![دانلود پروژه بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده](../prod-images/218696.jpg)
فهرست
اتمسفر کنترل شده (Atmosphere-C.A contrilled): 3
فنآوری بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده 4
بسته بندی به روش اتمسفر اصلاح شده 7
استفاده از MAP برای محصولات تازه 13
سرعت تبادل اکسیژن مناسب (OTR) 16
تکنولوژی متالوسن (Metallocene) : 17
تاثیر سرد کردن بر روی بسته بندی میوه و سبزی.. 23
تغییرات در محصول بسته بندی به نوع سرد کردن. 24
اثر انبار اتمسفر کنترل شده بر روی طعم، کیفیت و فیزیولوژی محصول. 25
تاثیر بسته بندی اتمسفر تغییریافته (MAP) بر کیفیت میوه های نرم. 28
تاثیر افزایش دی اکسید کربن یا اکسیژن، بر کیفیت توت فرنگی: 31
موقعیت آنتی اکسیدان میوه ها: 35
بسته بندی اتمسفر اصلاح شده تمشک ها: 36
تاثیرات صورت گرفته بر طعم و رنگ: 37
فایل حاضر به صورت word و شامل 47 صفحه و قابل ویرایش می باشد. به همراه عکس و جدول
دانلود پروژه بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده