فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی لوو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد مهدکودک

اختصاصی از فی لوو تحقیق در مورد مهدکودک دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد مهدکودک


تحقیق در مورد مهدکودک

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه26

 

پیشگفتار

 تغییر روش زندگی افراد جامعه و تمایل روز افزون به زندگی ماشینی و مدرن ،‌ موجب بروز پاره‌ای مسائل جدید در زندگی روزمره شهروندان شده است. افزایش مشارکت بانوان در عرصه‌های اقتصادی و اجتماعی و حضور بیشتر این قشر جامعه در محیط های کاری خارج از منزل باعث کاهش ساعات حضور مادران در محیط خانه و به تبع آن عدم وجود امکان مراقبت از کودکان توسط مادر می‌شود.

    از دیگر سو، با توجه به آموزه های نوین تربیتی و آموزشی استفاده از خدمات مشورتی نهادهای ذی‌صلاح در مورد تربیت و پرورش کودکان خردسال ، اهمیت فراوانی یافته است. مهد های کودک در این میان از عمده ترین مراکزی هستند که قادر می‌باشند ضمن نگهداری از کودکان در ساعات کاری ، موجبات آسایش خاطر خانواده ها را فراهم آورده و زمینه ساز فعالیت اقتصادی مفید والدین در محل کارشان شده و از سوی دیگر بااستفاده از مربیان کارآزموده و تحصیلکرده ، از روشهای نوین تربیتی و آموزشی بهره گرفته و زمینه ساز تربیت صحیح کودکان و بارور شدن استعدادهای آنان در زمینه های هنری و درسی گردند.

 

 

 

 

مقدمه

       با اجرای این طرح که شامل تاسیس یک باب مهد کودک دارای کارگاه های سفالگری و نقاشی و آزمایشگاه علوم می‌باشد،‌ ضمن اینکه گامی در جهت تعلیم و تربیت صحیح فرزندان این مرز و بوم برداشته می‌شود، بازده مناسب اقتصادی نیز عاید مجریان طرح خواهد گردید. همچنین بستر مناسبی برای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی خصوصا بانوان تحصیلکرده فراهم خواهد شد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

هدف از تاسیس مهدکودک

دنیای کودک دنیای است ویژه  خود او و متفاوت با دنیای بزرگترها.

دنیای که  مرزهای کودکی آن  را احاطه کرده  وبرای ورود  به آن ، نیاز به گذر نامه است . که به معنای  دیگر  جواز عبور می خواهد. این جواز چیزی نیست جز آشنایی با «ذهن»، «زبان» کودک همانگونه که ورود به کشور بیگانه،  بدون دانستن زبان مدرم آن کشور ،  معضلاتی  برای مسافر فراهم می آورد نا آشنایی با زبان کودک نیز موجب میشود که فرد در ایجاد ارتباطی اصولی و موثر  باکودک بی نتیجه بماند.

معمولاً چهار اهداف اصلی برای ادبیات کودک ذکر می کنند عبارتند از :

الف) شناخت خداوند و رضای او

ب)شناخت خویش

ج) شناخت طبیعت و آفریده ها

د) شناخت مردم و اجتماع

فردی که تصمیم به افتتاح مهدکودکی می کند باید بسیاری از مسائل و مسائلی نظیر مطالب بالا را در نظر بگیرد.عده ای از مردم هستند  که این کار را به عنوان شغل انتخاب کرده که از آن منبع درآمد کسب کنند.عده ای دیگر هستند که به دلیل عشق ورزیدن به کودک این حرفه را انتخاب می کنند. به نظر من کسانی که از نظر گروه اول  هستند موسسه ای  با بهترین دکور تأسیس کرده و عده ای معلم که شاید اصلاً از کودک چیزی نداند  انتخاب کرده  وآموزش های به بچه  ها داده  می شود تا این که صبح را به شب رسانده  و درآمد ماهانه کسب شود. ولی گروه دوم کسانی هستند  که به کودک عشق می  ورزند  و او را برای رساندن  به مرحله بعدی اززندگی با دل و جان آماده می کنند.کلاس های را آنطور  که باید تنظیم می کنند  معلم های انتخاب می کنند  که در این زمینه  تدریس کرده  باشند موقعیت وی را در نظر می گیرند خلاقیت وی را شکوفا می کنند  و در حد تمام و کمال وی  را به جامعه تحویل  می دهند.دنیای کودک دنیای ظریفی است  جدا از تمام دنیاهاست.

 از  ابتدای  نوزاد همه چیزی را درک کرده و تا سن 15 سالگی کاملاً شکل می گیرد.

پس تمام حرکات و رفتارهای  مادر  این مرحله  برا و تاثیر می گذارد  و تمام آن ها را ثبت کرده  و آموزش می بیند.پس چه بهتر که او را طوری آموزش دهیم که در جامعه فردی  موفق باشد . وقتی تک تک  کودکان  به طور مثبت  پرورانده شوند درآخر  جامعه آن ها نیز زیبا و باشکوه  جلو می کنند.وظیفه و بی خوب این است که مراقب روابط اجتماعی بچه ها بوده و  به آنها کمک کند که موقعیت اجتماعی خود را از طریق مهارت های اجتماعی تثبیت کنند.کار برابر است با درآمد هر انسانی  کاری انجام می دهد می تواند ماهانه چیزی را پس انداز کند ولی عده ای هستند که این درآمد خرجشان نمی خورد.

فقط به دلیل اینکه هزینه ها بالاست.

عده ای هستند که در شروع کار اراده از خود ندارند وپیش از کار  از خود می پرسند آیا می توانم این کار را انجام دهم؟

با تکرار کردن سوالهای منفی در ذهن انسان در کار  خود می ماند و باعث  بیکاری وی می شود. بیکاری روح و جسم انسان را کم کم از بین می برد.

انسان باید در پی برنامه به سوی موفقیت باشد.

1-واقعاً بخواهد زندگیش را تغییر دهد. 2- خود را در مقابل کارمسئول بداند.

در جامعه ما ایران بیکاری خیلی زیاد و شایع است.

بیشتر به دلیل اینکه جوانان بی کارند  ازنداشتن سرمایه دنبال حرفه ای نخمی روند که یک کار حرفه ای  رایاد بگیرند و نان خود را در بیاورند  بیشتر دنبال  راحتی  و تفریح هستند تا کسب و کار .

 هر انسان عاقل اگر به دنبال این باشد  که بیکار نباشد باید برای زندگی  روزمره  خود برنامه ریزی کند و طبق آن عمل  کند تا به موفقیت برسد.

یک انسان باید هیچ وقت بلند پرواز نباشد از پله به پله بالارود . هیچ کس از باطن آدم خبر ندارد و همیشه ظاهر طرف را نگاه  می کند و قضاوت  می کنند و نمی دانند  با چه مشکلاتی روبه رو هستند.

ما باید برای کنترل زندگیمان مهارش را در دست بگیریم و آن را به سوی ایده آل  معنولتان سوق دهید. اگر از پس این کاربر نیاییم زندگی ما را بنده خویش میسازد و هر گونه استقلال عمل را از ما سلب می کند.

هیچ روز طاقت فرمایی نمی تواند انسان را به زانودر آورد.

اگر  ظلمانی ترین روز تا فردا عمل شود این روز سخت سرانجام به پایان می رسد. اگر دیروز  بر پای خود ایستادم امروز نیز می توانم

موفق شدن هیچ گونه پیچیدگی ندارد. ابتدا  باید راه های آنرا بیاموزیم و سپس این راه هارا به کار بندید.

 

 

توجیه اقتصادی

مهدکودک برای نگهداری کودکان و حتی نوزادان مورد استفاده قرار می گیرد. در جامعه کنونی  که زن وشوهران  کارمند برای نگهداری و کودکان خود نیاز  به  سپردن آن ها به مکانی  مطمئن که بتواند مراقب و نگهداری آنها را به نحو احسن انجام دهد بایستی دارای استانداردهائی باشند. اینگونه مراکز تقریباً به صورت خصوصی می باشد می بایستی از بهزیستی دارای مجوزهای لازم باشند. و در صورتیکه فرزندانی که به آنها سپرده می شود از سن چهار سال به بالا باشند بایستی مورد آموزش شامل پیش دبستانی را نیز زیر نظر آموزش و پرورش به این عزیزان آموزش دهند. نکات تربیتی وروانشناسی نیز از جمله نکات مهم وظایف  مسئولان مهدکودکها می باشد به عنوان مراقب  نیز در مهدکودک ها مشغول  به کار می باشند نبایستی به نکات عاطفی نیز  توجه داشته باشند تا اینگونه کودکان در صورتی که مهدکودک نگهداری می شوند به دلیل دوری از پدر- مادر و محیط خانواده احساس کمبود نکنند. گرچه برخی مهدکودکهای ویژه نگهداری و سرپرستی نوزاد


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد مهدکودک
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.