لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:34
مقدمه
شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود .
مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده ی غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از قبیل ازدیاد نسل و تغذیه زمستانی می باشند .
مواد غذایی نباتی هر کدام قسمتی از گیاه و نبات مانند میوه – ریشه – ساقه و برگ می باشند ، در حالی که شیر را به عنوان هدیه ای از مادر به فرزند خویش و به عنوان اولین ماده ی غذایی نوزاد باید شناخت که تمامی مواد غذایی مورد نیاز بدن را داراست .
مقدمه
مواد متشکله شیر و تأثیر عوامل مختلف بر آنها :
مواد ازت دار :
مینرال یا مواد معدنی :
کمیت های فیزیکی قابل اندازه گیری شیر :
- ×وزن مخصوص شیر :
ویسکوزیته شیر
اهمیت و ضرورت استفاده از مواد لبنی پاستوریزه :
دامداری سنتی :
تولید محصولات جنبی :
نقش قیمت گذاری
قسمت های مختلف کارخانه شیر
تحویل شیر – پاستوریزه :
تحویل شیر :
پاستوریزاسیون :
پاستوریزاتور
هموژنیزاسیون :
خامه سازی :
دستگاه چرن
شیشه شور :
تأسیسات سردخانه – آب سرد :
تأسیسات آب و دیگ بخار
پمپ استیل :
پمپ معمولی
پمپ پزیتیو :
بخش CIP
تأسیسات فاضلاب
پرسش نامه ی تأسیس واحد تولیدی صنعتی
پاره ای مقررات مربوط به صدور موافقت اصولی
لیست مشاغل و مقدار حقوق ماهانه و سالانه :
محاسبه ی هزینه ی انواع انرژی مصرفی سالیانه :
محاسبه ی اجزا و میزان سرمایه ی در گردش
نحوه ی تأمین منابع مالی :
محاسبه ی قیمت تمام شده ی محصول :
محاسبه ی هزینه های تولید
قیمت تمام شده ی محصول :
محاسبه ی قیمت فروش :
مساحت زمین مورد نیاز و برآورد قیمت آن
طرح کارآفرینی تیپ شیر پاستوریزه