فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره گندم

اختصاصی از فی لوو تحقیق درباره گندم دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره گندم


تحقیق درباره گندم

فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 16 صفحه

 

 

 

 

 

فهرست مطالب

مقدمه    ………………………………………………………..……………………………………………..  1

نواحی کشت گندم در دنیا……………………………..……………………………………..  2

گندمهای تک دانه ……………………………………..…………………..…………………………  4

گندمهای معمولی  …………………………………………………………..…………………………  4

دوروم  ………………………………………………………..………………………….………………………  5

ارقام گندم …………………………………………………..……………………..…………………………  6

ترکیبات شیمیایی دانه گندم ………………………………………..…………………………  7

ارزش غذایی آرد گندم ………………………………..………………..…………………………  9

ژنتیک گندم ………………………………………………………………………..…………………………  9

تقسیم میتوزی ……………………………………………………..……………..…………………………  11

تقسیم میوزی یا تقسیم با کاهش کروموزومی ……….…………………………  15

مراحل مختلف ایجاد یک بیماری ……………………………………………………………  17

حفاظت گیاه وپیشگیری …………………………………………………..…………………………  18

انتخاب محل کشت …………………………………………………………….…………………………  19

 

مقدمه :

         گندم معمولی در محدوده وسیعی از شرایط آب وهوایی جهان رشد می‌کند ودر حقیقت این گیاه سازگارترین گونه های علات است . زمینهای زیادی در سرتا سر جهان در مقایسه با سایر گیاهان زراعی به کشت آن اختصاص داده شده است . زیرا گندم غذای اصلی انسان است که بطور مستقیم مورد مصرف قرار می‌گیرد . باین ترتیب سطح کشت وتولید جهانی آن از سایر محصولات بیشتر است . گر چه احتمالاً  برنج ماده اصلی غذای نفوس بیشتری را تشکیل می دهد گندم منبع اصلی کربوهیدرات غذای انسان را تشکیل داده واز لحاظ تهیه نان وارزش نانوایی آرد هیچیک از غلات انسان را تشکیل داده و از لحاظ تهیه نان وارزش نانوایی آرد هیچیک از غلات بپای آرد گندم نمی رسد . بخاطر داشتن بافت همبندی گلوتن گندم خاصیت نانوایی آن دارای ارزش بسیار بالایی است . کیفیت گلوتن گندم بستگی به ژنوتیپ گندمها دارد و هم این صفت است که آرد گندم را ممتاز می نماید . برخلاف هرغله دیگری ، گلوتن گندم قادر است ور آمدن خمیر را از طریق تشکیل سلولهای کوچک گاز ونگه داشتن گاز کربنیک تشکیل شده در اثر تخمیر به انجام برساند در هرحال مصرف نانهایی که خمیرشان تخمیر حاصل می کنند ویا آنهایی که نمی کنند از قرنها پیش وشاید در دوران قبل از تاریخ ثبت شده ومورد استفاده قرار می گرفته است .


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره گندم
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.