 5-HMF در دمای بالاتر از C 100 افزایش یافته و به مقدار حیاتی رسید که بازدارنده تخمیر الکلی بود . با این حال ، در مطالعه فعلی حداکثر غلظت 5- HMF پس از 60 دقیقه هیدرولیز تکمه سیب زمینی تازه در C 98 کمتر از g/l 1/0 و بسیار کمتر از غلظت بازدارنده 2/0 % بود .
هیدرولیزاتهای به دست آمده بوسیله m1 Hcl ( نسبت خیسانده به محصول اسید 1 : 1 ) در دمای جوش (c 98 ) و فشار اتمسفر به مدت 60 دقیقه به عنوان سوبسترات برای تولید بیواتانول بوسیله مخمر تجاری نانوایی
تحقیق در مورد هیدورلیز فیمانده تکمه سیب زمینی درتولید بیواتانول