نویسندگان: مهدی مرادی ، علیرضا یوسفی ، مهرداد نیاکوثری
خلاصه مقاله:
در این تحقیق که در دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز انجام گرفت، گیاه خربزه درختی در دمای 45 درجه سانتی گراد توسط خشک کن کابینتی بوسیله جریان هوا با سرعت 0/9متر بر ثانیه و رطوبت نسبی 30 درصد خشک گردید. ضریب انتشار رطوبتی گیاه در شرایط آزمایش تعیین گردید. سپس معادله مربوط به انتقال جرم با شرایط مرزی معلوم به صورت دو بعدی بر اساس روش تفاضل متناهی حل گردید. در نهایت ضریب همبستگی بین درصد رطوبت بدست آمده از نمونه های مورد آزمایش و درصد رطوبت حاصل از حل معادله انتقال جرم برابر0/996 میزان RMSE مساوی 0/00115 گردید.
کلمات کلیدی: مدل سازی عددی، خربزه درختی، انتقال جرم، خشک کردن.
خلاصه مقاله:
در این تحقیق که در دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز انجام گرفت، گیاه خربزه درختی در دمای 45 درجه سانتی گراد توسط خشک کن کابینتی بوسیله جریان هوا با سرعت 0/9متر بر ثانیه و رطوبت نسبی 30 درصد خشک گردید. ضریب انتشار رطوبتی گیاه در شرایط آزمایش تعیین گردید. سپس معادله مربوط به انتقال جرم با شرایط مرزی معلوم به صورت دو بعدی بر اساس روش تفاضل متناهی حل گردید. در نهایت ضریب همبستگی بین درصد رطوبت بدست آمده از نمونه های مورد آزمایش و درصد رطوبت حاصل از حل معادله انتقال جرم برابر0/996 میزان RMSE مساوی 0/00115 گردید.
کلمات کلیدی: مدل سازی عددی، خربزه درختی، انتقال جرم، خشک کردن.
مدل سازی عددی فرآیند انتقال جرم بر اساس روش تفاضل متناهی برای خشک شدن محصول خربزه درختی (Papaya)