فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت کمپوت سازی ( کنسرو ماهی و کمپوت )

اختصاصی از فی لوو پاورپوینت کمپوت سازی ( کنسرو ماهی و کمپوت ) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت کمپوت سازی ( کنسرو ماهی و کمپوت ) ، 37 صفحه اسلاید

عناوین اسلایدها :

مراحل تهیه کنسروماهی :

به طور کلی مراحل تهیه کنسروماهی با توجه به نوع محصول شامل عملیات زیر است :

1- آماده سازی

2- آب نمک گذاری

3- پخت اولیه

4- قوطی کردن

5- اضافه کردن مدیوم

6- هواگیری (اگزوست کردن )

7- دربندی

8- فرآیند حرارتی (اتوکلاو کردن )

آماده سازی

آب نمک گذاری :

پخت اولیه :

قوطی کردن :

اضافه کردن مدیوم :

هواگیری :

فرآیند حرارتی (اتوکلارکردن ) :

تعریف کمپوت :

اصطلاح کمپوت به معنی میوهۀ پخته شده است در اصطلاح عمومی به میوه های بسته بندی شده در ظروف نفوذ ناپذیر که در دمای کمتر از 100 درجه سانتگیراد پاستوریزه شده باشند کمپوت می گویند

انتخاب مواد اولیه :

عملیات آماده سازی :

الف ) تمیز کردن و شستشو دادن

ب ) درجه بندی

جداسازی قسمت های زاید :

الف ) جدا نمودن ساقه

ب ) تخمدان و هسته گیری

پوسته گیری :

آنزیم بری یا « بلانچینگ » :

تهیه شربت قند :

غلظت شربت :

پرکردن :

تخلیه هوا و ایجاد خلأ در قوطی :

روش های تخلیه هوا بسته به نوع غذا :

فرآیند حرارتی

استریل کردن :

استریل کردن تجاری

منابع :

تصاویری مربوط به مراحل کمپوت سازی


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت کمپوت سازی ( کنسرو ماهی و کمپوت )
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.