فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

کاراموزی درمورد شرکت گرجی

اختصاصی از فی لوو کاراموزی درمورد شرکت گرجی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

کاراموزی درمورد شرکت گرجی


کاراموزی درمورد شرکت گرجی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه:36   فهرست مطالب:

نقشهای موجود در سیستم

  فرایند سیستم

تشخیص محیط عملیاتی:                        

ارتباط با محیط خارجی:                

در قسمت تولید نقش های متفاوتی وجود داشت که هر یک به همراه مختصری از وظایف ان بیان می شود:

رئیس ساخت بیسکویت: نماینده ای از مدیر عامل که وظیفه ی ریاست بخش ساخت این محصول خاص را به عهده دارد و تمام مسئولیتهای این بخش بر عهده ی اوست.

رئیس بسته بندی بیسکویت:

ناظر بر مراحل بسته بندی که وظیفه ی پیگیری تعمیر وسایل فرسوده و طرحهایی بری مکانیزه شدن سیستم بسته بندی  را برعهده دارد.

سرپرست ساخت:

بعنوان نماینده ای از رئیس ساخت بطور مستقیم بر مراحل تولید نظارت دارد و واسط میان رئیس ساخت و کارگران است.

سرپرست بسته بندی:

واسط میان رئیس بسته بندی و کارگران بخش بسته بندی و منتقل کننده ی گزارش کار روزانه به رئیس بسته بندی .

آمارگر کارگاه بیسکویت:

کلیه ی اعدادو ارقام بخش تولید توسط او ثبت می شود تا براحتی بتوان روند پیشرفت تولیدات را پیگیری و در صورت مشاهده ی سیر نزولی راهکار های لازم را ارائه کرد.

مسئول شیفت 3،2،1:

بر هر یک از شیفت ها 1 مسئول نظارت دارد که ناظر بر تعداد کاگران شاغل در هر شیفت ساعات تعویض کارگران . اضافه کاری و... است .

فرایند تهیه ی بیسکویت طی 5 مرحله انجام می گیرد:

تهیه ی خمیر- قالب گیری - پخت- سرد کردن و بسته بندی

مرحله ی اول:تهیه ی خمیر

آرد به صورت فله تخلیه می شود و سیستم توزیع آرد و شکر به صورت اتوماتیک است یعنی طبق برنامه ای که به وسیله ی کامپیوتر به دستگاه داده می شود و طبق فرمولاسیون آرد و شکر را برداشته و مخلوط می کند و شکر نیز که در ابتدا به صورت کریستالی(دانه درشت) می باشد اول آسیاب شده و به صورت پودر درآمده و سپس برای تهیه ی خمیر انتقال می یابد.

مواد تشکیل دهنده ی خمیر بیسکویت ، آرد،شکر،روغن جامد، و افزودنی هایی مانند موادی که باعث غنی شدن می شوند مانند لبنیات،شیر خشک، عصاره ی مالت و... است.

در این مرحله مواد اولیه وارد فیلتر ها می شوندو از درون 2 سیلو که در قسمت بالای سالن قرار دارد تخلیه می گردند همچنین اتاق توزیع کوچک دیگری در سالن وجود دارد که مواد اولیه دیگر (افزودنی ها) مربوط به هر نوع بیسکویت را به صورت دستی وارد خمیر می کند  سپس مواد اولیه وارد دستگاه میکس شده و طی 2 یا 3 مرحله خمیر تهیه می شود.3 خط بیسکویت وجود دارد که هر کدام برای تهیه دسته ی خاصی از آنها به کار می رود.

در خط شماره ی 4 خمیر در 3 مرحله به صورت ورقه ای نازک در می اید که برای این امر در هر مرحله خمیر از بین دو غلتک که در خلاف جهت هم می چرخند عبور می کند

 


دانلود با لینک مستقیم


کاراموزی درمورد شرکت گرجی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.