آنزیم ها ممکن است فعالیت ضد باکتریایی خود را توسط مکانیسم های مختلفی نشان دهند .
لیزوزیم و سایر آنزیم های لیتیک ضد میکروب ، عمدتا فعالیت ضد میکروبی خود را از طریق تحریک باکتریولیز، توسط شکستن کاتالیزوری پلیمرهای سطح سلول و یا اتصالات دیواره سلولی اعمال می کنند
لاکتوپراکسیداز و سایر سیستم های پراکسیداز از طریق تجزیه اکسیداتیو عملکرد ضد میکروبی دارند . به این صورت که سم و ترکیبات غیر فعال در حضور سوبستراهای مناسب ترشح و یا تولید می کنند .
شامل فایل پاورپوینت قابل ارائه در 18 اسلاید . و همچنین فایل ورد در 31 صفحه ترجمه متن اصلی کتاب
Food preservation techniques Edited by Peter Zeuthen and Leif Bùgh-Sùrensen
کاربرد و اثرات آنزیم ها به عنوان عوامل ضد باکتری