فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

ترجمه مقاله با عنوان A novel method for determination of patulin in apple juices by GC–MS

اختصاصی از فی لوو ترجمه مقاله با عنوان A novel method for determination of patulin in apple juices by GC–MS دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

متن کامل ترجمه مقاله ISI در elsevier در فایل word به فروش می رسد که ترجمه چکیده آن را به عنوان نمونه می توانید ملاحظه فرمایید.

A novel method for determination of patulin in apple juices by GC–MS

Abstract

A reliable gas chromatography–mass spectrometry with a QuEChERS procedure has been developed and validated for detection and determination of patulin in apple juice. This procedure includes initial extraction step with acetonitrile, partitioning step by addition of magnesium sulphate, sodium carbonate and sodium chloride, and clean-up step using dispersive solid-phase extraction by addition of a mixture of magnesium sulphate and primary secondary amine sorbent. In order to increase GC adoptability of patulin, derivatisation step was performed using N,O-bis-trimethylsilyl trifluoroacetamide. Method recoveries of patulin from apple juice samples ranged from 79.9% to 87.9%. Limit of detection (LOD) and quantification (LOQ) were 0.4 and 1.3 lg/L, respectively. Relative standard deviations were lower than 9.5%. The developed method has been successfully applied to the analysis of patulin in apple juice samples.

یک روش جدید برای تعیین پاتولین در آب سیب بوسیله GC-MS

چکیده

یک روش کروماتوگرافی گازی-طیف سنجی جرمی معتبر با یک روش QuEChERS توسعه یافته و برای تشخیص و تعیین پاتولین در آب سیب مورد تایید واقع شده است. این فرایند شامل مرحله استخراج اولیه با استونیتریل، مرحله تقسیم با افزودن منیزیم سولفات، سدیم کربنات و سدیم کلرید و مرحله شستشو با استفاده از استخراج فاز جامد متفرق کننده بوسیله افزودن یک ترکیبی از منیزیم سولفات و جاذب آمین نوع اول دوم می­باشد. به منظور افزایش سازگاری پاتولین با GC، مرحله مشتق سازی با استفاده از N,O-بیس تری متیل سیلیل تری فلورو استامید انجام شده است. این روش پاتولین را از نمونه­های آب سیب از گستره 9/79 % تا 9/87 % بازیابی می­کند. حد تشخیص (LOD) و حد تعیین (LOQ) بترتیب 4/0 و 3/1 میکروگرم بر لیتر می­باشد. انحرافهای استاندارد نسبی کمتر از 5/9 % است. این روش توسعه یافته بطور موفقیت آمیز برای آنالیز پاتولین در نمونه­های آب سیب بکار گرفته شده است.


دانلود با لینک مستقیم


ترجمه مقاله با عنوان A novel method for determination of patulin in apple juices by GC–MS
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.