فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله درباره آنفولانزا

اختصاصی از فی لوو دانلود مقاله درباره آنفولانزا دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله درباره آنفولانزا


دانلود مقاله درباره آنفولانزا

ویروسها بعنوان موجوداتی که بصورت مستقل قابلیت ادامه حیات فعال ندارند از جمله پاتوژنهای شایع بیماریهای عفونی به حساب می آیند. ویروس ذره ای است که از مواد ژنتیکی تشکیل شده است و در داخل یک پوشش محافظت کننده قرار دارند. این ماده ژنتیکی بر اساس نوع ویروس می تواند از جنس DNA یا RNA باشد.

آنفولانزا چیست؟

این اصطلاح از لحاظ تاریخی به صدها سال قبل برمی گردد یعنی زمانیکه مردم فکر می کردند این بیماری بوسیله نیروهای مافوق طبیعی ایجاد می گردد. بسیاری از مردم حتی خود پزشکان هر گونه بیماری درگیر کننده ریه را تحت عنوان آنفولانزا بحساب می آوردند ولی امروزه می دانیم که تنها راه تشخیص دقیق و مناسب این بیماری از طریق روشهای آزمایشگاهی می باشد. البته قابل ذکر است انواع مختلفی از ویروسها وباکتریها می توانند منجر به بروز عفونتهای ریوی شوند ولی آنفولانزای واقعی تنها تحت تأثیر ارتومیکسوویروسها که دارای سه تایپ A، B، C می باشند، ایجاد می شود. آنفولانزای نوع C بیشتر افراد جوان را مبتلا می سازد و به ندرت منجر به بروز بیماریهای جدی می شود. نوع B گهگاهی منجر به بروز طغیانهای محلی و محدود آنفولانزا می شوند و بیشتر اطفال را مبتلا می سازد. آنفولانزای نوع A برای انسان بسیار مهم می باشد زیرا این نوع ویروس است که منجر به بروز اپیدمیهای جهانی می شود.

ویرویون آنفولانزا دارای 500 زائده خار مانند میباشد که از پوشش لیپیدی آن خارج شده اند. حدود 80 درصد آنها نوعی پروتئین ویروسی است که هماگلوتینین یا به اختصار HA نامیده می شود. این پروتئین منجر به آگلوتیناسیون گلبولهای قرمز خونی می شوند که حاوی مولکول هم می باشند. در حقیقت HA نوعی پروتئین متصل شونده به گیرنده خاص در سطح سلول می باشد. این مولکول دارای نقش اصلی در اتصال ویروس به سلولهای میزبان می باشد. حدود 20 درصد زواید نیز نوعی پروتئینهای ویروس هستند که اصطلاحاً نورآمینیداز نامیده می شوند و بصورت NA نشان داده می شوند. این پروتئین نوعی آنزیم است که یک پروتئین خاص در سلولهای میزبان را به نام اسیدنورامینیک یا اسید سیالیک تخریب می کند. یکی از عملکردهای این پروتئین کمک به ورود ویروس به داخل سلولهای می باشد ولی عملکرد اصلی آن کمک به فرار ویرونهای جدید ویروس آنفولانزا که توسط سلول ساخته شده اند، از سلول می باشد و بدین ترتیب منجر به آلوده شدن سایر سلولها می شود.

شامل 10 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله درباره آنفولانزا
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.