فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پایان نامه رشته روانشناسی بررسی تاثیر دوره پیش دبستانی و دوزبانگی در پیشرفت تحصیلی پایه اول ابتدایی منطقه خرمدشت

اختصاصی از فی لوو دانلود پایان نامه رشته روانشناسی بررسی تاثیر دوره پیش دبستانی و دوزبانگی در پیشرفت تحصیلی پایه اول ابتدایی منطقه خرمدشت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پایان نامه رشته روانشناسی بررسی تاثیر دوره پیش دبستانی و دوزبانگی در پیشرفت تحصیلی پایه اول ابتدایی منطقه خرمدشت


دانلود  پایان نامه  رشته روانشناسی  بررسی تاثیر دوره پیش دبستانی و دوزبانگی در پیشرفت تحصیلی پایه اول ابتدایی منطقه خرمدشت

دانلود  پایان نامه  رشته روانشناسی  بررسی تاثیر دوره پیش دبستانی و دوزبانگی در پیشرفت تحصیلی پایه اول ابتدایی منطقه خرمدشت با فرمت ورد و قابل ویرایش تعدادصفحات 80

 پیشگفتار
مقایسه تاثیر دوره پیش دبستانی و دوزبانگی در پیشرفت تحصیلی پایه اول منطقه خرمدشت ،  بررسی دو عامل پیش دبستانی و دو زبانگی و نقش و تاثیر آنها در پیشرفت تحصیلی در دوره ابتدایی مسئله ای است که در این پژوهش قصد بررسی آن را داریم ،  محیط های اجتماعی نظیر مهدکودک، نهادهای دیگری به جز خانواده در آموزش هنجارها و ارزش ها به فرزندان دخالت دارند و با افزایش سن کودک به مرور از نقش خانواده ها کاسته و بر نقش این کانون ها در الگو دهی به شخصیت کودک افزوده می شود . مهدکودک ، برای بچه ها عموماً جذابیتی بیش از خانه و خانواده  دارد و نیز نقشی بسیار اساسی و مهم در تربیت کودکان  ایفا می کند. ( حسینی زاده ، 1385 )
بنابراین برای به ثمر نشستن این نهال های ترد و شکننده و کمک به رشدِ صحیح آنان باید محیطی امن و عاری از هر انحرافی برای تربیت آنان فراهم ساخت. بسیاری از کودکان با رشد روزافزون تعداد مادران شاغل، بیش از نیمی از روز خود را در مهدها سپری می سازند و رفتارها، ارزش ها و الگوهای بسیاری را از این مکان ها کسب می کنند، حال این میربیان و مسئولان مهدها هستند که باید ضمن عنایت به وظیفه خطیر تعلیم و تربیت ، و بهره گیری از شیوه های مثبت و کارآمد دینی، علمی و روانشناسی ، در ساختن نسل آتی کمر همت ببندند. اگر مهدها به مکان هایی جز «محل نگهداری» کودکان تبدیل شوند، به عبارت دیگر به وظیفه اصلی خود که جامعه پذیری و تربیت صحیح کودکان و نه صرف نگهداری از آنان، بدل شوند، نسل کارآمد و شایسته ای را تحویل جامعه خواهند داد. مهدکودک ها و مراکز پیش دبستانی وظیفه آموزش فعالیت های پیش از دبستان و آماده کردن کودک برای ورود به دبستان را بر عهده دارند. ( جوادی ، 1380 )
در مهدکودک، خردسالان با فراگیری نقاشی، شعر، سرود، بازی  و ... با رویدادها و محیط اطراف خود آشنا   می شوند.کودک رفتارهای مورد پذیرش در جامعه را می آموزد. کودکانی که دوران کودکی را در مهد می گذرانند بهتر و راحت تر می توانند با محیط اطراف خود ارتباط برقرار کنند و در ارتباطات اجتماعی خود کمتر به مشکل برخورد  می کنند و نسبت به دیگر کودکان به مراتب، جامعه پذیرتر هستند. مهد برای کودکان به منزله یک محیط کاملاً صمیمی و دوستانه است. لذا تأثیرپذیری کودکان در مهد به مراتب بیشتر از خانه و خانواده است. اگر مربیان، افرادی آموزش دیده، کارآمد و متخصص در زمینه تربیت کودکان باشند خواهند توانست به بهترین شکل ممکن کودکان را تربیت کنند. وجود مراکز پیش دبستانی و مهدهای کودک دریک مجموعه یکی از عواملی است که در رشد و پرورش کودک مؤثر می باشد. زیرا کودک پیش دبستانی خود را بعنوان ارشد آن مجموعه می داند و همین امر باعث تقویت اعتماد به نفس کودک می گردد. سایر مزایای این مورد نیز بسیار است.       ( محمدی ، 1383 )
آموزش های پیش از دبستان فرصتهائی برای فعالیتهای فردی و گروهی نظیر: بازی، نقاشی، سرود، کتابخوانی، آزمایشهای ساده، فعالیتهای اجتماعی و ... را به کودک داده و سعی میکند با ارائه مفاهیم مختلف علمی،فرهنگی،مذهبی،اجتماعی و اطلاعات مورد نیازدیگر، جهت انجام فعالیتهای دبستانی، کودکان را آماده ورود به مدرسه نماید . ( رضازاده ، 1383 )

مقدمه
بررسی تاثیر دوره پیش دبستانی و دوزبانگی در پیشرفت تحصیلی دوره ابتدایی ،  آموزش پیش دبستانی می تواند از طریق غنی سازی محیطی ، کودکان را قادر سازد تا به تجارب ادراکی و ذهنی جدیدی که احتمالا در محیط معمول خانواده برای آنان امکان پذیر نیست بپردازند . در تحقیق حاضر سعی شده است اثرات تجارب پیش دبستانی بر پیشرفت تحصیلی ، هوش و علاقه به مدرسه در دانش آموزان دبستانهای منطقه خرمدشت روشن شود

بیان مسئله :
مقایسه تاثیر دوره پیش دبستانی و دوزبانگی در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان مقطع ابتدا یی منطقه خرمدشت ، مطالعات متعددی در فرهنگ های مختلف نشان داده است ، که کمبود محرکهای محیطی و عدم امکان تجارب حسی حرکتی و ذهنی ، اثرات نامطلوبی بر روند رشد روانی و اجتماعی کودکان دارد ، بعلاوه نشان داده شده است که غنی سازی محیط از طریق افزایش محرکهای اجتماعی ، ادراکی و عاطفی موجب عقب ماندگیهای رشدی حاصل از فقر محیطی می شود ، در این پژوهش قصد داریم  با بررسی جامعه ای مشخص از کودکان مقطع ابتدایی منطقه خرمدشت به بررسی نقش و تاثیر گذراندن دوره پیش دبستانی و دوزبانگی در پیشرفت تحصیلی بپردازیم .


اهمیت و ضرورت تحقیق :
بررسی وضعیت کودکان در مقطع ابتدایی از اهمیت بالایی برخوردار است  ، بررسی نقش و تاثیر دو عامل پیش دبستانی و دوزبانگی می تواند از جهات گوناگون دارای اهمیت باشد ، توجه به گذراندن دوره پیش دبستانی و دوزبانگی می تواند تاثیر بسزایی در وضعیت تحصیلی دانش آموزان در مقطع ابتدایی داشته باشد ، آموزش هایی که در مراکز پیش دبستانی به کودکان داده می شوند، زمینه ی رشد، یادگیری مفاهیم ریاضی، استدلال کردن، خواندن و نوشتن و زبان آموزی را به شکل غیرمستقیم فراهم می کنند. محور اصلی در این آموزش ها بازی است. بازی کار کودک است. بنابراین باید آن را با ارزش، مثبت و برای کودک ارزشمند تلقی کرد. با فراهم کردن شرایط مناسب این امکان برای کودک مهیا می شود


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پایان نامه رشته روانشناسی بررسی تاثیر دوره پیش دبستانی و دوزبانگی در پیشرفت تحصیلی پایه اول ابتدایی منطقه خرمدشت
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.