فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد نقش فناوری نانو در صنایع غذایی

اختصاصی از فی لوو تحقیق در مورد نقش فناوری نانو در صنایع غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد نقش فناوری نانو در صنایع غذایی


تحقیق در مورد نقش فناوری نانو در صنایع غذایی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)


تعداد صفحه:29

فهرست:

نانو تکنولوژی، فناوری نوین

تعریف نانو تکنولوژی

   تاریخچه نانو در جهان

اصول پایه نانو تکنولوژی

امروزه رقابت بازارهای تکنولوژیکی برای حفظ قدرت در صنعت غذا و فراوری غذا امری ضروری است . مصرف کننده ها متقاضی محصولات معتبر (مجاز) خوش طعم و سهل و ساده هستند . آینده متعلق به محصولات، فرآوری و فرآورده های جدیدی است که اهداف زیر را دنبال می کند :

بهبود کارایی محصول و طولانی شدن عمر ماندگاری و،تازگی محصول، بهبود کیفیت و ایمنی غذا .

 

نانو تکنولوژی می تواند برای توسعه مواد در اندازه های کوچک بهسازی، کنترل و انتقال محموله، شناسایی آلودگی و ابداع نانو ابزار هایی برای زیست شناسی سلولی و مولکولی استفاده شود . نانو تکنولوژی شامل ابداع و استفاده از مواد آلی و غیر آلی در مقیاس نانو می باشد.

نانو تکنولوژی نوید مهیا کردن شیوه ای برای طراحی نانو مواد داده است و مواد ساخته شده سازگار با ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژی اند و توسط ساختارهای مولکولی و دینامیکی مشخصی،کنترل می گردند . در این تکنیک های بیولوژیکی قبل از تشکیل فرآورده ژن ها دچار تغییر می شوند . نانو تکنولوژی می تواند پیشرفت های آینده را کامل تر و با روش های موثر تری و به انواع دیگری آماده کند .

دست کاری پلیمرهای غذا و مجموعه های پلیمری باعث بهبود کیفیت غذا و سلامتی می گردد . نانو تکنولوژی نه تنها مواد با ویژگی جدید ایجاد می کند بلکه مواد دیگری با ویژگی های خود جمع کن، خود التیام و نگهداری تولید می کند.

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد نقش فناوری نانو در صنایع غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.