فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت و تحقیق کامل درمورد راه های مدیریت علف های هرز تعداد صفحات 46 اسلاید

اختصاصی از فی لوو پاورپوینت و تحقیق کامل درمورد راه های مدیریت علف های هرز تعداد صفحات 46 اسلاید دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت و تحقیق کامل درمورد راه های مدیریت علف های هرز تعداد صفحات 46 اسلاید


پاورپوینت و تحقیق کامل درمورد راه های مدیریت علف های هرز  (با قابلیت ویرایش و شخصی سازی)  تعداد صفحات 46 اسلاید
گیاهی است که درمکانی غیر از مکان اصلی خود یا در جای نا خواسته رشد کرده است.
در محصولات رشد می کنند و به آنهاخسارت می نند.
نسبت به علفکشها مقاوم می شوند.
در زیستگاههای تخریب شده مستقر می شوند.
از نظر اقتصادی ارزش چندانی ندارند.
بافعالیتهای انسان درمکانها یا زمانهای خاص دخالت میکنند.

علف‌های هرز به دلیل صدمه‌ای که به گل‌ها و گیاهان موردعلاقه‌ی ما می‌زنند، گیاهان مهاجم و مضر محسوب می‌شوند. آن‌ها رشد و تکثیر فوق‌العاده سریعی دارند و در مدت کوتاهی می‌توانند چشم‌انداز زیبای باغچه‌ها و یا محوطه‌ی چمن‌کاری شده را خراب کنند و به بیشه‌ای پر هرج‌ومرج با منظره‌ای ناخوشایند تبدیل نمایند. برای اجتناب از این مسئله لازم است که به‌شدت و در اسرع وقت به نابودی علف‌های هرز باغچه اقدام کنید. به‌جای سموم بازاری که ترکیبات شیمیایی و معمولاً خطرناکی دارند، می‌توانید از موادی که در هر خانه‌ای موجود هستند و یا راهکارهای ساده و ابتکاری استفاده کنید که چند نمونه از بهترین آن‌ها به شرح زیر هستند:

پیش‌گیری از رشد و گسترش علف‌های هرز:
ابتدا باید صبر کنید که گیاهان یا بذرهایی که کاشته‌اید، کمی جوانه بزنند و بعد از رشد و گسترش علف‌های هرز جلوگیری کنید. به کمک دست یک‌لایه‌ی نازک آرد ذرت بر روی باغچه یا محوطه‌ی چمن‌کاری شده پخش‌کنید. آرد ذرت از رشد و جوانه زدن بذر گیاهان جلوگیری می‌کند و به همین دلیل است که باید ابتدا اجازه بدهید که بذرهایی که خودتان کاشته‌اید، سبز شوند. علاوه بر این آرد ذرت کرم‌هایی که مرتباً مشغول زیرورو کردن خاک باغچه و جذب مواد غذایی آن هستند را نیز جذب می‌کند. به همین دلیل حتی اگر مشکل علف هرز ندارید استفاده از آرد ذرت برای باغچه‌ی شما مفید است.

استفاده از ترکیبات شیمیایی خانگی:
سرکه بهترین و سالم‌ترین سم علف‌کش طبیعی است که حتماً در خانه‌ی شما وجود دارد و اگر نیست به‌راحتی می‌توانید آن را خریداری کنید.
 کمی سرکه‌ی سفید رقیق نشده را در یک افشانه بریزید و آن را مستقیماً بر روی علف‌های هرزی اسپری کنید. نتیجه‌ی این کار در طی چند ساعت مشخص می‌شود. برخلاف سموم علف‌کش بازاری که معمولاً ترکیبات شیمیایی پیچیده و مضری دارند، سرکه کاملاً طبیعی است و برای شما، فرزندانتان و حیوانت خانگی هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند. دستگاه هاضمه به‌راحتی می‌تواند سرکه را جذب کند (هرچند که طعم آن زیاد خوشایند نیست) و بر روی پوست هیچ تأثیر بدی ندارد. در کنار همه‌ی این مزایا، قیمت کم سرکه امتیاز بزرگی برای ترجیح دادن آن به سموم علف‌کش گران‌قیمت است.
برای گرفتن نتیجه بهتر، از سرکه در روزهای آفتابی همراه با نسیم ملایم استفاده کنید زیرا باد شدید از رسیدن سرکه به همه نقاط علف هرز جلوگیری می‌کند. سرکه بر روی همه گیاهان به یک اندازه اثر منفی دارد پس بهتر است اسپری کردن را با دقت زیاد و مستقیماً بر روی علف هرز انجام دهید تا به گیاهان موردعلاقه‌ی شما و خاک باغچه آسیبی نرسد.
سرکه حشرات و سایر آفت‌های باغچه را نیز از بین می‌برد. کمی از آن را در نقاطی از باغچه که مورچه، حلزون و یا حتی گربه‌های ولگرد دیده‌اید، بریزید تا بوی سرکه آن‌ها را فراری بدهد.


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت و تحقیق کامل درمورد راه های مدیریت علف های هرز تعداد صفحات 46 اسلاید
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.