فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اقدام پژوهی دبیر کار وفناوری چگونه توانستم با استفاده کامپیوتر میزان فراگیری دانش اموزانم را در درس کار وفناوری افزایش دهم ؟

اختصاصی از فی لوو اقدام پژوهی دبیر کار وفناوری چگونه توانستم با استفاده کامپیوتر میزان فراگیری دانش اموزانم را در درس کار وفناوری افزایش دهم ؟ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

اقدام پژوهی دبیر کار وفناوری چگونه توانستم با استفاده کامپیوتر میزان فراگیری دانش اموزانم را در درس کار وفناوری افزایش دهم ؟


اقدام پژوهی دبیر کار وفناوری چگونه توانستم با استفاده کامپیوتر میزان فراگیری دانش اموزانم را در درس کار وفناوری افزایش دهم ؟

 

 

 

 

دانلوداقدام پژوهی دبیر کار وفناوری  چگونه توانستم  با استفاده کامپیوتر میزان فراگیری دانش اموزانم را در درس کار وفناوری افزایش دهم بافرمت ورد وقابل ویرایش

اقدام پژوهی حاضر شامل کلیه موارد مورد نیاز و فاکتورهای لازم در چارت مورد قبول آموزش و پرورش میباشد و توسط مدیر سایت طراحی گردیده است. این اقدام پژوهی کامل و شامل کلیه بخش های مورد نیاز در بخشنامه شیوه نامه معلم پژوهنده میباشد

 چکیده :

با توجه به اینکه امسال اولین سالی است که پایه ششم به مقطع ابتدایی اضافه شده ودر آن درس "کار وفن آوری"گنجانده شده است . هدف این درس که برای اولین بار اجرا می شود آشنایی با دنیای کار وکسب بعضی از مهارتهاست. با توجه به این درس وآشنا شدن دانش آموزان با آن وگذراندن آن در دوره های بعدی تحصیلی وکشف استعداد های خود  می توانند تصمیم بگیرندکه به دبیرستان بروند یا هنرستان و یاچه رشته ای را انتخاب کنند. از انجا که استفاده از رایانه (کامپیوتر) در سن دانش آموزان ابتدایی اصولابه عنوان وسیله بازی می باشد نه یک ابزار کار لذا برآن شدیم تا با این  وسیله که امروزه جز دانش روز بشری است وکسی  که کار با آن واستفاده ازان را  نمی داند بیسواد تلقی میشودمیزان یادگیری را در دانش آموزان افزایش دهیم. اینجانب اسماعیل یارمحمدزئی شاغل در اموزش وپرورش شهرستان سرخس  که در سال72از مرکز تربیت معلم شهید مطهری قوچان  مدرک کاردانی آموزش ابتدایی  را دریافت ودر اداره آموزش وپرورش شهرستان سرخس مشغول به تدریس شدم. اکنون دارای 21سال سابقه خدمت می باشم که در این مدت سابقه 10سال تدریس در پایه پنجم - 7سال را در پست مدیریت مدرسه و1سال سرپرستی دبیرستان شبانه روزی و3سال منتهی به آخر رادرپست معاونت اجرایی مجتمع سیدالشهداء (ع) روستای تپه میر احمد را دارم. این مجتمع روستایی دارای دو مقطع راهنمایی وابتدایی که هر مقطع شامل یک مدرسه دخترانه وپسرانه با مجموع 412نفر دانش اموز می باشدکه تقریبا به علت محرومیت شدید مالی 97درصد با کامپیوتر آشنایی ندارند. امکانات موجود برای این درس جدید در این مدارس فقط دو دستگاه سیستم می باشد که یکی از آنها مختص اطلاعات دانش اموزی است ودیگری برای استفاده همکاران خصوصاپایه ششم وسایر همکارانی که علاقمند به استفاده از رایانه وتدریس به روشهای نوین را دارند می باشد لذا برای پیدا کردن راه حل این مشکل با همکار خود آقای غلامعلی یوسفی اسکندری که دانشجوی هم ترم هستیم این مشکل را عنوان کرده ووی نیز جهت همکار ی اعلام امادگی نمودند.  

مقدمه و وضعیت موجود

یادگیری فرایندی است که به وسیله آن تغییرات نسبتا پایداری در توان رفتاری فرد در نتیجه تجربه رخ میدهد .  من دانشجوی مقطع کارشناسی اموزش ابتدایی پردیس شهید بهشتی مشهد می باشم که هم اکنون در روستای کلاته مروی از توابع  شهرستان تربت در پایه ی ششم  مشغول به تدریس می باشم اموزشگاه ما6 کلاسه بوده و از نظر امکانات اموزشی بسیار ضعیف می باشد دانش اموزان کلاسها در میزهای چوبی 3 نفره می  نشینند که در موقع نوشتن وانجام تمرینات  فضای مناسب وبه اندازه ی کافی  برای بچه ها وجود ندارد . این روستا بسیار محروم وغیر برخوردار می باشد اکثر خا نواده ها از نظر مالی زیر خط فقر بوده  واز نظر تحصیلات کم سواد و یا بی سوادند شغل مردم ان کشاورزی و دامداری ان هم در حد خیلی ابتدایی و سنتی است  دانش اموزان بدون صرف صبحانه  و با لباسهای کهنه و مندرس  در کلاس درس حاضر می شوند. در طی چند هفته ی اول که در کلاس حاضر شدم  متوجه گردیدم که دانش اموزانم در درس کاروفن اوری  ضعیف تر از سایر دروس  هستند. با توجه به وجود این مشکلات بر ان شدم تا میزان فراگیری را در دانش اموزانم  تقویت کنم  روزی  در یک جلسه شرکت کردم ودر ضمن جلسه با همکاران درباره ی  این مشکل صحبت کردم که متوجه شدم انها نیز با این مشکل روبه رو هستند سپس با اسماعیل یارمحمدزئی که   هم گروه دانشجویی هم هستیم تصمیم گرفتیم تا با تلاش و پیگیری در جهت رفع این مشکل بکوشیم و راه حل مناسبی  برای این مشکل بیابیم به نظرمی رسد  مسایلی تاثیر گذار است که  ارائه درس واستفاده از این وسیله آموزشی (کامپیوتر)  با مشکل روبرو شودوتدریس آن  کمترعملی گردد.  شاهد این مدعا  خود کتاب کار  فن آوری می باشد که استفاده عملی از  رایانه را تایید می کند متاسفانه  در اکثر مدارس با عدم وجود این وسیله روبرو هستیم . مشکل دیگر اینکه قریب به اتفاق همکاران در روستاهادر صورت وجود رایانه به علت عدم اشنایی با کاربا آن قادر به ارائه تدریس موفق نیستند.  ولذا دیده شده است که همکاران و دانش آموزان به کامپیوتر  بعنوان یک وسیله بازی ویانهایتا دیدن یک فیلم یا سی دی آموزشی نگاه می کنند. برای  این منظور اطلاعاتی را از طریق مشاهده از کلاس های درس کاروفن آوری وهمچنین مصاحبه با همکاران پایه ششم و از اینترنت ومطالعه کتابهایی دراین مورد جمع آوری نمودیم که به شرح ذیل می باشد.

فهرست مطالب

چکیده :    3 مقدمه و وضعیت موجود    4 گردآوری شواهد (1)    5 مشاهده    5 مصاحبه    6 جمع آوری اطلاعات    7 ب)یافته های پژوهشی (پیشینه تحقیقاتی):    7 ج)یافته های علمی:    7 دانش آموزان    9 تجزیه وتحلیل    11 ارائه راه حل موقت    13 روشها وراهکارهها    13 ودربحث آموزش به دانش آموزان:    13 روش بازی با حروف    14 راه کار دوم برای حل شناخت سریع تر حروف انگلیسی ودکمه های صفحه کلید    15 راهکار سوم برای اموزش سریع وخواندن حروف انگلیسی    16 فرهنگ خواندن لغات به کمک حروف فارسی    16 (پیوست شماره3)    16 (پیوست شماره 4)    17 گردآوری شواهد(2)    17 اجرای راه حل    17 اعتبارسنجی    18 پیشنهادات    18 منابع    19


دانلود با لینک مستقیم


اقدام پژوهی دبیر کار وفناوری چگونه توانستم با استفاده کامپیوتر میزان فراگیری دانش اموزانم را در درس کار وفناوری افزایش دهم ؟
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.