پاورپوینت کمپوت سازی ( کنسرو ماهی و کمپوت ) ، 37 صفحه اسلاید
عناوین اسلایدها :
مراحل تهیه کنسروماهی :
به طور کلی مراحل تهیه کنسروماهی با توجه به نوع محصول شامل عملیات زیر است :
1- آماده سازی
2- آب نمک گذاری
3- پخت اولیه
4- قوطی کردن
5- اضافه کردن مدیوم
6- هواگیری (اگزوست کردن )
7- دربندی
8- فرآیند حرارتی (اتوکلاو کردن )
آماده سازی
آب نمک گذاری :
پخت اولیه :
قوطی کردن :
اضافه کردن مدیوم :
هواگیری :
فرآیند حرارتی (اتوکلارکردن ) :
تعریف کمپوت :
اصطلاح کمپوت به معنی میوهۀ پخته شده است در اصطلاح عمومی به میوه های بسته بندی شده در ظروف نفوذ ناپذیر که در دمای کمتر از 100 درجه سانتگیراد پاستوریزه شده باشند کمپوت می گویند
انتخاب مواد اولیه :
عملیات آماده سازی :
الف ) تمیز کردن و شستشو دادن
ب ) درجه بندی
جداسازی قسمت های زاید :
الف ) جدا نمودن ساقه
ب ) تخمدان و هسته گیری
پوسته گیری :
آنزیم بری یا « بلانچینگ » :
تهیه شربت قند :
غلظت شربت :
پرکردن :
تخلیه هوا و ایجاد خلأ در قوطی :
روش های تخلیه هوا بسته به نوع غذا :
فرآیند حرارتی
استریل کردن :
استریل کردن تجاری
منابع :
تصاویری مربوط به مراحل کمپوت سازی
پاورپوینت کمپوت سازی ( کنسرو ماهی و کمپوت )