فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد گیاه شناسی

اختصاصی از فی لوو تحقیق در مورد گیاه شناسی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد گیاه شناسی


تحقیق در مورد گیاه شناسی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه78

فهرست مطالب

 I  - مقدمه

 

  • گیاه شناسی
  • منشاء
  • رشد، مرفولوژی و فنولوزی( گل و میوه)
  • اهیمت تغذیه ای
  • ارقام
  • آب وهوا
  • آبیاری
  • خاک
  • تغذیه

 

10- برداشت

 

11- هر س و  تربیت و تأثیر  آن بر فیزیولوژی گیاه

 

12-تکثیر( پیوند) و تأثیر آن بر فیزیولوژی

 

14- روغن زیتون و سه فاکتور اساسی در تولید ماکزیمم آن

 

II - شرایط محیطی و اثرات فیزیولوزیک آن

 

1- نور

 

الف- شدت نور

 

ب- کیفیت نور

 

2- دما

 

الف- دمای بالا

 

ب- دمای پائین

 

3- آب

 

الف- میزان آب مورد نیاز

 

ب- استرس خشکی و  تأثیر آن بر فتوسنتز، مانیتول و پتانسیل اسمزی

 

ج- استرس غرقابی

 

4- مواد غذایی

 

الف- نیازغذایی

 

ب- استرس غذایی

 

5- نمک

 

6- آلودگی های زیست محیطی

 

الف- ازن

 

ب- UV-B

 

7- نتیجه گیری

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I - مقدمه

 

1-گیاه شناسی:  

 

دانه داران Phyllum division :Spermatophta : شاخه

 

نهاندانگان: sub division: Anigosprems  : زیرشاخه

 

دولپه ها: Dicotyledon   Class: زده

 

پیوسته گلبرگان Gamopetales : sub class : زیرکلاس

 

پیوسته گلبرگان تخمدان فوقانی : Seri

 

گل منظم: Group

 

Geutinales  : راسته

 

Oleaceae : تیره

 

Oleodieae : زیر تیره

 

1-L  europaea  Olea : جنس- گونه

 

این خانواده در سال 1809 بعنوان یک خانواده مجزا و مستقل به رسمیت شناخته شد. این جنس حداقل 35-30  گونه دارد(5).

 

زیتون در ختی است زیبا و همیشه با برگهای متقابل و پایا که در مناطق مدیترانه ای رویش دارد. میوه آن سفت و برای تهیه روغن استفاده می شود (1) .

 

این درخت کوچک بومی قسمت نواحی مدیترانه ای است(7-5). مصریان، یونانیان، و رومی های دوران باستان و بقیه ملت های مدیترانه زیتون را بخاطر میوه های روغنی آن کشت می کردند(7).

 

2  -منشاء

 

به احتمال زیاد منشاء اولیه زیتون سوریه و لبنان بوده است و از آن به بقیه نقاط راه یافته است(2).

 

 ولی عده ای معتقدند که منشاء زیتون به 6 هزار سال قبل و به آسیایی صغیر و ترکیه کنونی برمی گردد.(8)

 

در ایران، گرگان، رودبار و منجیل در ختان کهنسالی هستند که شاید بیش از 2000 سال قدمت داشته باشند(3). امروزه بیشترین ز یتون دنیا در منطقه مدیترانه پرورش یافته و مصرف می شود و مصرف عمده آن به صورت روغن زیتون است بطوریکه 90% از درختان زیتون مدیترانه جهت روغن کشی پرورش می یابند و بخشی از آن نیز به صورت سبز( نارس) یا سیاه( رسیده) مصرف تاره خوری یا رومیزی دارد(6) .

 

 

 

3- رشد، مرفولوژی و فنولوژی:

 

در خت زیتون یک گیاه کند رشد با طول عمر زیاد است و در نوحی جنوبی مدیترانه بعد از 10 سال به اندازه نهایی خود می رسد. هرچند به دلیل سال آوری و نوسانات بارندگی جهت ارزیابی کلی باردهی و تولید میوه 30 سال لازم است.

 

 غالباً طویل شدن شاخه در بهار رخ می دهد و با افزایش دما رابطه مستقیم دارد. رشد جوانه انتهایی ، نمو جوان

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد گیاه شناسی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.