مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید
عرقیات معطر
در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است
فهرست مندرجات
عنوان صفحه
مقدمه 1
-1 معرفی محصولات 2
ویژگیهای محصول: 2
-1-1 کد محصولات 3
-2-1 شماره تعرفه گمرکی 3
-3-1 شرایط واردات 4
-4-1 استانداردها 4
-5-1 قیمت تولید داخلی و جهانی محصول 7
-6-1 موارد مصرف و کاربرد 9
-7-1 بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل آن بر مصرف محصول 10
8-1 – اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز 11
9-1 – کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول 11
-10-1 شرایط صادرات 11
وضعیت عرضه و تقاضا 12
-2-1 بررسی وضعیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون 12
-2 بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرح های توسعه در دست اجرا 16 -2
-2 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 20 85 -3
-2 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه 20 -4
-2 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 21 8 -5
-2-6 بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم 23
-3 بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها 27
- 4 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم (به صورت اجمالی) در
فرآیند تولید
30
5 – بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری
ثابت
31
-1-5 زمین 33
-2-5 محوطه سازی 34
-3-5 ساختمانهای تولیدی واداری 34
-4-5 ماشینآلات و تجهیزات 35
-5-5 تاسیسات عمومی 35
ااثیه و تجهیزات اداری 36
-7-5 وسائط حمل و نقل درون/ برون کارگاهی 36
-8-5 برآورد میزان سرمایه در گردش 37
-9-5 برآورد هزینه نگهداری و تعمیرات: 38
-10-5 برآورد هزینه استهلاک 38
6 – میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن، قیمت و بررسی
تحولات اساسی در روند تامین اقلام مورد نیاز در گذشته و آینده 39
7 – پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح 40
1-7 تحلیل های مرتبط به دسترسی به منابع نیروی انسانی 40
2-7 تحلیل مربوط به شرایط زیست محیطی 40
3-7 شرایط خاص و پیشنهاد منطقه مناسب 40
- 8 وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال 40
9 – بررسی و تعیین میزان تامین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی 41
10 – وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی و مالی 42
11 – تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد
های جدید
42
مقدمه
نظام صنعت نوشابه سازی در ایران بر اساس نفوذ شرکتهای تولید عصاره و کارتلهای بزرگ و پر توان
نوشابه سازی شکل گیری شده است . این محصول که یکی از نشانه های نفوذ غرب در کلیه شئون
اجتماعی و اقتصادی ما بوده است متاسفانه توانسته است با کوشش نمایندگان داخلی این کمپانی ها
جایگزین نوشا به های مقوی محلی شده تا جائی که در پاره ای از خانواده ها جزء لاینکف غذای روزانه و
جیره غذایی افراد قرار گرفته است .
واقعیت آن است که تولیدات این صنعت نه تنها مفید نیست بلکه چه از نظر جسمانی و چه از نظر
اقتصادی و ملی دارای مضراتی است که اغلب به آنها واقف می باشند . در حالی که از قدیم الایام از
گیاهان معطر ،گلها ومیوه های محصول همین مرز وبوم عصاره ها ونوشابه هائی تهیه گردیده و صدها
سال است مورد مصرف مردم قرار گرفته است که نه تنها دارای ضرر وزیان نیست بلکه هم از نظر طعم
وبو هم از نظر تقویت روحی و جسمی دارای مزایای زیادی است .
عرقیات حاصله از گیا هان ومیوه جات که موضوع بحث این طرح بوده وبرای سرمایه گذاری در تولید آن
به روش صنعتی بجای روش سنتی پیشنها داتی عرضه گردیده است از جمله این نوشابه ها است که
امروزه جهان به فایده آن پی برده به طوریکه مصرف مواد اولیه آن چه به صورت دانه ، میوه وسبزینه
وچه به صورت عصاره وعرقیات میرود که جای خود را به طور جدی در سراسر نقاط جهان باز نماید.
امید است که طرح حاضر مورد توجه سرمایه داران و علا قه مندان به سرمایه گذاری قرار گرفته زمینه
فعالیت برای تولید اینگونه محصولات همه ساله زیادتر گردیده تا جائیکه بتواند عرقیات نیز مانند گلاب
یکی از اقلام قابل توجه صادراتی گردد.
نکته: فایلی که دریافت میکنید جدیدترین و کاملترین نسخه موجود از گزارش کارآفرینی می باشد.
این فایل شامل : صفحه نخست ، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد که با فرمت ( PDF ) در اختیار شما قرار می گیرد.
تعداد صفحات : 50
دانلود پروژه کارآفرینی طرح تولید عرقیات معطر