لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:37
مقدمه
ژلاتین، یکی از محبوبترین پلیمرهای زیستی است که به طور گستردهای در غذا، داروسازی، لوازم آرایشی و کاربردهای عکسبرداری استفاده میشود و همه آنها به خاطر خصوصیات تکنولوژیکی و وظیفهای آن است. در صنعت غذاسازی، ژلاتین در ساخت مرباجات و شیرینیجات (اساساً برای فرهم آوردن آدامسها، نساجی و پایاسازی کف) تولیداتی با چربی پایین (برای تولید خامه، کاهش چربی)، لبنیات (برای تثبیت و پایاسازی و بافندگی) چیزهای پخته شده (برای امولسیونسازی، تهیه ژله و پایاسازی و تثبیت) و محصولات گوشتی (برای فراهم آوردن پیوند آب) بکار میرود. در زمینههای پزشکی و داروسازی، ژلاتین به عنوان جایگاهی برای ایمپلانت، در داروهای قابل تزریق برای ارائه میکروسفرها و در تزریقات درون وریدی استفاده میشود.
همچنین گزارشهایی وجود دارد که در آن واکسنهای ویروسی رقیق و زنده در جهت ایمنی در برابر کرم کدو، اوریون، سرخجه، استفالوپاتی ژاپنی، هاری، دیفتری و کزاز است که شامل ژلاتینی است که به عنوان تثبیت کننده بکار میرود. در صنعت داروسازی، ژلاتین به طور گستردهای برای ساخت کپسولهای سخت و نرم، بسط دهندههای پلاسما و در معالجه زخمها
چکیده
مقدمه
کلاژن و ژلاتین
ژلاتین ماهی
3.2. ویژگیهای شیمیایی، فیزیکی شیمیایی، وظیفهای از ژلاتین ماهی
3.2.1. ویژگیهای ساختاری و شیمیایی
3.2.2. ویژگیهای جریان و تشکیل مواد
ویژگیهای امولسیونسازی و کفسازی
ویژگیهای ساخت غشاء
خصوصیات حسی
کاربردهای ژلاتین ماهی
چالشهای مربوط به ژلاتین ماهی
موجودیت ناکافی مواد خام متغیر
کیفیت ژلاتین
سایر عوامل باطنی
کیفیت
قیمتها:
چشماندازی برای ژلاتین ماهی به عنوان جایگزین برای ژلاتین پستانداران:
نتیجهگیری و چشماندازهای آینده
تحقیق در مورد ژلاتین ماهی