فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره روشهای نگهداری گوشت

اختصاصی از فی لوو تحقیق درباره روشهای نگهداری گوشت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره روشهای نگهداری گوشت


تحقیق درباره روشهای نگهداری گوشت

فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 13 صفحه

 

 

 

 

بخشی از متن

انسان موجودی است همه چیز خوار یعنی همانطور که به میوه‌جات، سبزیجات و غلات و ... احتیاج دارد به غذاهای پروتئینی و لبنی نیز احتیاج دارد زیرا این مواد غنی از ریز مغذی‌ها و ویتامین‌های ضروری برای بدن هستند که حذف مطلق آنها منجر به ایجاد مشکلات فراوان برای فرد خواهد شد. بنابراین در این مبحث به بررسی ویژگی‌ها و شرایط نگهداری این مواد با ارزش می‌پردازیم.

***

 

گوشت به بافت های حیوانی اطلاق می شود که برای مصرف غذایی مناسب باشند. به عبارتی

 

گوشت مجموعه ای از بافت های عضلانی، چربی، پیوندی و استخوانی است که از لاشه ی حیوانات

 

 یا دام های گوشتی به دست می آید.

گوشت از نظر استاندارد

گوشت عبارت است از مجموعه بافت های عضلانی - اسکلتی لاشه ی دام های کشتاری که با بافت

 

 های چربی و پیوندی مربوطه نیز همراه باشد. در ضمن به اعضای خوراکی دام مانند دل ، جگر، قلوه ،

 

مغز و زبان نیز اصطلاحاً اعضای گوشتی گفته می شود.

گوشت لخم چیست؟

گوشت لخم عبارت است از گوشت یا بافت های ماهیچه ای حیوانات که ترکیب آن با اندام های داخلی

 

نظیرکلیه و جگر ( که مجموعاً احشاء اطلاق می شوند)، اختلاف دارد.

 

 

فرآورده گوشتی چیست؟

به ترکیبی از مقدار معینی گوشت با مقدار معینی از سایر مواد مورد نیاز( از جمله آرد، 

 

پیاز ، سیب زمینی  ، سیر و نشاسته ) براساس فرمول، فرآورده های گوشت گویند.

دسته بندی گوشت های مصرفی

گوشت به عنوان یکی از مواد غذایی به چندین دسته کلی تقسیم شده است. بزرگ ترین دسته بر

 

 حسب حجم مصرف، گوشت قرمز  است. گوشت گاو، گوسفند، گوساله متداول ترین نوع گوشت های

 

 قرمز مصرفی هستند.

 

 با این همه گوشت اسب، بز، شتر و خرگوش نیز به مصرف خوراک انسان می رسند.

 

گوشت طیور که به پرندگان اهلی اطلاق می شود، از نظر مصرف در دسته دوم قرار دارند و شامل مرغ

 

، بوقلمون، مرغابی و غاز می شوند.

 

غذاهای دریایی  از نظر مصرف، در دسته سوم قرار دارند و اهم آنها را ماهیان تشکیل می دهند. میگو

 

نیز در این دسته قرار می گیرد.

 

دسته چهارم به گوشت شکارها که غیراهلی هستند و با شکار به دست می آید، اختصاص دارد ؛ مثل

 

گوشت آهو.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره روشهای نگهداری گوشت
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.